MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Aph, całkiem znośne te buty, ale ja mam juz dla Antosia dwie pary butów w rozmiarze 23, te co w Reserved kupowałyśmy i trzecich już mu chyba nie kupię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tych zakupow to chetnie bym skorzystała tylko najpierw musiałabym zobaczyc jakis katalog bo nieiiwm w czym wybierac:-). A dla Abejki ta kurtke czy cos innego z jakiegos innego katalogu? Poza tym nie chciałabym cie zbytnio fatygowwac wiec dlatego pytam czy dla Abejki bedziesz za czyms innym rowniez chodzicAaga nie ma problemu, będę robiła paczkę do Abejki więc jak się z nią dogadasz to mogę coś dla ciebie też tam dorzucić. A tym bardziej będzie mi łatwo że za dwa tygodnie otwierają u nas TESCO więc ciuszki z Cherokee będę miała pod ręką.
Jak masz kartę i możesz w necie zapłacić to podam ci mój adres i wysyłka może przyjść do mnie
xmama, wy samolotem? bo nie wiem czy przepuszczą bagaż podręczny 10 kg bez dopłacania...
Nikusiowi tez nigdy nie przyslugiwal bagaz ale tez pamietam ze jak kumpela jechala z corka dwu letnia to tez nie miala prawa do poderecznegomoze faktycznie to zalezy od linii ale dowiedzcie sie wszystko dokladnie bo te doplaty naprawde sa niezle
no i podreczny jest przeswietlany wiec tez lepiej nie pakowac mega duzo bo pozniej sie stoi godzine aZ SPRAWDZA CO I JAK...
a jakimi liniami lecicie?