reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Fantazja-ja juz na nk podziwialam to dzieloDamy dziewczynie wina na majowce to sie rozgada i sie dowiemy co to
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Ostatnio ulubione zabawki Amelki to durszlak,tarka i 2 pokrywki.A dzisiaj odkryla ze mozna przelewac picie z butelki do durszlaka i jak sie przechyli to jeszcze kilka kropelek do paszczy doleciEfekt-przebierana 3 razy w ciagu godziny
Chciałam się pochwalić, że wczoraj Magda wypowiedziała swoje pierwsze, pełne zdanie. Kąpała się i bawiła w wannie. W końcu stwierdziłąm że czas wychodzić, więc wzięłam ręcznik, stanęłam nad Nią i mówię "Madzia, wychodzimy". A Madzia na to "Mama, nieee, jecie ciem babić". Strasznie byłam dumna, wzruszyłam się okropnie i oczywiście dałam Jej jeszcze chwilę na zabawę.
Ostatnio zauważyłam, że zaczyna powoli składać coś tam do kupy, ale były to max 2-3 wyrazy (np. jak chce coś wyrzucić do śmieci, a nie może sobie sama otworzyć szafki z koszem to podchodzi i mówi "jucić kosia" czyli wyrzucić do kosza), więc to wczorajsze mnie powaliło.:-)
Ostatnio zauważyłam, że zaczyna powoli składać coś tam do kupy, ale były to max 2-3 wyrazy (np. jak chce coś wyrzucić do śmieci, a nie może sobie sama otworzyć szafki z koszem to podchodzi i mówi "jucić kosia" czyli wyrzucić do kosza), więc to wczorajsze mnie powaliło.:-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dzagudku-Jaka zdolna nasza Madzia.Ciesze sie razem z TobąI tyz dumnam z Madziulki:-);-)
No, no Dzagud widzę, że Madzia to niezła gaduła:-)Brawo dla zdolniachy U nas zdanie jakie Wiki mówi to "daj pić", ale tylko wtedy jak widzi, że jej przygotowuję;-)
Elmaluszek u nas na tapecie jest sitko i kalendarz z tamtego roku, który już mało co go przypomina
Fantazja ja też stawiam na słonia:-)
Elmaluszek u nas na tapecie jest sitko i kalendarz z tamtego roku, który już mało co go przypomina
Fantazja ja też stawiam na słonia:-)
reklama
Podziel się: