reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
A ja własnie oglądam u nich ciuszki dla małego bejbika, wszystko jakies takie tanie mająWeszłam tez na inne aukcje tego sprzedawcy i widzę, ze handluje ciuchami z UK. Nie ma to jak primark
Kupiłam jeszcze pizamkę
jaba16 Piżamki sweet 18-23m Early Days WYPRZEDAŻ (417524788) - Aukcje internetowe Allegro
Elżbietka
mother of two sons&angel
xmama, wy samolotem? bo nie wiem czy przepuszczą bagaż podręczny 10 kg bez dopłacania...
K
konto usuniete
Gość
Antosiowa swietne te body no i cena rewelacyjna!!
szkoda ze rozowe
xmama a to macie sporo kilo do zabrania hehe
szkoda ze rozowe
xmama a to macie sporo kilo do zabrania hehe
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
No... Antek kolejnych różowych by nie przeżył, jedne w zupełności mu wystarcząAntosiowa swietne te body no i cena rewelacyjna!!
szkoda ze rozowe
K
konto usuniete
Gość
hehe Niko jeszcze nie ma zadnych rozowych:-)ma koszulke z dodatkami rozowymi ktora bardzo lubie mu zakladac
tak wiec moze i bym kupila ale ta koroneczka u gory
tak wiec moze i bym kupila ale ta koroneczka u gory
Agata29
Mamy styczniowe 2007
to moze zrobimy wieksze zamowienie i jak bedziesz robiła zakupy dla Marysi to po prostu kupisz wieksza ilość, wyslesz jadna paczka do Polski a my juz to sobie tutaj porozsyłamy:-)
A tak serio to chetnie bym sie wybrała na takie zakupy do angli albo irlandi, bardzo lubie nexta dla dzieci, a jak weszłam na ich strone z zakupami internetowymi to okazało sie, że niestety wysyłki do Polski nie ma
Aaga nie ma problemu, będę robiła paczkę do Abejki więc jak się z nią dogadasz to mogę coś dla ciebie też tam dorzucić. A tym bardziej będzie mi łatwo że za dwa tygodnie otwierają u nas TESCO więc ciuszki z Cherokee będę miała pod ręką.
Jak masz kartę i możesz w necie zapłacić to podam ci mój adres i wysyłka może przyjść do mnie
A co do zakupów w Irlandii to wsiadaj w samolot i przylatuj, czekam z kawusią i ciastem a potem lecimy na zakupy
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Ela to zależy od linii lotniczej, ale jeśli to low cost to nie sądze by podręczny był 10 kg.
Poza tym tak naprawdę przy bagażu podręcznym liczy się też wymiar bagażu. Nalezy uwaznie doczytac przy warunkach rezerwacji.
Xmama a twoje dziewczyny lecą jak dorośli czy jako infanty? Bo jako dzieci to nie wiem czy ten limit na bagaz podreczny jest taki sam.
Poza tym tak naprawdę przy bagażu podręcznym liczy się też wymiar bagażu. Nalezy uwaznie doczytac przy warunkach rezerwacji.
Xmama a twoje dziewczyny lecą jak dorośli czy jako infanty? Bo jako dzieci to nie wiem czy ten limit na bagaz podreczny jest taki sam.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Super te rzeczy, które tu pokazujecie dziewczynki :-) ... oczywiście różowe również mi się bardzo podobają . No a Niki kurtkę na zimę ma booooską .
My też musimy jakąś kupić, bo zeszłoroczna była na 80 cm, więc pewnie będzie juz zdecydowanie za mała, ale też mam problem jaki rozmiar kupować , bo Mati niby jest wysoki, ale niektóre rzeczy na 92 cm są dla niego troszkę za długie ... wypadałoby brać go ze sobą i przymierzać ... ale jakoś tego nie widzę , bo ostatnio zakupy z nim to taka "mała" maskara ;-).
No a buty mamy rozmiar 23 kupione na wiosnę, ale nie wiem czy mu na całą zimę wystarczą ... chyba raczej nie
My też musimy jakąś kupić, bo zeszłoroczna była na 80 cm, więc pewnie będzie juz zdecydowanie za mała, ale też mam problem jaki rozmiar kupować , bo Mati niby jest wysoki, ale niektóre rzeczy na 92 cm są dla niego troszkę za długie ... wypadałoby brać go ze sobą i przymierzać ... ale jakoś tego nie widzę , bo ostatnio zakupy z nim to taka "mała" maskara ;-).
No a buty mamy rozmiar 23 kupione na wiosnę, ale nie wiem czy mu na całą zimę wystarczą ... chyba raczej nie
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Podziel się: