reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
To gratulacje dla kolejnych odkrywców:-D

Oj, ale "mama" to bardzo zazdroszczę. Chyba każda z nas czeka na to z wytęsknieniem...;-)​

To gratulacje dla kolejnych odkrywców:-D

Oj, ale "mama" to bardzo zazdroszczę. Chyba każda z nas czeka na to z wytęsknieniem...;-)​
Ja tez czekałam i wkoncu sie doczekalam ale Dawid juz skonczył 10 m-cy a niektore dzieci mowily juz wczesniej. Juz od kilku dni mówił mamaaaaaaaa a wczoraj akurat robiłam cos w kuchni a moj synek tak ślicznie powiedział MAMA ze az mi sie łezka w oku zakreciła i wszystko rzucilam i od razu go na rece wziełam.

My rowniez gratulujemy wszystkim postępowiczom.:tak:
Dzisiaj u nas wykrylismy wydarzenie ktore mialo miejsce tydzien temu.Otoz w kazdy weekend moj B uczy sie w domu angielskiego i rozwiazuje cwiczenia.Tak bylo i dziaisj.Nie wiedzial jakiegos slowka wiec heja za slownik.Otwiera a tam dziura wygryziona na pol kartki i polowa slow na "G" zjedzona.A myszy w domu nie mamy,ale 2 czy 3 dni temu przylapalam naszego kąsowicza jak zajadala jego cwiczenia.Tak wiec sprawca jest znany.AMELIA slownikowy skrytożerca:-D:szok:

Hahaha no chyba niestety nadszedl ten czas.Moze ktoras z Was zalozy taki wątek pt "mali destruktorzy":baffled:
Mysle ze dziewczyny mialyby duze pole do popisu,a przede wszystkim nasi mali niszczyciele bo to taki wiek:-D

Pycia Gratulacja MAMA:-)
Amelka znalazła krótsza droge do edukacji :-D
Sorga gratulacje postepów Eryka. Teraz to dopiero musisz uważać na swojego skarba:tak:

Iszatr-haha no mala cwaniarka.To teraz tylko czekac az powie cos na litere "G" i to jeszcze po angielsku zamiast MAMA:no:
A tak z innej beczki to wieczorem dorwala dlugopis i oczywiscie do buzi.A ze kilka razy nie wcelowala to wąsy i brode namalowala sobie elegancko :-DTylko pozniej placzu bylo jak szorowalam:baffled:

reklama
No nasz mały destruktor też nam daje popalić ale staramy się ukierunkować jej zapędy na konkretne przedmioty.

Ostatnio dostaliśmy wielki śliczny katalog brodzików i wanien ravaka. Nie zdążyłam go pbejrzeć a już nie miał okładki i jednej czwartej stron. Ale służy nam do dziś. Aż jestem zaskoczona że ciągle jeszcze jest tyle stron w kupie skoro ja ciągle jakieś wyrwane wyrzucam. Bardzo go sobie chwalimy :-D

elmaluszku - nie chciałabym psuć zabawy ale na długopisy uważaj. Po ukłuciu można dostać tężca. Przyszło mi to do głowy tylko dlatego że u nas był taki przypadek jak chodziłam do szkoły.

Do góry