reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

mąż mówił że do jednego goscia zadzwonił, rozmawiają teges szmeges i po 10 minutach facet mówi " wie Pan co dam Panu znać przed Świętami, bo aktualnie mnie nie ma w domu bo jestem w AUSTRII " Rafał na to że zakończył rozmowę w te pędy, i aż boi się patrzeć ile mu zeżarło ;| dobrze że nie mamy abonamentu xD

wy placicie normalnie - tylko do granicy Polski - potem ten facet - wiec spokojnie :)

dziś koperkowa z jajkiem i ziemniakami no muszę ją zrobić bo tak za mną chodzi ach:sorry2:

mozesz podac przepis?

reklama
hej:)
Aesthete, Makao, współczuję awanturek z połówkami. coś musiało być w powietrzu chyba bo ja z moim mężem też miałam ścięcie, i wczoraj, i w piątek. Denerwuje mnie bo ma raptem 35 lat, a gada jakby miał co najmniej 150, zrzędzi, czepia się, i tak w kółko. I w końcu mu wykrzyczałam, że jak tak dalej będzie to się wyniosę z domu bo psychicznie tego nie wytrzymam. Wziąłby się uśmiechnał, pożartował, a nie tylko czarnowidztwa, złe proroctwa, i czepialstwo. W niedzielę o 8 rano nawet się przypieprzył do zasłonek synka, które czekają w koszu na wypranie ( choć w oknach w zastępstwo wiszą firanki ). Nie wiem, jakaś demencja starcza go dopadła czy jak?

Lena, ależ masz piersi:))) ja to w ciąży czy nie to wypierdki małe takie że szok:) staniki nada noszę te same, i co wiecęj tak super dobrane - że nawet jak mi piersi urosną to one pewnie będą dobre:) bo jakies takie luźne mam miseczki. Pomyslec ze pracowalam ponad rok w sklepie z bielizną:) i sobie dobrac stanika nie umiem:)

Kotka pewnie Disney Junior wciągacie od rana:) Moj synek tez lubi banany w pizamach, i do wakacji był zagorzałym fanem Sportakusa ( pewnie znasz):) ale do tego stopnia, ze musialam go zaopatrzyc w strój, ma masę ubranek z bohaterem, i zachowywa się jak on:) cwiczył, jadł owoce i warzywa:) teraz troszkę się wstydzi :) i nie jest juz tak chętnie "sportacusem".

Mi lva dołączam się do prośby o przepis na zupkę, na moje poweekendowe wzdęcia to byłoby zbawienie:D

W koncu mala przerwe mam:tak:
Zaraz zabieram sie za jogurt i owoce:-)

Makao plecy bola mnie strasznie :( Szczegolnie ostatnio. Ale jakos musze sobie radzic ;)

ewwe nam kobietom ciezko dogodzic :D Jedne narzekaja, ze za duze inne, ze za male. Ja z checia oddalabym komus troche swoich ;)

Lena_no[COLOR=#4B0082 pisze:
]ewwe[/COLOR] nam kobietom ciezko dogodzic :D Jedne narzekaja, ze za duze inne, ze za male. Ja z checia oddalabym komus troche swoich ;)

Gdyby to było możliwe to chętnie bym trochę przyjęła:)

kotka - powodzenia na wizycie. :-)

Lena - ja nie wiem jak to jest,:-p że szczuplutkie dziewczyny
mają piękne duuuże piersi,;-) ja jak tyje to mam dopiero
duże,:sorry2: a jak chudne... to wszystko opada i maleje.:dry: Mimo
ciężaru, zazdroszczę.;-)

Dzisiaj już od 8 nie śpię i oglądam DDT,;-) mąż gotuje mi kiełbaski,:-p po porannym "przytulaniu" jak znalazł,;-) potem ucieka do pracy.:-( Pogoda do bani, ani grama śniegu.:sorry2: Czuję po kościach, że ciężko mi się będzie do czegokolwiek zmotywować. :-p A propos libido, to rano miałam je ponad granicami normy... Ehh...;-)

Aesthete, Makao trzymajcie się, czasem każdy ma jakieś spięcia, może to oczyści atmosferę i będzie już długo, długo dobrze :)
ewwe Sam nie może zasłonek wyprać jak mu to przeszkadza? Rączek nie ma ? ;) Mój M. bałaganu w ogole nie widzi, więc o nic się nie czepia, ale też nie posprząta ja mu się nie wskaże palcem ;)

A ja mam piersi ani nie za duże, ani nie za małe, ale za to brzydkie po prostu ;D Mam je jakoś tak nisko zawsze, bez względu na stanik... Chyba mam to po mamie, ona tez ma tak. No i nie są takie ładne kształtne jak u niektórych, tylko rozpłaszczone i nierówne xD Teraz to w ogole nawet mój mąż zauważył że prawa mi bardziej urosła ostatnio, dramat! Nie lubię strasznie swoich cycków ;) Teraz mam rozm 75E ale przed ciążą nosiłam 75D.

Doberek

Ale dziś pogoda, masakra. A jeszcze wczoraj mój młody szalał z tatą na sankach.. Po śniegu nie ma śladu.

Z tymi kłótniami to chyba faktycznie coś wisiało w powietrzu. Wczoraj było wielkie "nadrabianie" skłóconej soboty..Ci faceci to mają czasem schizy :nerd: Faza na czepianie sie, wygadywanie i wieczne ALE.
A ja zamiast leżeć, zapierdzielam w domu bo nikt za mnie niczego nie zrobi.. Nawet dziecka rano nie ubierze. :baffled:
I jeszcze wąty...

Co dzisiaj jemy dobrego? Któraś pisała (na którejś stronie) o koperkowej... Mmmm ale bym zjadła..
I mandarynki.. :cool:

Takie jeszcze pytanie z innej beczki. Czujecie twardnienie brzucha? Ale takie bezbolesne? Biore nospe MgB6 ale nie wiem czy powinnam się tym bardzo martwić.. Gdzieś czytałam o tych skurczach przepowiadających, ale z tą szyjką.. sama nie wiem.

Mały od rana szaleje, kopie na wszystkie strony ;-):-)

Lena - no piersi to Ty masz!
Ja od zawsze kupuje 75 pod biustem i tak sie zastanawiam czy to nie błąd...
Mierząc wychodzi mi 67cm.

Ostatnia edycja:
Cześć!

Co za pogoda, najpierw napadało śniegu tylko po to by w nocy spadł deszcz :dry:
Na 13.10 mam dentystę, a tak mi się nie chce iść, że szok!
Brzuch mnie boli, najgorzej w nocy jak z boku na bok mam się przeturlać, biorę NOSPę ale to już w ekstremalnych przypadkach, mam nadzieję że te bóle to normalna sprawa a nie jakiś problem z szyjką bo do wizyty jeszcze 2 tygodnie:dry:

Straciatella - zazdroszczę kopniaków, ;-) poza tym któryś raz z kolei zrobiłaś mi smaka na mandarynki. :-p Swojego goń do roboty.! ;-) Przecież masz zalecone leżeć,a nie sprzątać.:sorry2:

Struss - powodzenia u dentysty, ;-) ja go szczerze nienawidzę i nie wiem co by miało mnie zmusić do wizyty..:zawstydzona/y:

reklama
Hej! Nie nadrobię Was, nie ma szans... Nie było mnie bo ciężki weekend był.
Widzę że rozmowa o stanikach... ja sobie kupiłam ostatnio 85 E, ale niestety jest niewygodny, więc muszę sobie kupić nowy :(.
A dzisiaj idziemy na zakupy, więc może sobie kupię jakieś ciuszki :D.

Do góry