reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Martucha bilety kupiła nam przyjacółka z żężem wiec niewiem dokładnie ile ale coć ok 750zł chyba:baffled:
właśnie boje sie tych bagazy;/ my mamy jeden 20 kilo i 3 po 10 kilo(podręczny) boje sie ze cos pochszanie:-(

reklama
xmama ja zawsze w duzej torbie mialam rzeczy w reklamowkach i jak wyszlo na wadze ze za duzo to oddawalam mamie w pl albo Wojtkowi w uk reklamowke z rzeczami...w razie czego tez tak naszykuj bo pozniej bardziej sie oplaca wyslac poczta niz im doplacac:tak:

Maja a u nas kazali doplacac za nosidelko:no:
nie pamietam tylko ktorymi liniami, wiem ze easy jetem na pewno i wizarem chyba tez:dry:
powiedzieli ze tylko wozek przysluguje:wściekła/y::wściekła/y:

Z tych zakupow to chetnie bym skorzystała tylko najpierw musiałabym zobaczyc jakis katalog bo nieiiwm w czym wybierac:-). A dla Abejki ta kurtke czy cos innego z jakiegos innego katalogu? Poza tym nie chciałabym cie zbytnio fatygowwac wiec dlatego pytam czy dla Abejki bedziesz za czyms innym rowniez chodzic

Aaga Abejce będę kupowała taką kurtkę jak pokazałam, a jeszcze trochę za innymi ciuszkami pochodzę. Znalazłam kilka stronek na których możecie popatrzeć co i jakich cenach jest. Aaga na tej stronie next-a możesz zamawiać on-line
NEXT Directory On-Line :: Autumn Winter 2008
Kids
Jak coś jeszcze znajdę to potem wkleję

A ja sie wczoraj zorientowalam, ze chyba nie mamy kurtki na jesień, za to upatrzyłam wczoraj fajna czapke na jesien, dzisiaj idziemy ja kupic, wiec potem pstrykne fotke i Wam pokaze.

aaga Agata pisala ze mozesz zamawiac i wysla na jej adres a ona do ciebie:tak:(tak mi sie wydaje przynajmniej:-p)

kurcze tez musze o czapce na jesien pomyslec, chcialabym taka z nexta jak mielismy w zeszlym roku ale pewnie juz nie maja:sorry2:

Aaga Martuchaa ma rację. Napisałam wcześniej że jeżeli masz możliwość zapłaty przez neta to paczka może przyjść na mój adres a ja ci to poślę do Polski.
A ten drugi adres to raczej do obejrzenia i jeżeli byście coś chciały to mogę wam kupić na miejscu bo tam nie ma wysyłki.

reklama
Do góry