reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
Zapiekanka
makaron ugotowac na poltwardo, szpinak podsmazyc na masle (łyżka starczy ), odlac nadmiar wody, dodac czosnek wyciśniety,dodac smietane i zagotowac
makron na dno naczynia, potem sos, na to plastry pomidora obranego ze skory i ser
a skladniki: makaron, 2op szpinaku, smietana słodka, 3 pomidory,czosnek, sol, pieprz
ser mozarella tarta 1 op, może być też inny ser żółty tarty,
zapiekanke do piekarnika i jak cieple skladniki to tylko zeby sie ser zapiekl, 15 min w temp 180 - 200
makaron ugotowac na poltwardo, szpinak podsmazyc na masle (łyżka starczy ), odlac nadmiar wody, dodac czosnek wyciśniety,dodac smietane i zagotowac
makron na dno naczynia, potem sos, na to plastry pomidora obranego ze skory i ser
a skladniki: makaron, 2op szpinaku, smietana słodka, 3 pomidory,czosnek, sol, pieprz
ser mozarella tarta 1 op, może być też inny ser żółty tarty,
zapiekanke do piekarnika i jak cieple skladniki to tylko zeby sie ser zapiekl, 15 min w temp 180 - 200
Żania7
mama kochanych urwisków
Barszczyk zgapie od Twojej mamy i tez zrobie kopytka leniwe z bita smietana, mąż bedzie wniebowzięty
mysz1978
Fanka BB :)
A ja dzis bylam na grzybach - jak wysiedlismy z auta to lunal deszcz :dull: Pochodzilismy kwadrans w akompaniamencie krzyku Jasia ktoremu deszcz troche pokapal na twarz - nalazlam malego podgrzybka i cala zmolknieta wrocilam do auta po cyzm kupilam kurki przy drodze W dodatku u tej samej babki co tydzien temu - poznala mnie
Macie pomysl co z nich zrobic???? Pewnie zrobie na gesto z kasza bo to najbardziej lubie, chyba ze cos mi podsuniecie?
Macie pomysl co z nich zrobic???? Pewnie zrobie na gesto z kasza bo to najbardziej lubie, chyba ze cos mi podsuniecie?
reklama