reklama
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Jola - na bank nowa sytuacja...wiec spokojnie;-)
Dla pocieszenia - Misia dotad wali w pieluchy
Mialysmy w lecie sie odpieluchowac..to kuzwa ospa...
Potem zmiana przedszkola i regres w sikaniu na nocnik....
Potem zabieg w CZMiD - rozklejanie warg, nasiadowki z rumianku itp...
Teraz zimno...nocnik beee
Na wiosne musze sie za Misie wziac, bo mi jej do publicznego przedszkola z pampersem nie przyjma..
Dla pocieszenia - Misia dotad wali w pieluchy
Mialysmy w lecie sie odpieluchowac..to kuzwa ospa...
Potem zmiana przedszkola i regres w sikaniu na nocnik....
Potem zabieg w CZMiD - rozklejanie warg, nasiadowki z rumianku itp...
Teraz zimno...nocnik beee
Na wiosne musze sie za Misie wziac, bo mi jej do publicznego przedszkola z pampersem nie przyjma..
Ostatnia edycja:
Piotruś w tym zakresie żadnych postępów
Dwa dni temu widziałam jak zaczyna robić qpę. Złapaliśmy go na kibelek (oczywiście nie chciał) i oczywiście nic nie zrobił. Wstrzymał qpę aż do drzemki i zrobił zamiast niej
Odroczyliśmy naukę do ciepłej pogody.
Dwa dni temu widziałam jak zaczyna robić qpę. Złapaliśmy go na kibelek (oczywiście nie chciał) i oczywiście nic nie zrobił. Wstrzymał qpę aż do drzemki i zrobił zamiast niej
Odroczyliśmy naukę do ciepłej pogody.
aniajw
mama Natusi
Fantazja z tym gadaniem to nie przejmuj, w końcu zacznie. Twoja Misia to tak jak mojej siostry córka tylko z października też mało co mówi (wręcz nic), dopiero coś tam zaczyna sylabami, ale rysunek ma perfekt prawidłowo trzyma kredkę i rysuję już Bardzo ładnie buzie (połączy koniec z początkiem owal-co ponoć w przedszkolu mają dzieci trudności), oczka nosek i usta, czasami też nóżki.
Z kolei moja Natka gadane ma jak stary, ale rysunek wcale ją nie interesuję i tu ma niezłe tyły.
Także każdy dzieciak inaczej się rozwija i nie ma co porównywać.
Z kolei moja Natka gadane ma jak stary, ale rysunek wcale ją nie interesuję i tu ma niezłe tyły.
Także każdy dzieciak inaczej się rozwija i nie ma co porównywać.
kachasek
matka-wariatka :)
Wlasnie tak sie pocieszam Aniajw Misia rysuje owal twarzy i zapelnia go noskiem oczami, ustami a nawet brwiami..hehe..Potem uszy wlosy i nogi z butami wychodzace prosto z glowy
to tak jak Michaś, tyle że u niego już brzuch się pojawia;-)
aniajw
mama Natusi
No proszę do tego jeszcze nogi,ręce, buty, brzuch czyli mamy tu paru przyszłych artystów-malarzy I wcale sobie teraz nie żartuję.
reklama
Podziel się: