reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Makao a czym się leczysz?ja wczoraj zrobiłam sobie kąpiel rumiankową i piję herbatkę z żurawiny, wcześniej brałam te antybiotyki ale znów powróciło, kurde już mam dość;(

reklama

Chciałabym zasięgnąć opinii u mam, które miały takie cudo.
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
W teorii taka opcja wydaje mi się genialna, ale nie mam pojęcia jak jest w praktyce.
xsorry2.gif.pagespeed.ic.r40qhAFmat.webp
Umieściłam te wiadomość w innym temacie, ale tutaj jest was więcej. :-p

futurystka jak mi wraca infekcja to jadę na żuravicie i witaminie C. na chwilę pomaga, później wyjdę na dwór i od nowa. najlepsze jest to, że ja głównie jednak jeżdżę samochodem i nie łażę po dworze za dużo. zaczynam podejrzewać, że łapię to od działu lodówek w marketach:/

Właśnie przyszła paczka z pieluszką wielorazową do testowania z 2 wkładami- śmieszny sprzęt, musze przetestowac na "sucho" tzn bez dziecka i wysłać swoją opinię. Niby producent zachwala skuteczność, więc jak już 1 pieluszkę mam to może w maju kupię więcej i będę pieluchować w wielorazowych :confused:

Zbieram się do sadysty, jelito to mi chyba pęknie zaraz, muszę coś wymysleć na te zaparcia bo dłużej tak niewyrobię:-(

Hej! Melduję, że żyję i mam się dobrze. Umówiłam się dzisiaj do internisty, jestem od paru dni stale zmęczona i złapałam przeziębienie, ledwo w pracy przez weekend wysiedziałam. Także idę z zamiarem wzięcia zwolnienia na ten tydzień.
Aśku oby się to choróbsko Mrówkowi nie rozkręciło, odpoczywajcie razem w domu :happy2:
Struss ja mam zamiar używać na zmianę pieluszek wielorazowych i pampersów, zobaczymy jak będzie w praktyce. Koleżanka robiła też tak, że jak było bardzo gorąco to nic dziecku nie zakładała tylko kładła na takim podkładzie chłonnym. Pupolek się wietrzył ;-)

hejka ja też się melduje :-)

Byłam dziś na badaniach, póżniej pojechałam odebrać prentalne i tak pól dnia zleciało . Później biorę się za pakowanie... jutro ok 7 wyjazd, mam nadzieję, ze tam chociaż trochę będzie śniegu bo u nas od rana leje :/

witam:) Jejku jak ja Wam zazdroszczę tych cycochów :-( U mnie ciągle B i nie rosną :baffled: jak tak dalej będzie to nici z karmienia piersią pewnie :-( w czwartek wizyta to pogadam sobie z lekarzem...

reklama

Chciałabym zasięgnąć opinii u mam, które miały takie cudo.
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
W teorii taka opcja wydaje mi się genialna, ale nie mam pojęcia jak jest w praktyce.
xsorry2.gif.pagespeed.ic.r40qhAFmat.webp
Umieściłam te wiadomość w innym temacie, ale tutaj jest was więcej. :-p

wiesz co mi się to wydaje średnio praktyczne. bo z założenia dzidzia przy "brzegu" mamy. a więc nici z tego, że tatuś wstanie do dziecka i Ci go na śpiocha do cyca przystawi. jak będzie drzemkował w ciągu dnia to Ci się wyturla na łóżko. no i za chwilę będziesz musiała kupić normalne łóżeczko. już chyba lepiej postawić łóżeczko obok "małżeńskiego" łóżka. i będzie to bardziej praktyczne. ale to oczywiście tylko moje zdanie.
witam:) Jejku jak ja Wam zazdroszczę tych cycochów :-( U mnie ciągle B i nie rosną :baffled: jak tak dalej będzie to nici z karmienia piersią pewnie :-( w czwartek wizyta to pogadam sobie z lekarzem...

to, ile będziesz miała mleka nie ma nic wspólnego z wielkością piersi. serio.

Do góry