reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Przyszła ta kurteczka, co to ją na allegro wylicytowałam za całe 26 zł:-p. Wygląda zupełnie jak nowa:tak:, gruba, cieplutka i milutka:-). Problem kurtki mamy z głowy;-). Rozmiar 86, ale zdaje mi sie, że starczy jeszcze do nastepnej zimy;-).

Tynka hehehe, skad ja znam ten tekst. :-D:-D ALe pociesz sie, ze Piotrek tez by Roberta w same ciemne ciuchy ubieral, wiem, ze to chlopak i moze lepiej by wygladal niz dziewczynki w ciemnych kolorach, ale bez przesady. :baffled:

Antosiowa fajna ta kurtala, ja tez ostatnio po Allegro szukalam, ale jakos tak nic ciekawego nie znalazlam. :sorry2: Jak juz bylo cos naparwde fajnego, to ceny takie, ze szok. Spokojnie nowe ciuchy bym za ta kase kupila :dry::angry:

Z tą kurtką to trafiło mi sie jak ślepej kurze ziarno:-p, bo tak specjalnie to nic konkretnego nie szukałam, zalicytowałam i dziwnym trafem nikt mnie nie przebił:-D. No a suma za jaką wylicytowałam jest naprawdę śmieszna, bo kurteczka jest jak nowa a wiem ile kosztują w sklepach:baffled:.
Znacznie gorzej jest z butami na zimę, oglądałam Bartki i wahają się w granicach 130-180 zł:szok:.

Antosiowa fajniutka ta kurtka i faktycznie wygląda jak nówka :tak:. a chyba wcześniej nie pisałam, że Martuchaa też świetną kurtę ma dla Nikusia :-)

Antosiowa kurtka rzeczywiście świetna. Ja też nic nigdy na allegro zczaić nie mogę.
A co do typowej rozmowy o praniu z mężem, to widzę że to standard, u nas podobnie, ja nie piorę tylko pralka, szkoda kurde, że nie mam samoprasującego żelazka

Antosiowa no faktycznie super!!

geperty jestes!!:wściekła/y::wściekła/y: a nic nie napisalas jak z Nikusiem - oberwie ci sie bo sie zamartwiamy od rana!!!!:no::-p

a co do kurtki to ja Nikowi bede zakladac ta z zeszlego roku
mamy taka:
30ubtp2.jpg

i jeszcze jedna gap, taka jeszcze bardziej ocieplana na mrozy(ale pod tamta gorzej zalozyc cos grubego:dry:)
, bo ta co wam wczesniej wklejalam ma rozmiar 92 i nie sadze zeby urosl do niej bo narazie tonie:dry:

reklama
Do góry