reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

Chyba mi hormony szaleją :wściekła/y: Jem wszystko co mam w zasięgu ręki. Na obiad wciągnęłam talerz kaszanki a na kolację miskę makaronu z truskawkami. Zaraz się chyba ocielę :no: A najgorsze, że już się rozglądam co by tu zjeść - MASAKRA!!!

reklama
Chyba mi hormony szaleją :wściekła/y: Jem wszystko co mam w zasięgu ręki. Na obiad wciągnęłam talerz kaszanki a na kolację miskę makaronu z truskawkami. Zaraz się chyba ocielę :no: A najgorsze, że już się rozglądam co by tu zjeść - MASAKRA!!!

Nic dodać nic ująć, u mnie to samo wczoraj wyszłam ze sklepu ze śledziami w occie i teraz zastanawiam się jak tu je zjeść, żeby małemu nie zaszkodziło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

za mna coś chodzi, ledwo zjem już bym coś zjadła i cholera wściekam się bo nie wiem co to jest najgorsze i jem wszystko i nie moge trafić w to coś, pomocy oszaleję:angry::wściekła/y:

gosiu ale dobe truskaweczki z makaronem mniam mniam
Aniu ja jadłam śledziki w sosie z odoreczkiem kiszonym i Maja czuła sie po nich dobrze no ale wiadomo każde malństwo ma inny brzuszek

zdradź nam tą tajemnicę co Cię tak motywuje ?

Szykuje się dwudziestolecie mojego L.O. Nie powiem, żebym miła jakieś super kontakty z klasą (dobre to też za duzo powiedziane chyba, choć do dziś mam dobre wspomnienia i pozytywne odczucia do co poniektórych) i to raczej daje kopa pozytywnego :-p. No i bardzo powoli zaczynam coś ruszać z dietowaniem.

Ja narazie diety odpuszczam natomiast moja siostra była dwa tygodnie na diecie proteinowej i wczoraj wieczorem dopadł ja glód to nie wiedziała co ma jeść jako pierwsze, ja na koniec jej obżarstwa skomentowałam to tak i warto było tak sie katowac;-).

hEJ,PRZYJECHALA DO MNIE MOJA PRZYJACIOLKA W PIATEK I WCZORAJ WYRECZYLA MNIE Z OBIADU,I ZROBILA PYSZNE PIEROGI... sklad farszu to:cebulka,pieczarki i ser zolty...smazone najpyszniejsze....mniam mniam

reklama
Do góry