reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

diabliczka00 żeby mały chciał wyjść o czasie to byłoby super:) chciałabym żeby 'mój' był ze mną, on jeszcze nie wie czy chce ale jest raczej na tak:) powiedziałam mu że zawsze będzie mógł wyjść jak już wszystko się zacznie:p wszystko też zależy czy będzie w domu lub czy da radę z pracy dojechać. Więc podsumowując hehe jak będzie taka możliwość to myślę że będzie przy mnie:)

No ja jak trochę w domu porobię to tak mocno bolą mnie plecy że ciężko mi się z boku na bok obrócić:/ więc rozumiem co czujesz.

Mam ogromną ochotę na ptysia:p

reklama
witam
mamusiablaneczki:baffled: mnie zatrzymaly sie skurcze na 15min :dry: nie wspominam tego zbyt przyjemnie w koncu skonczylo sie CC :sorry2: ciekawe co czeka mnie teraz :sorry2:
gwiazdeczka bedzie dobrze trzymam kciuki zebys jak najdluzej wytrzymala w pracy zeby potem byc dluzej z mlodym :tak: ufff super ze lepiej sie czujesz
bąbelek kolejna siusiakowa mama ;-)
wichurka zdrowka ;-) widze ze przytylysmy podobnie ;-)
andzia witaj :tak:
danusia
- 25 brrr... jak zimno maz juz wrocil ??
diabliczka gratki 29 tc jak to brzmi dumnie po 30 to juz poleci ;-) o wiele szybciej.Nie wiedzialam ze masz dziecko bo zadnego suwaczka nie dopatrzylam sie u Ciebie.;-)
ayran milego oblewania ;-)
kasia witaj :tak:

diabliczka ale sie nameczylas ze sprzataniem ja musze jutro rano cos podzialac bo kolezanka z 6letnia corka wpadnie na kawke ;-)

Dziewczyny potrzebuję pomocy !!!

Dostałam wysypkę na twarzy po zjedzeniu dzemu truskawkowego, i to nie pierwszy raz. :wściekła/y:

Czy mogę pić zwykłe wapno takie musujące ??

natalka wapń ;-) czyste musujące z apteki? jak najbardziej ;-)
możesz też zaopatrzyć się w calcium w syropie, dla dzieci ;-)

diabliczko brawo, brawo :-D u mnie też porządki na mega raty ;-) inaczej nie dam rady :dry:

Ewe no zimno starsznie tam gdzie moj maz jest -35 to nawet nie chce myslec brrrrr

Maz jeszcze nie wrocil, ma byc w przyszlym tyg. Policzylam w sumie nie bedzie go 6.5 tyg. Ty tez dasz rade;-)

Aśku
no tak wapń :-) zakręcona jestem dzisiaj jakaś...

Dziewczyny a czy któras miała tak że dostawała wysypkę po jakimś produkcie?? bo ja jestem załamana

Asku, ja mialam wysypke 2 razy. Nie wiedzialam czy to od jedzenia czy od ubrania, kosmetykow bo akurat wiele innych rzeczy wtedy jadlam i uzuwalam. Odstawilam wiec wszystko co jadlam tego dnia i po 2 dniach przeszlo.
Mozliwe ze to bylo mleko smakowe bo po jakims cZasie znow je pilam i znow mialam wysypke.

Dziewczyny a czy ktorejs z Was brzuch robi sie jakby kwadratowy z towarzyszacym napieciem? :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry