reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Ja wolę jeszcze nie myśleć o porodzie chyba ;D Wiem że jak będzie taka możliwość to chcę znieczulenie :p Muszę się zapytać ginekologa, skoro mowicie że tak wtedy dobrze mieć jakies badania zrobione. szkoda że nie ma takiej opcji, żeby mnie uśpili i obudzili po wszystkim :D Ale tak bez rozcinania ;)

U mnie też dzisiaj zapiekanka z ziemniaczkami, warzywami i mięsem mielonym :)) Ale wrzuciłam wszytsko oprócz mięsa surowe, mam nadzieję ze mi się nic nie spali zanim sie upiecze xD

A dzisiaj wieczorem ruszam w miasto ze znajomymi :D Oblewamy koniec studiów. Niestety ja Leszkiem free ;) I mam nadzieję że siądziemy w jednym miejscu, a nie będziemy latać po knajpach, bo nie wyrobię xD

reklama
Jaranti, uderzenia goraca w nocy - mam to codziennie! I z przegrzania potem mi zimno zaraz... Kolo lozka lezy zawsze drugi komplet ciuchow do spania bo budze sie cala mokra

Ayaran ale badania Ci robia na miejscu w szpitalu i wyniki tez sa od razu na miejscu. Jesli nie zdaza z badaniami do 5cm rozwarci i z anastazjologiem to moga Ci nie dac. Dlatego najlepiej od razu po przyjezdzie powiedziec, ze chcesz znieczulenie, wiec.oni wszystko za ten czas przygotuja. A nie musisz go.potem brac.

Cześć Kobietki. Czytam sobie ten wątek od tygodnia i w końcu postanowilam się przywitać. Ja mam termin na 19 maja i juz bym chciala kwiecień :) Mam już córkę Zuzię (ma 3 lata), a teraz będzie synuś Igorek. Pozdrawiam Was :)

Witam wszystkie dziewczyny:)
Co do porodu to mam nadzieje że obejdzie się bez cesarki, bólu się nie boje, jakoś przeżyje żeby tylko synuś bez komplikacji się urodził:) Trochę tylko stresuje mnie to że w obcym kraju więc po polsku nikt do mnie mówić nie będzie ale mam nadzieje że dam radę jakoś:)
No i nie chciałabym przenosić, wiem że będę się wtedy stresować:/

kasia.artwik Witaj:) też mi się podoba imię Igor:) no ale po norwesku to znaczy 'wczoraj' więc odpada:p

U mnie dzisiaj słoneczko:-) , rzadko zagląda więc się cieszę i wybieram na spacerek:) tylko tak smutno trochę samej:/

iza_marta, kasia.artwik ja również na 19, chociaż ostatnio w karcie wyczytałam, że przewidywany termin porodu to 27.05 więc już sama nie wiem, na co się bardziej nastawiać :-D

reklama
Diabliczka u mnie zima w pelni.... ale juz niedlugo mam nadzieje.
Mowia ze dla kobiet w ciazy lato najgorsze, zima taka sroga to tez niezafajnie.

Ja posty nadrabiam wieczorem lub jak teraz przed praca, roznica czasu to 8 godz :-D

Do góry