kachasek
matka-wariatka :)
oj tak - doceniajcie Michał robi mi jazdy o rozbieranie czy ubieranie w pozycji leżącej od wczoraj nawet pozycja siedząca jest be ubieramy się w ruchudoceniajmy łatwość przewijania
Michał przyłączy się ze śpiewem (nie mam jak wstawić pliku:-() skoro perkusja zajęta;-)A to perkusista Franek:-) Tworzy się nam tutaj niezły zespół.
YouTube - Franio muzykant
Michał leżał, ale gdzieś od tygodnia siedzi... no i to jest właśnie problem - próba położenia go i umycia głowy = koncert na całego. A druga rzecz to kąpiel. Wasze dzieciaki siedzą czy stoją w wannie, a Magda tylko leży.
wczoraj był ryk, bo go posadziłam (chyba chciał stać)
z butelką dokładnie to co u nas (tyle że Michał się nie bawi w tym czasie) ale ja się nie przejmuję przynajmniej bez problemu mogę mu ją zabrać
przecież Michał też był raczej stacjonarny, a teraz jest wszędziePopieram Iszatr w całej rozciągłości. To że jakieś dziecko zrobiło coś WCZEŚNIEJ to nie oznacza że wszystkie POWINNY zrobić to równie wcześnie. Wystarczy że zrobią to w normalnym terminie. A na to jeszcze czas.
I chwalić się proszę postępami! Nie zważać na to że jakieś inne dziecko już tego dokonało.