reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

diabliczka00 żeby mały chciał wyjść o czasie to byłoby super:) chciałabym żeby 'mój' był ze mną, on jeszcze nie wie czy chce ale jest raczej na tak:) powiedziałam mu że zawsze będzie mógł wyjść jak już wszystko się zacznie:p wszystko też zależy czy będzie w domu lub czy da radę z pracy dojechać. Więc podsumowując hehe jak będzie taka możliwość to myślę że będzie przy mnie:)

No ja jak trochę w domu porobię to tak mocno bolą mnie plecy że ciężko mi się z boku na bok obrócić:/ więc rozumiem co czujesz.

Mam ogromną ochotę na ptysia:p

reklama
witam
mamusiablaneczki:baffled: mnie zatrzymaly sie skurcze na 15min :dry: nie wspominam tego zbyt przyjemnie w koncu skonczylo sie CC :sorry2: ciekawe co czeka mnie teraz :sorry2:
gwiazdeczka bedzie dobrze trzymam kciuki zebys jak najdluzej wytrzymala w pracy zeby potem byc dluzej z mlodym :tak: ufff super ze lepiej sie czujesz
bąbelek kolejna siusiakowa mama ;-)
wichurka zdrowka ;-) widze ze przytylysmy podobnie ;-)
andzia witaj :tak:
danusia
- 25 brrr... jak zimno maz juz wrocil ??
diabliczka gratki 29 tc jak to brzmi dumnie po 30 to juz poleci ;-) o wiele szybciej.Nie wiedzialam ze masz dziecko bo zadnego suwaczka nie dopatrzylam sie u Ciebie.;-)
ayran milego oblewania ;-)
kasia witaj :tak:

diabliczka ale sie nameczylas ze sprzataniem ja musze jutro rano cos podzialac bo kolezanka z 6letnia corka wpadnie na kawke ;-)

Dziewczyny potrzebuję pomocy !!!

Dostałam wysypkę na twarzy po zjedzeniu dzemu truskawkowego, i to nie pierwszy raz. :wściekła/y:

Czy mogę pić zwykłe wapno takie musujące ??

natalka wapń ;-) czyste musujące z apteki? jak najbardziej ;-)
możesz też zaopatrzyć się w calcium w syropie, dla dzieci ;-)

diabliczko brawo, brawo :-D u mnie też porządki na mega raty ;-) inaczej nie dam rady :dry:

Ewe no zimno starsznie tam gdzie moj maz jest -35 to nawet nie chce myslec brrrrr

Maz jeszcze nie wrocil, ma byc w przyszlym tyg. Policzylam w sumie nie bedzie go 6.5 tyg. Ty tez dasz rade;-)

Aśku
no tak wapń :-) zakręcona jestem dzisiaj jakaś...

Dziewczyny a czy któras miała tak że dostawała wysypkę po jakimś produkcie?? bo ja jestem załamana

Asku, ja mialam wysypke 2 razy. Nie wiedzialam czy to od jedzenia czy od ubrania, kosmetykow bo akurat wiele innych rzeczy wtedy jadlam i uzuwalam. Odstawilam wiec wszystko co jadlam tego dnia i po 2 dniach przeszlo.
Mozliwe ze to bylo mleko smakowe bo po jakims cZasie znow je pilam i znow mialam wysypke.

Dziewczyny a czy ktorejs z Was brzuch robi sie jakby kwadratowy z towarzyszacym napieciem? :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry