martyyyyna
Fanka BB :)
Ja miałam zamiar kupić taki z Ikei za 80 zł. Bodajże Sniglar. Tylko ja nie mogę podróżować a mężowi samemu nie chce się jechać aż do Wrocławia. Więc zamówię chyba na allegro trochę drożej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękiANITAJAS ja mam przewijak jeszcze po Mrówku ;-) nie pamiętam gdzie go kupowałam mam mniej więcej w tym stylu ---> MAMO-TATO PRZEWIJAK NA ŁOŻECZKO USZTYWNIONY 70cm (4016219142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. na początek będzie na komodzie, później być może na łóżeczku ;-) tak miałam przy Mrówku ;-)
Rozważałam taką opcję, ale te na stelażu są z wanienka? A mi wanienka niepotrzebna, bo już posiadamAnitajas kupilam przewijak skladany taki na stelazu. Mieli je wczesniej w ikei, ale wycofali i na szczescie udalo mi sie znalezc u polskiego producenta o niebo lepszy niz ten z ikei. .
A u mnie cukry poszły w górę, ale za to brak ketonów. Nie wiem, czy się cieszyć, czy cóśU mnie cukry w normie. Dzis przekroczylam na 124, bo zjadlam 8pierogow z miesem z skwarkami i cebulka. Mialam takiego smaka, ze nie moglam sie powstrzymac. Mnie caly czas wychodza ketony i troche sie martwie, bo jem wiecej niz w tej diecie jest rozpisane a ketony ciagle sa. W poradni mowili, ze to oznacza, ze za malo jem i dziecko jest glodne. .