reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
hehe Niko jeszcze nie ma zadnych rozowych:-)ma koszulke z dodatkami rozowymi ktora bardzo lubie mu zakladac:-D:-D
tak wiec moze i bym kupila ale ta koroneczka u gory:laugh2::laugh2::rofl2:

to moze zrobimy wieksze zamowienie i jak bedziesz robiła zakupy dla Marysi to po prostu kupisz wieksza ilość, wyslesz jadna paczka do Polski a my juz to sobie tutaj porozsyłamy:-)
A tak serio to chetnie bym sie wybrała na takie zakupy do angli albo irlandi, bardzo lubie nexta dla dzieci, a jak weszłam na ich strone z zakupami internetowymi to okazało sie, że niestety wysyłki do Polski nie ma:crazy::wściekła/y:

Aaga nie ma problemu, będę robiła paczkę do Abejki więc jak się z nią dogadasz to mogę coś dla ciebie też tam dorzucić. A tym bardziej będzie mi łatwo że za dwa tygodnie otwierają u nas TESCO więc ciuszki z Cherokee będę miała pod ręką.
Jak masz kartę i możesz w necie zapłacić to podam ci mój adres i wysyłka może przyjść do mnie :tak::tak:
A co do zakupów w Irlandii to wsiadaj w samolot i przylatuj, czekam z kawusią i ciastem a potem lecimy na zakupy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ela to zależy od linii lotniczej, ale jeśli to low cost to nie sądze by podręczny był 10 kg.
Poza tym tak naprawdę przy bagażu podręcznym liczy się też wymiar bagażu. Nalezy uwaznie doczytac przy warunkach rezerwacji.
Xmama a twoje dziewczyny lecą jak dorośli czy jako infanty? Bo jako dzieci to nie wiem czy ten limit na bagaz podreczny jest taki sam.

Super te rzeczy, które tu pokazujecie dziewczynki :-) ... oczywiście różowe również mi się bardzo podobają :-D:tak:. No a Niki kurtkę na zimę ma booooską :tak:.

My też musimy jakąś kupić, bo zeszłoroczna była na 80 cm, więc pewnie będzie juz zdecydowanie za mała, ale też mam problem jaki rozmiar kupować :dry:, bo Mati niby jest wysoki, ale niektóre rzeczy na 92 cm są dla niego troszkę za długie :confused: ... wypadałoby brać go ze sobą i przymierzać ... ale jakoś tego nie widzę :no:, bo ostatnio zakupy z nim to taka "mała" maskara :crazy::-D;-):sorry2:.

No a buty mamy rozmiar 23 kupione na wiosnę, ale nie wiem czy mu na całą zimę wystarczą ... chyba raczej nie :baffled:

reklama
Wy tu sobie "latacie" a w Biedronce sa buty po 14,99 :tak::-D
nawet fajne, na stronce jest zdjecie, ale niestety zaczynaja sie od rozmiary 23, a moje dziecko ma teraz w 22 jeszcze luz, wiec pewnie 23 wypadnie nam w zime :sorry2:
Ale jak macie blisko, to warto je obejrzec, sa calkiem niczego sobie.

Promocje

Do góry