reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ja wolę jeszcze nie myśleć o porodzie chyba ;D Wiem że jak będzie taka możliwość to chcę znieczulenie :p Muszę się zapytać ginekologa, skoro mowicie że tak wtedy dobrze mieć jakies badania zrobione. szkoda że nie ma takiej opcji, żeby mnie uśpili i obudzili po wszystkim :D Ale tak bez rozcinania ;)

U mnie też dzisiaj zapiekanka z ziemniaczkami, warzywami i mięsem mielonym :)) Ale wrzuciłam wszytsko oprócz mięsa surowe, mam nadzieję ze mi się nic nie spali zanim sie upiecze xD

A dzisiaj wieczorem ruszam w miasto ze znajomymi :D Oblewamy koniec studiów. Niestety ja Leszkiem free ;) I mam nadzieję że siądziemy w jednym miejscu, a nie będziemy latać po knajpach, bo nie wyrobię xD

reklama
Jaranti, uderzenia goraca w nocy - mam to codziennie! I z przegrzania potem mi zimno zaraz... Kolo lozka lezy zawsze drugi komplet ciuchow do spania bo budze sie cala mokra

Ayaran ale badania Ci robia na miejscu w szpitalu i wyniki tez sa od razu na miejscu. Jesli nie zdaza z badaniami do 5cm rozwarci i z anastazjologiem to moga Ci nie dac. Dlatego najlepiej od razu po przyjezdzie powiedziec, ze chcesz znieczulenie, wiec.oni wszystko za ten czas przygotuja. A nie musisz go.potem brac.

Cześć Kobietki. Czytam sobie ten wątek od tygodnia i w końcu postanowilam się przywitać. Ja mam termin na 19 maja i juz bym chciala kwiecień :) Mam już córkę Zuzię (ma 3 lata), a teraz będzie synuś Igorek. Pozdrawiam Was :)

Witam wszystkie dziewczyny:)
Co do porodu to mam nadzieje że obejdzie się bez cesarki, bólu się nie boje, jakoś przeżyje żeby tylko synuś bez komplikacji się urodził:) Trochę tylko stresuje mnie to że w obcym kraju więc po polsku nikt do mnie mówić nie będzie ale mam nadzieje że dam radę jakoś:)
No i nie chciałabym przenosić, wiem że będę się wtedy stresować:/

kasia.artwik Witaj:) też mi się podoba imię Igor:) no ale po norwesku to znaczy 'wczoraj' więc odpada:p

U mnie dzisiaj słoneczko:-) , rzadko zagląda więc się cieszę i wybieram na spacerek:) tylko tak smutno trochę samej:/

iza_marta, kasia.artwik ja również na 19, chociaż ostatnio w karcie wyczytałam, że przewidywany termin porodu to 27.05 więc już sama nie wiem, na co się bardziej nastawiać :-D

reklama
Diabliczka u mnie zima w pelni.... ale juz niedlugo mam nadzieje.
Mowia ze dla kobiet w ciazy lato najgorsze, zima taka sroga to tez niezafajnie.

Ja posty nadrabiam wieczorem lub jak teraz przed praca, roznica czasu to 8 godz :-D

Do góry