reklama
Cześć dziewczyny. od jakiegoś czasu Was czytam już dawno miałam do Was dołączyć ale jakoś tak czas leciał i nie zrobiłam tego nie miałam odwagi, nigdy nie pisałam na żadnym forum tak więc, termin mam na 3 maja, jest to moja pierwsza ciąża, udało się za 1 razem:-) mam 28 lat i połowy września jestem na L4:-(
tak jest!!!ekona witamy
Dziewczyny tak pisalyscie, ze jecie duzo mandarynek. Ja tez ostatnio wpadlam w szal, bo kupilam jedne i sie okazaly tak przepyszne, ze teraz codziennie kupuje a to my na pewno mozemy w tak duzych ilosciach pozerac?
Zycze milego dnia
Lepsze to niż chipsy ;-) ALE pamiętaj, że mają dużo cukru :-(
Kiedy zamierzasz powiedzieć ? A Twoi rodzice wiedzą ?
Ja też mam 22 lata Ale juz jestesmy po slubie, od lipca, i kończe studia na inżynierce w lutym I chyba wszyscy się po nas spodziewali, ze szybko się zdecydujemy, ja jestem taka "matka polka" ;D Do trzydziestki chciałabym mieć dwójkę minimum ))
Też tak mówiłam, mając 22 lata ;-) Mam 32 i w drodze pierwsze dziecko
mieszkałam kiedyś w tym Szczytnie, moja siostra mieszka z rodziną w Szczytnie. ja Szczytno kocham
matko... mój były mąż nigdy nie stawał w mojej obronie. nie brał też strony rodziców ale.. milczał. twierdził, że nie będzie się wtrącał. M. jest zawsze po mojej stronie. nie wyobrażam sobie inaczej. jestem z M. więc bronię go przed całym światem. i oczekuję tego samego.
co do niekupowania niczego, żeby nie zapeszyć. moja matka raczy mnie takimi złotymi radami. mam je głęboko w dupie i chwalę się każdą kupioną błahostką. kiedy pyta "ale jak to, tak wcześnie?", mówię, że zaklinam los. na przekór. i tak czuję. musi być dobrze.
Ja mam Chatkę Puchatka (czyt. letni domek) koło Rucianego i bardzo bym sobie życzyła zamieszkać tam na starość :-)
A mój nieślubny cierpi na tę samą przypadłość, co Twój ex. Chroniczne unikanie konfliktów! A za to milczenie, to czasem mam ochotę go rozszarpać. Ja jestem jak lwica, jeśli chodzi o ochronę najbliższych. I pewnie będę matką - wariatką
Cześć dziewczyny. od jakiegoś czasu Was czytam już dawno miałam do Was dołączyć ale jakoś tak czas leciał i nie zrobiłam tego nie miałam odwagi, nigdy nie pisałam na żadnym forum tak więc, termin mam na 3 maja, jest to moja pierwsza ciąża, udało się za 1 razem:-) mam 28 lat i połowy września jestem na L4:-(
Gratuluję zatem pierwszego podejścia, pierwszej ciąży i pierwszego posta
Ejj, dodajcie mnie do tej grupy na FB
Ostatnia edycja:
Ekona witaj!:-)
Jaka pogoda, masakra-zimno i wieje, tylko czekam aż mnie coś rozbierze
Odebrałam dzis zamówienie z apteki i wzięłam 1 tab DHA więc zaczynamy dbać o oczka i o ewentualny brak Baby Blues:-)
Dziś naleśniki, lub omlet na słodko-po wczorajszym pęczaku myślałam że mi wątrobę rozsadzi i chodziłam obolała
Jutro wizyta u gina i jak zwykle chodzę poddenerwowana z tego powodu
Jaka pogoda, masakra-zimno i wieje, tylko czekam aż mnie coś rozbierze
Odebrałam dzis zamówienie z apteki i wzięłam 1 tab DHA więc zaczynamy dbać o oczka i o ewentualny brak Baby Blues:-)
Dziś naleśniki, lub omlet na słodko-po wczorajszym pęczaku myślałam że mi wątrobę rozsadzi i chodziłam obolała
Jutro wizyta u gina i jak zwykle chodzę poddenerwowana z tego powodu
reklama
Witam.
Caly wczorajszy dzien bylam zabiegana wiec nie mialam zbytnio czasu zeby do was zajrzec wiec mam nadzieje, ze mi wybaczycie
Poszalalam sobie wczoraj na zakupach i sie obkupilam Niestety stanikow w moim rozmiarze co mnie az zdzwilo nie mieli :/
Maz mnie dzisiaj nad ranem budzi i mowi "Bedziemy mieli drugiego syna!". Ja jeszcze w szoku, bo ledwo oczy otowrzylam (to byla 2 w nocy). Mowie mu, ze przeciez jeszcze nie wiadomo do usg, a on, ze wlasnie mu sie przysnil nasz drugi syn Prorok jeden. Mi z kolei kilka tygodni wczesniej snila sie coreczka Zobaczymy, ktore z nas ma prorocze sny
diabliczka wspolczuje takiego bolu glowy
gwiazdeczka my obie dzisiaj w pracy wiec zycze Ci zeby dzien Ci zlecial
KPe007 to zazdroszcze, ze Twoj maz wesolo reaguje na Twoje wrzaski Moj to zaraz do siebie wszystko bierze :/
Mój M któregoś wieczoru usnął standardowo na kanapie, ja oglądałam cos w tv. Budze go ze idziemy do sypialni a on "daj te nożyczki niech twoja mama przetnie, bo ja sie brzydzę"
Jak zobaczył ze sie trzęsę ze śmiechu, to przyznał ze mu sie poród śnił
Podziel się: