reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Moje piękne dziękuje Wam za dobre słowo i kopa na pojechanie...byłam chcieli mnie zostawić w szpitalu ale ja tylko chciałam się dowiedzieć czy jest tętno...na izbie sympatyczne panie zaprowadziły do lekarza( on taki drań nieuprzejmy) jak tylko dotknął to już widziałam tętno i słyszalam serduszko :-) a on "wystarczy pani ze słychać czy zostawić panią w szpitalu ze skurczami" a potem "ja nie wiem czemu lekarz nie uslyszał , dziwne" Ja tam nie oczekuje głaskania po główce ale powinien uspokoić pacjentkę i wytłumaczyć ze np czasami tak jest a nie dyplomatycznie Dziwni Ci lekarze...no ale ​Wszystko jest dobrze dziękuje :*
Jutro jeszcze podjadę o 11 do swojego jak będzie miał dyżur, tylko nie wiem czy mówić że byłam dzisiaj czy nic nie mówić, chociaż pewnie i tak będzie wiedział bo sobie powiedzą

Wiem jaką ulgę czujesz i cieszę się razem z Tobą :) teraz możemy spokojnie zasiąść do świątecznego stołu i jeść, jeść, jeść :D pierwsze święta, gdzie nie będę się martwić, że nie zmieszczę się w ciuchy w styczniu :D tylko będę patrzeć jak brzuchol rośnie :)

reklama
Makao ​Ojjj tak, mało powiedziane że siwa...pewnie połowa włosów byłaby w pięści...tak to jest że niby człowiek musi się uspokoić ale nie da się za cholerę...nie takie proste jak chodzi o życie małej istotki
Aśku slodkich i erotycznych :p

diabliczka uff,kamień z serca, ale bardzo dobrze że wszystko ok :-)

a ja znowu nie mogę spać...męczę się od 2 ...boli mnie głowa, zimno mi, i na dodatek podbrzusze mnie tak boli i takie twarde że ledwo się daję radę przewrócić na bok ... a jak podkurczam nogę to liczę gwiazdy... rety co to jest?! :( a w domu mam tylko apap...ani no-spy ani nic na ten brzuch... płakać mi się chce z tego wszystkiego... a na dodatek jestem sama w domu bo mąż na nocy w pracy...:( i mam jakieś krwawienia z nosa nieładne...:no:

Ostatnia edycja:
Czesc majoweczki
Dzis mialam USG z rana potem do pracy a po pracy szybki obiad i jestem padnieta. Chcielismy podejzec plec, ale dzidzia sie odwrocila plecami I nie chciala pokazac co tam ma. Pewnie dlatego jeszcze nie czuje zadnych wyraznych ruchow tylko takie tam smyranie.
Uslyszelismy ze raczej bedzie dziewczynka:-) ale badanie bedzie trzeba powtorzyc bo nie mozna bylo zmierzyc serduszka w sumie USG trwalo godzine.:szok:
Musze was troche nadrobic i odniesc sie do tego co piszecie, bo ja jestem jednak 8 godz do tylu i iezko byc na biezaco :angry:tyle tu sie dzieje. Probowalam cos napisac w weekend ale mi sie skasowalo I nie mialam sily drugi raz pisac.
Naczytalm sie ze tak sprzatacie przed swietami to nie chcialam byc gorsza i porobilam troche w sobote i troche w niedz i mialam dosc chociaz raczej sie oszczedzalam.:no: Na to sama nie wiem czy to przez kepska kondycje czy przez ciaze.
diabliczka ciesze so ze wszystko dobrze sie skonczylo az mi sie goraco robilo jak to czytalam ufff
pysia usmialam sie z tej zabawy w chowanego z malenstwem. Moja niunia tez sie chowa I nie chce wspolpracowac ehhh

Pozdrawiam i do napisania

Ostatnia edycja:
Witam :)
Dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym tygodniu dla mnie :D
Oby do 16 i trochę urlopu!

pysia dobrze, że maluszek ma się dobrze :)

diabliczka cieszę się, że wszystko jest dobrze! I słusznie, że pojechałaś to sprawdzić jeszcze wczoraj!

Danusia gratki udanej wizyty no i po cichu gratuluję też córeczki :)

diabliczka uff,kamień z serca, ale bardzo dobrze że wszystko ok :-)

a ja znowu nie mogę spać...męczę się od 2 ...boli mnie głowa, zimno mi, i na dodatek podbrzusze mnie tak boli i takie twarde że ledwo się daję radę przewrócić na bok ... a jak podkurczam nogę to liczę gwiazdy... rety co to jest?! :( a w domu mam tylko apap...ani no-spy ani nic na ten brzuch... płakać mi się chce z tego wszystkiego... a na dodatek jestem sama w domu bo mąż na nocy w pracy...:( i mam jakieś krwawienia z nosa nieładne...:no:

Kochana, ty koniecznie MUSISZ mieć w domu paracetamol i nospę. Sama wiesz, że bez tego ani rusz, bo ciężarówkom za dużo nie można:/ Kup dzisiaj i miej w pogotowiu. Z tym przewracaniem się i uczuciem ciągnięcia to ja też tak mam. To normalne, nie panikuj. Tak się zastanawiałam.. czy Ty nie mogłabyś na trochę pojechać do rodziców? Żeby ktoś Cię trochę porozpieszczał, hę?

Witam :)
Dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym tygodniu dla mnie :D
Oby do 16 i trochę urlopu!

pysia dobrze, że maluszek ma się dobrze :)

diabliczka cieszę się, że wszystko jest dobrze! I słusznie, że pojechałaś to sprawdzić jeszcze wczoraj!

Danusia gratki udanej wizyty no i po cichu gratuluję też córeczki :)

Danusia gratuluję wizyty:)) Ciekawe kto tam u Ciebie mieszka:)

Lena ja na Twoje czwartkowe usg czekam jak na własne:pPP

i dzisiejsze Karmelowej też:)

no i Straciatella czekam na wieści z Twojego połówkowego. Jestem ciekawa ile ma już Twój olbrzym:)

A ja się nadal męczę z katarem. Blee. Ale wcinam właśnie bułę razową z metką tatarską (przybij piątkę Aśku). I zaraz polecę po następną bo wcinam żwawo:pP A wczoraj kupiliśmy Jankowi prezent na wigilię wreszcie. Taką koparę z lego technics. Jest od 10 lat więc młody może czuć, że przekroczył jakiś próg:pPP Tak naprawdę sami mamy ochotę poskładać i się pobawić. No i w imieniu mojej mamy kupiliśmy mu zdalnie sterowany helikopter. Ja jestem przeciwna, bo trochę to niebezpieczne ale Janek od miesiąca nie mówi o niczym innym więc niech ma. wkurzam się trochę bo Janka ojciec nie dzwonił i nie wiem jak będzie z drugim dniem świąt. Jeżeli Pan tata myśli, że zawiozę mu go do Wawy i przywiozę z powrotem to się myli. Szkoda mi Janka, ale jeśli ojciec chce go na święta, to niech po niego przyjedzie. no dobra, idę po bułę:)

reklama
Witam,cieszę się ,że wszystkie nasze obawy okazują się niesłuszne.Wczoraj jak czytałam,miałam ciarki ,a potem płakałam .....ale Wam dobrze,znacie płeć ,jesteście po wizytach ,a ja ciągle czekam....mam nadzieje ,że Maleństwo wynagrodzi mi to i pokaże co za skarb ukrywa między nogami.Serek homo zjedzony,co by tu jeszcze przekąsić??????????

Do góry