diabliczka00
Fanka BB :)
Witam piękne. Zawsze jak czytałam i coś u kogoś się działo to człowiek się przejmował, smutno było ale jak się samemu to przytrafiło to czarna rozpacz, nie da się tego opisać słowami...Niepotrzebnie zadzwoniłam do rodziców bo okropnie się przejęli, pomimo że wspierali mnie jak mogli. Ale musiałam bo sama bym sobie nie dała rady poza tym weź w tej chwili okłam mamę że wszystko jest dobrze...ale ... tylko jak to możliwe że nic nie było słychać ehhh Zasnęłam z piekącymi oczami ale juz od 3 nie mogłam spać. Jakoś nad ranem przysnęłam. Jeszcze człowiek ma nerwy. Zaraz podjadę jeszcze do swojego co on powie czy będzie mnie badał czy już nie...Wstałam i taka zimnica w domu luby rozpala w piecu więc zaraz będzie ciepełko a ja chyba sobie jakieś śniadanie zrobię. Ja to jeszcze żadnych prezentów nie mam i nawet pomysłu...:/
funia Ja też nie wiem co mam w środeczku i nie szybko się dowiem jeszcze,dopiero bede sie zapisywac na usg ....
Makao lego to chyba najlepszy pomysł na prezent, pamietam jak bylam mała i też się bawiłam z bratem. Ale to była frajda...
Instrukcja genialna
kotka zdrówka kochana tylko domowe sposoby
brownagula Jak tak źle się czujesz to musisz dzisiaj iść? Kurcze człowiek słaby to do niczego...
funia Ja też nie wiem co mam w środeczku i nie szybko się dowiem jeszcze,dopiero bede sie zapisywac na usg ....
Makao lego to chyba najlepszy pomysł na prezent, pamietam jak bylam mała i też się bawiłam z bratem. Ale to była frajda...
Instrukcja genialna
kotka zdrówka kochana tylko domowe sposoby
brownagula Jak tak źle się czujesz to musisz dzisiaj iść? Kurcze człowiek słaby to do niczego...