reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Przyszła ta kurteczka, co to ją na allegro wylicytowałam za całe 26 zł:-p. Wygląda zupełnie jak nowa:tak:, gruba, cieplutka i milutka:-). Problem kurtki mamy z głowy;-). Rozmiar 86, ale zdaje mi sie, że starczy jeszcze do nastepnej zimy;-).

Tynka hehehe, skad ja znam ten tekst. :-D:-D ALe pociesz sie, ze Piotrek tez by Roberta w same ciemne ciuchy ubieral, wiem, ze to chlopak i moze lepiej by wygladal niz dziewczynki w ciemnych kolorach, ale bez przesady. :baffled:

Antosiowa fajna ta kurtala, ja tez ostatnio po Allegro szukalam, ale jakos tak nic ciekawego nie znalazlam. :sorry2: Jak juz bylo cos naparwde fajnego, to ceny takie, ze szok. Spokojnie nowe ciuchy bym za ta kase kupila :dry::angry:

Z tą kurtką to trafiło mi sie jak ślepej kurze ziarno:-p, bo tak specjalnie to nic konkretnego nie szukałam, zalicytowałam i dziwnym trafem nikt mnie nie przebił:-D. No a suma za jaką wylicytowałam jest naprawdę śmieszna, bo kurteczka jest jak nowa a wiem ile kosztują w sklepach:baffled:.
Znacznie gorzej jest z butami na zimę, oglądałam Bartki i wahają się w granicach 130-180 zł:szok:.

Antosiowa fajniutka ta kurtka i faktycznie wygląda jak nówka :tak:. a chyba wcześniej nie pisałam, że Martuchaa też świetną kurtę ma dla Nikusia :-)

Antosiowa kurtka rzeczywiście świetna. Ja też nic nigdy na allegro zczaić nie mogę.
A co do typowej rozmowy o praniu z mężem, to widzę że to standard, u nas podobnie, ja nie piorę tylko pralka, szkoda kurde, że nie mam samoprasującego żelazka

Antosiowa no faktycznie super!!

geperty jestes!!:wściekła/y::wściekła/y: a nic nie napisalas jak z Nikusiem - oberwie ci sie bo sie zamartwiamy od rana!!!!:no::-p

a co do kurtki to ja Nikowi bede zakladac ta z zeszlego roku
mamy taka:
30ubtp2.jpg

i jeszcze jedna gap, taka jeszcze bardziej ocieplana na mrozy(ale pod tamta gorzej zalozyc cos grubego:dry:)
, bo ta co wam wczesniej wklejalam ma rozmiar 92 i nie sadze zeby urosl do niej bo narazie tonie:dry:

reklama
Do góry