reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ja miałam zamiar kupić taki z Ikei za 80 zł. Bodajże Sniglar. Tylko ja nie mogę podróżować a mężowi samemu nie chce się jechać aż do Wrocławia. Więc zamówię chyba na allegro trochę drożej.

reklama
Anitajas kupilam przewijak skladany taki na stelazu. Mieli je wczesniej w ikei, ale wycofali i na szczescie udalo mi sie znalezc u polskiego producenta o niebo lepszy niz ten z ikei.

U mnie cukry w normie. Dzis przekroczylam na 124, bo zjadlam 8pierogow z miesem z skwarkami i cebulka. Mialam takiego smaka, ze nie moglam sie powstrzymac. Mnie caly czas wychodza ketony i troche sie martwie, bo jem wiecej niz w tej diecie jest rozpisane a ketony ciagle sa. W poradni mowili, ze to oznacza, ze za malo jem i dziecko jest glodne.

Ale mi sie dzisiaj nie nie chce. Jakos sie zle czuje. Caly dzien jestem spiaca i nie mam na nic sily. Idziemy za chwile z mezem do kina a ja bym wolala rozscielic lozko i wejsc pod koldre.

Witam piątkowo :tak: Remont dobiega końca, trzeba posprzątać :-D Muszę Was ogarnąć bo nie wiem co tu się dzieje :-D Zakupiliśmy z mężem rożek i pościel, rożek kupiliśmy w pepco a pościel na allegro, czekam aż mi przyjdzie :-) Za niedługo będziemy jeździć za resztą rzeczy , bo ja nic praktycznie nie mam :-(
Diabliczka na wizycie wszystko w porządku, robił dokładne badania, maleństwo zdrowe, zlecił mi jeszcze badanie GBS :tak: A z tą cukrzycą to powiedział ze jest okej bo norma jest do 140, ale nie zaszkodzi jak troche przystopuje ze słodyczami :tak: W szkole mi idzie dobrze, nawet nauczyciele są zadowoleni. Jak mi się nie chce iść to nie idę , ale to nadrabiam sprawdzianami :tak:

Ostatnia edycja:
Ja też miałam taki przewijak jak wkleiła Aśku. Niestety teraz muszę kupić nowy (ale też taki), bo poprzeni służył mojemu dziecku za zjeżdżalnię dla autek i zniszczył się.

Czekamy..jak skończycie remont, to wklej jakiś zdjęcie

ANITAJAS ja mam przewijak jeszcze po Mrówku ;-) nie pamiętam gdzie go kupowałam :eek: mam mniej więcej w tym stylu ---> MAMO-TATO PRZEWIJAK NA ŁOŻECZKO USZTYWNIONY 70cm (4016219142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :tak: na początek będzie na komodzie, później być może na łóżeczku ;-) tak miałam przy Mrówku ;-)
dzięki :)
Miałam coś takiego, ale pożyczyłam i już nie wróciło ;)

Anitajas kupilam przewijak skladany taki na stelazu. Mieli je wczesniej w ikei, ale wycofali i na szczescie udalo mi sie znalezc u polskiego producenta o niebo lepszy niz ten z ikei. .
Rozważałam taką opcję, ale te na stelażu są z wanienka? A mi wanienka niepotrzebna, bo już posiadam

U mnie cukry w normie. Dzis przekroczylam na 124, bo zjadlam 8pierogow z miesem z skwarkami i cebulka. Mialam takiego smaka, ze nie moglam sie powstrzymac. Mnie caly czas wychodza ketony i troche sie martwie, bo jem wiecej niz w tej diecie jest rozpisane a ketony ciagle sa. W poradni mowili, ze to oznacza, ze za malo jem i dziecko jest glodne. .
A u mnie cukry poszły w górę, ale za to brak ketonów. Nie wiem, czy się cieszyć, czy cóś

Zaraz z Amelką jadę do dentysty no i może w końcu dotrę do tej szkoły, żeby zapisać ją do zerówki.

Anitajas nie ma wanieniki. ABDAR.pl w zakladce inne o ile dobrze pamietam. Nie mam jak wyslac zdj, bo dalam go do garazu. Jedyny jego minus to chyba jest wiekszy niz ten z ikei. Ale i tak mi sie podoba! Ma wiele kieszonek i usztywniany wklad odpinany.

Wlasnie sie zbieram na badania krwi :).

witam z rana :-) zapowiada się kolejny piękny dzień wczoraj byliśmy na specerku wróciłam wykończona:sorry: mały przeszczęsliwy że wyswobodził się z ciepłych ubrań i mógł szaleć ale co z tego jak rano muszę go na nowo naubierać zimno szron na trawie a później taki skwar

właśnie muszę się wybrać po przewijak do siostry i po wanienkę:tak:
wczoraj zrobiłam ostatnią turę prania teraz dokończyć prasowanie ale już nie dużo zostało:-)
w pon idę do ortopedy ciekawe co mi powie trochę się denerwuję:zawstydzona/y:

reklama
witam :-)
u mnie też słoneczko :tak: ale weekend ma być ponoć deszczowy :sorry: :-( szkoda :-(

zapisałam wczoraj Mrówka do szkoły :-D już do szkoły ... :eek:

dzisiaj pracuję do 11 :-D czyli jeszcze dwie godzinki ;-) w zasadzie to krócej, bo o 11 muszę już być u mechanika :-D więc niedługo wybywam ;-)

Do góry