Chyba mi hormony szaleją Jem wszystko co mam w zasięgu ręki. Na obiad wciągnęłam talerz kaszanki a na kolację miskę makaronu z truskawkami. Zaraz się chyba ocielę A najgorsze, że już się rozglądam co by tu zjeść - MASAKRA!!!
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Chyba mi hormony szaleją Jem wszystko co mam w zasięgu ręki. Na obiad wciągnęłam talerz kaszanki a na kolację miskę makaronu z truskawkami. Zaraz się chyba ocielę A najgorsze, że już się rozglądam co by tu zjeść - MASAKRA!!!
Nic dodać nic ująć, u mnie to samo wczoraj wyszłam ze sklepu ze śledziami w occie i teraz zastanawiam się jak tu je zjeść, żeby małemu nie zaszkodziło.
Żania7
mama kochanych urwisków
za mna coś chodzi, ledwo zjem już bym coś zjadła i cholera wściekam się bo nie wiem co to jest najgorsze i jem wszystko i nie moge trafić w to coś, pomocy oszaleję
gosiu ale dobe truskaweczki z makaronem mniam mniam
Aniu ja jadłam śledziki w sosie z odoreczkiem kiszonym i Maja czuła sie po nich dobrze no ale wiadomo każde malństwo ma inny brzuszek
gosiu ale dobe truskaweczki z makaronem mniam mniam
Aniu ja jadłam śledziki w sosie z odoreczkiem kiszonym i Maja czuła sie po nich dobrze no ale wiadomo każde malństwo ma inny brzuszek
Kluliczek
Babka z laską
A ja mam motywacje i teraz będę starała się jak najbardziej trzymać dietę . Co nie będzie łatwe, bo każde nerwy to plądrowanie lodówki :-(.
Żania7
mama kochanych urwisków
zdradź nam tą tajemnicę co Cię tak motywuje ?A ja mam motywacje i teraz będę starała się jak najbardziej trzymać dietę . Co nie będzie łatwe, bo każde nerwy to plądrowanie lodówki :-(.
Kluliczek
Babka z laską
zdradź nam tą tajemnicę co Cię tak motywuje ?
Szykuje się dwudziestolecie mojego L.O. Nie powiem, żebym miła jakieś super kontakty z klasą (dobre to też za duzo powiedziane chyba, choć do dziś mam dobre wspomnienia i pozytywne odczucia do co poniektórych) i to raczej daje kopa pozytywnego . No i bardzo powoli zaczynam coś ruszać z dietowaniem.
Noukie
Majowa mama 2007
Ja narazie diety odpuszczam natomiast moja siostra była dwa tygodnie na diecie proteinowej i wczoraj wieczorem dopadł ja glód to nie wiedziała co ma jeść jako pierwsze, ja na koniec jej obżarstwa skomentowałam to tak i warto było tak sie katowac;-).
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
dziś był rosołek i sałatka jarzynowa