reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Na Mazurach :)

Dziewczyny jestem w szoku, że tyle z was już wie jaka płec dziecka :) Super, my nie możemy się doczekac, ale dowiemy się dopiero 18.12 na wizycie(o ile dzidza będzie dobrze ułożona).
Chodzę prywatnie do ginekologa chciałam miec USG na ostatniej wizycie, ale szczerze mi odradził. Powiedział, że dzieciaczki nie za bardzo lubią USG więc najlepiej jeżeli nic sie nie dzieje nie robic go ot tak :) Poza tym stwierdził, że nie lubi bawic się w strzelanie jaka płec będzie, bo choc nieraz widac już w 13 tc na badaniach na przeziernośc, to nie jest konieczne zawsze. Powiedział też, że jak chcę to może mi robic badanie USG co chwile bo przecież ma zysk z tego, ale jak człowiek człowiekowi odradza i każe się wstrzymac do połówkowego :)

Co do ubranek/akcesoriów i innych nie mam jak narazie nic, a nic :) Wraz z narzeczonym stwierdziliśmy, że zaczniemy wszystko kompletowac na około 2 miesiące przed czyli od początku marca. Teraz chodzimy oglądamy, wózek mamy wybrany tylko po nowym roku zamówic zostanie :)

mieszkałam kiedyś w tym Szczytnie, moja siostra mieszka z rodziną w Szczytnie. ja Szczytno kocham:D
oj diabliczka współczuję bólów głowy...Wiem doskonale co to znaczy, sama to przeżywałam czasem 3 noce pod rząd...
I tez siadałam przy stole i dosłownie zaczynałam ryczeć z bólu i bezsilności, budziłam męża, z tego zmęczenia już dostawałam mdłości.... ech...
Na szczęście od jakiegoś czasu mam spokój, ale powiedziałam sobie, że jak się jeszcze raz obudzę z takim bólem to od razu idę do szpitala i nie ma przeproś ... nie będę się torturować i męczyć bo to nie o to chodzi...
No wiesz mój mąż jest bardzo za rodzicami;/ Tak więc, złe słowo powiedzieć o mamusi to zaraz jest awantura...90% awantur to właśnie jest albo jak powiem że" Nie życzę sobie żeby twoja mamusia wiedziała ile zarabiam","ja się jakoś nie wtykam do tego dlaczego twoja mamusia płaszczy d... na bezrobociu od x lat", bo zaraz jest że ja jestem dziwna, na żartach się nie znam, rodzice się troszczą....
albo na ślub dostaliśmy od znajomego takie koszulki :
koszulka NIESZCZĘŚCIA CHODZĄ PARAMI :: [L] (3665181090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
oczywiście od tego czasu na dzień dobry był żart teścia :"o nieszczęścia chodzące dwa przyszły" :confused2:
Raz teściu się tak wydarł na parkingu pod blokiem to myślałam że się ze wstydu spalę...
oczywiście awanturę zrobiłam, bo sory nie mam 3latek....to usłyszłam że to nie jest złośliwie(!!!)
W odgryzce powiedziałam raz "to ja też się wydrę na twoją matkę na całe osiedle "o wieloryb z greenpeace się toczy" po czym tez powiem "na żartach się nie znasz??" :confused2:
No po prostu tak tych ludzi nie trawię że sobie nie wyobrażacie ....
Czasem mam ochotę się wyprowadzić 200km stąd żeby tylko nie znosić ich obecności i odwiedzin :(

matko... mój były mąż nigdy nie stawał w mojej obronie. nie brał też strony rodziców ale.. milczał. twierdził, że nie będzie się wtrącał. M. jest zawsze po mojej stronie. nie wyobrażam sobie inaczej. jestem z M. więc bronię go przed całym światem. i oczekuję tego samego.

co do niekupowania niczego, żeby nie zapeszyć. moja matka raczy mnie takimi złotymi radami. mam je głęboko w dupie i chwalę się każdą kupioną błahostką. kiedy pyta "ale jak to, tak wcześnie?", mówię, że zaklinam los. na przekór. i tak czuję. musi być dobrze.

reklama
witam :tak:

pogoda piękna :tak: słoneczko świeci :-D rano -5 :eek: ale takie przyjemnie odczuwane ;-)

środa, środa :tak: ach, blisko weekendu ;-)

Ja dziewczyny dziś sie nie rozpisuje bo na prawdę jestem zdechła i wściekła na cały świat. Amelka gorzej, ja gorzej, do tego musiałyśmy iść do sklepu z gorączką kurde żeby kupić coś na zupe.... tak bym chciała poleżeć sobie...wygrzać się ...ale nie dla mnie takie rarytasy:-(
ZDRÓWKA DLA WAS!!!

Aśku my zawsze łopata w bagażniku i obowiązkowo w domu 3:-)nie raz już nas tak zasypało, że auta nie widać było:-D
wy są kotlina kłodzka ;-) my są niziny lubuskie ;-)

Czesc dziewczynki:-)co tam dzis planujecie na obiad, bo mi oczywiscie sie nie chce gotowac:no:lenia mam jakiegos dzis i jeszcze wszystko mnie wkurza,zdążyłam juz na męża nawrzeszczeć z rana:szok:całe szczęście,że te moje wrzaski jakoś na niego nie działają i oczywiście potraktował to na wesoło,co mnie jeszcze bardziej rozwscieczyło:wściekła/y:

Ayran - powiedzieć to ja miałam zamiar już w tę sobotę, ale się skitrałam oczywiście, bo moi rodzice też nie wiedzą :p. Zresztą jak miałam 13 lat to ciężko mi było powiedzieć mamie że mam okres, a teraz to jest jeszcze trudniejszą wiadomością wg mnie :p. No ja miałam dłuższe LO, więc dopiero w tym roku licencjat mam, także na razie zero wykształcenia, ale u mnie na studiach jest opcja urlopu na ciąże w którym można zaliczać przedmioty, więc jakoś spróbuję to ogarnąć :).

Brownagula - ja pitole co za hardkor. Ja psiocze na tesciowke ale mąż ma pepowine odcięta i potrafi dosadnie mamusce zwrócić uwagę. Ja już jestem cala w stresie jeśli chodzi i wychowanie bobasa i wtracanie się teściowej.

glowa teraz mnie cmi, ale w niedzielę był taki ból , wymiotowanki i gryzienie ściany z bezsilności.

Babelku trzymaj się !

Marto T. wyslalam Ci zapr na fb.

Witam.
Caly wczorajszy dzien bylam zabiegana wiec nie mialam zbytnio czasu zeby do was zajrzec wiec mam nadzieje, ze mi wybaczycie ;)
Poszalalam sobie wczoraj na zakupach i sie obkupilam :D Niestety stanikow w moim rozmiarze co mnie az zdzwilo nie mieli :/

Maz mnie dzisiaj nad ranem budzi i mowi "Bedziemy mieli drugiego syna!". Ja jeszcze w szoku, bo ledwo oczy otowrzylam (to byla 2 w nocy). Mowie mu, ze przeciez jeszcze nie wiadomo do usg, a on, ze wlasnie mu sie przysnil nasz drugi syn :p Prorok jeden. Mi z kolei kilka tygodni wczesniej snila sie coreczka :D Zobaczymy, ktore z nas ma prorocze sny ;)

diabliczka wspolczuje takiego bolu glowy :(
gwiazdeczka my obie dzisiaj w pracy wiec zycze Ci zeby dzien Ci zlecial ;)
KPe007 to zazdroszcze, ze Twoj maz wesolo reaguje na Twoje wrzaski :p Moj to zaraz do siebie wszystko bierze :/

reklama
Do góry