reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Martucha bilety kupiła nam przyjacółka z żężem wiec niewiem dokładnie ile ale coć ok 750zł chyba:baffled:
właśnie boje sie tych bagazy;/ my mamy jeden 20 kilo i 3 po 10 kilo(podręczny) boje sie ze cos pochszanie:-(

reklama
xmama ja zawsze w duzej torbie mialam rzeczy w reklamowkach i jak wyszlo na wadze ze za duzo to oddawalam mamie w pl albo Wojtkowi w uk reklamowke z rzeczami...w razie czego tez tak naszykuj bo pozniej bardziej sie oplaca wyslac poczta niz im doplacac:tak:

Maja a u nas kazali doplacac za nosidelko:no:
nie pamietam tylko ktorymi liniami, wiem ze easy jetem na pewno i wizarem chyba tez:dry:
powiedzieli ze tylko wozek przysluguje:wściekła/y::wściekła/y:

Z tych zakupow to chetnie bym skorzystała tylko najpierw musiałabym zobaczyc jakis katalog bo nieiiwm w czym wybierac:-). A dla Abejki ta kurtke czy cos innego z jakiegos innego katalogu? Poza tym nie chciałabym cie zbytnio fatygowwac wiec dlatego pytam czy dla Abejki bedziesz za czyms innym rowniez chodzic

Aaga Abejce będę kupowała taką kurtkę jak pokazałam, a jeszcze trochę za innymi ciuszkami pochodzę. Znalazłam kilka stronek na których możecie popatrzeć co i jakich cenach jest. Aaga na tej stronie next-a możesz zamawiać on-line
NEXT Directory On-Line :: Autumn Winter 2008
Kids
Jak coś jeszcze znajdę to potem wkleję

A ja sie wczoraj zorientowalam, ze chyba nie mamy kurtki na jesień, za to upatrzyłam wczoraj fajna czapke na jesien, dzisiaj idziemy ja kupic, wiec potem pstrykne fotke i Wam pokaze.

aaga Agata pisala ze mozesz zamawiac i wysla na jej adres a ona do ciebie:tak:(tak mi sie wydaje przynajmniej:-p)

kurcze tez musze o czapce na jesien pomyslec, chcialabym taka z nexta jak mielismy w zeszlym roku ale pewnie juz nie maja:sorry2:

Aaga Martuchaa ma rację. Napisałam wcześniej że jeżeli masz możliwość zapłaty przez neta to paczka może przyjść na mój adres a ja ci to poślę do Polski.
A ten drugi adres to raczej do obejrzenia i jeżeli byście coś chciały to mogę wam kupić na miejscu bo tam nie ma wysyłki.

reklama
Do góry