reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Ja wlasnie tyz nie kojarze
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
A ja mialam zajecia z emisji glosu (kurs pedagogiczny robie sobie na sggw) i dowiedzialam sie ciekawych rzeczy o rozwoju mowy (wieczorkiem wkleje). Skutkiem czego jest zapisanie Misi do logopody - bedziemy rozruszac jej miesnie;-) Bo ma juz ukonczone 20 m-cy a nawet mama i tata powiedziec nie umie. Wiec rehabilitowac sie bedziemy
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dzagud-brawa dla Madzi spryciochy
Esia-Ale Piotwor to luzak,fajnie to musi wygladac:-)
Fantazja-czekam na artykul i trzymam kciuki zaMisie
Amelka jest znowu na etapie obrgyzania wszystkich bajek,kartonow i wogole tego co sie da.Zajrzalam do paszczy czy piatki nie ida ale nic nie widze...
Esia-Ale Piotwor to luzak,fajnie to musi wygladac:-)
Fantazja-czekam na artykul i trzymam kciuki zaMisie
Amelka jest znowu na etapie obrgyzania wszystkich bajek,kartonow i wogole tego co sie da.Zajrzalam do paszczy czy piatki nie ida ale nic nie widze...
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
U nas ostanio Maks wyciera nos we wszystko co się da (ręczniki, ścierki itp.), ale najlepsze jest jak go przewijam i ukradnie mi chusteczkę ;-) najpierw wyciera siusiaka, a potem nos
Ostatnia edycja:
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Brawa dla wszystkich ladnie smarkajacych :-)
Fantazja-trzymamy kciuki
A ja wam pozazdroscilam tego liczenia :-) hehe i nauczylam Alusie do trzech i teraz mam: "la, dwa, ci". Poza tym nowe slowa Alusi: “oł noł “ czyli “Oh, no!” wypowiadana w dobrym kontekscie czyli np. wczoraj wracalismy do domu i byl korek na autostradach i ja mowie "o kurcze ale korki" a Alusia na to "oh, no" :-)
“jał” czyli “wow!” jak cos sie jej spodoba :-)
A co do przedszkola-wyglada na to ze moj lobuz "szturcha" chlopakow, pani mi napisala w ostatnim raporcie ze Alusia na podworku "push gentelmen" co prawda smiala sie z tego wiec mam nadzieje ze nikogo nie uszkodzila ale troche mi glupio ze takiego lobuza hoduje A tak poza tym to zauwazylam, ze jak wchodzimy do klasy to wszystkie dzieci podchodza i zaczynaja gadac "Ala, Ala" wiec chyba sie przyjela na dobre w tej grupie :-) Wczoraj nawet nie zauwazyla ze wyszlam-od progu zlapala za kredki i zaczela rysowac cos z kuplem
Fantazja-trzymamy kciuki
A ja wam pozazdroscilam tego liczenia :-) hehe i nauczylam Alusie do trzech i teraz mam: "la, dwa, ci". Poza tym nowe slowa Alusi: “oł noł “ czyli “Oh, no!” wypowiadana w dobrym kontekscie czyli np. wczoraj wracalismy do domu i byl korek na autostradach i ja mowie "o kurcze ale korki" a Alusia na to "oh, no" :-)
“jał” czyli “wow!” jak cos sie jej spodoba :-)
A co do przedszkola-wyglada na to ze moj lobuz "szturcha" chlopakow, pani mi napisala w ostatnim raporcie ze Alusia na podworku "push gentelmen" co prawda smiala sie z tego wiec mam nadzieje ze nikogo nie uszkodzila ale troche mi glupio ze takiego lobuza hoduje A tak poza tym to zauwazylam, ze jak wchodzimy do klasy to wszystkie dzieci podchodza i zaczynaja gadac "Ala, Ala" wiec chyba sie przyjela na dobre w tej grupie :-) Wczoraj nawet nie zauwazyla ze wyszlam-od progu zlapala za kredki i zaczela rysowac cos z kuplem
reklama
Podziel się: