reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Beacia, jaki ten świat mały :) tak sobie Ciebie podejrzałam na fb. Pewnie studiowałaś na uwm'ie i mieszkałaś w bratniaku? Łukasz będzie tatą, to się porobiło, gratulacje dla Was :)

Witam z rana :) dzisiaj siedze w domu, wiec moglam sie wyspac. Glowa niestety dalej troche boli, zobaczymy jak bedzie potem, wczoraj rano przez chwile tez niby bylo lepiej.

Temat tesciowych widze na tapecie :) ja nie mam problemow, ale moze dlatego, ze dzieli nas 200 km i sila rzeczy za czesto sie nie widujemy. Chociaz i tak nie mialabym chyba na co narzekac :)

U nas juz dzisiaj nie ma sloneczka, a wczoraj bylo tak pieknie...

Dziewczyny tak pisalyscie, ze jecie duzo mandarynek. Ja tez ostatnio wpadlam w szal, bo kupilam jedne i sie okazaly tak przepyszne, ze teraz codziennie kupuje ;) a to my na pewno mozemy w tak duzych ilosciach pozerac?;)

Zycze milego dnia:)

Witam Kobietki!

Dzis musialam zawiezc meza do pracy, zaczynal o 6, jak wrocilam to przespalam sie dwie godzinki wlasnie koncze sniadanie i bede sie sama zbierac. Ale nieprzyjemnie, szaro, deszczowo i barrrdzo sennie! Jak narazie czuje sie ok, nie mdli mnie ale nie chce zapeszac :(

Maz idzie po pracy na ogladanie domu, pojawil sie jeden w okolicy ktorej chcielismy, ja oczywiscie pracuje do 6, wiec nie moge isc, ale jesli mu sie spodoba do zalatwimy drugie ogladanie i zobaczymy. Trzymajcie kciuki, ze byl fajny!

reklama
brownagula - Taka teściowa to jakiś koszmar :p Współczuje.....Myślałam, że moja przyjaciółka ma kiepską teściową, ale przy twojej to anioł.

A jak dołączyć do grupy na fejsie ? To link do mojego profilu, nie wiem czy to tak działa xD Ale mógłby mnie ktoś zaprosić ? https://www.facebook.com/marta.szwed.9

Do góry