reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Makao juz tez ja widziałam :-D wymiotowała to księżna Kate, ja się porzygałam:-D

ta grupa na fb to sie przyda póxniej jak będziemy wklejać zdjecia naszyc dzieciaków i nasze. Fb się prosto obsługuje, grupa ukryta, fajnie :-)

Cześć dziewczyny. od jakiegoś czasu Was czytam:) już dawno miałam do Was dołączyć ale jakoś tak czas leciał i nie zrobiłam tego:crazy: nie miałam odwagi, nigdy nie pisałam na żadnym forum :-D tak więc, termin mam na 3 maja, jest to moja pierwsza ciąża, udało się za 1 razem:-) mam 28 lat i połowy września jestem na L4:-(

Witaj ekona ! ;)

Pampuszek, odwagi, rodzice w najgorszym przypadku przez tydzień poburczą nad marnowaniem sobie życia, a poźniej będą się cieszyć razem z Tobą :)

Dziewczyny tak pisalyscie, ze jecie duzo mandarynek. Ja tez ostatnio wpadlam w szal, bo kupilam jedne i sie okazaly tak przepyszne, ze teraz codziennie kupuje ;) a to my na pewno mozemy w tak duzych ilosciach pozerac?;)

Zycze milego dnia:)

Lepsze to niż chipsy ;-) ALE pamiętaj, że mają dużo cukru :-(

Kiedy zamierzasz powiedzieć ? A Twoi rodzice wiedzą ?
Ja też mam 22 lata :) Ale juz jestesmy po slubie, od lipca, i kończe studia na inżynierce w lutym :) I chyba wszyscy się po nas spodziewali, ze szybko się zdecydujemy, ja jestem taka "matka polka" ;D Do trzydziestki chciałabym mieć dwójkę minimum :)))

Też tak mówiłam, mając 22 lata ;-) Mam 32 i w drodze pierwsze dziecko :cool2:
mieszkałam kiedyś w tym Szczytnie, moja siostra mieszka z rodziną w Szczytnie. ja Szczytno kocham:D

matko... mój były mąż nigdy nie stawał w mojej obronie. nie brał też strony rodziców ale.. milczał. twierdził, że nie będzie się wtrącał. M. jest zawsze po mojej stronie. nie wyobrażam sobie inaczej. jestem z M. więc bronię go przed całym światem. i oczekuję tego samego.

co do niekupowania niczego, żeby nie zapeszyć. moja matka raczy mnie takimi złotymi radami. mam je głęboko w dupie i chwalę się każdą kupioną błahostką. kiedy pyta "ale jak to, tak wcześnie?", mówię, że zaklinam los. na przekór. i tak czuję. musi być dobrze.

Ja mam Chatkę Puchatka (czyt. letni domek) koło Rucianego i bardzo bym sobie życzyła zamieszkać tam na starość :-)

A mój nieślubny cierpi na tę samą przypadłość, co Twój ex. Chroniczne unikanie konfliktów! A za to milczenie, to czasem mam ochotę go rozszarpać. Ja jestem jak lwica, jeśli chodzi o ochronę najbliższych. I pewnie będę matką - wariatką :eek:

Cześć dziewczyny. od jakiegoś czasu Was czytam:) już dawno miałam do Was dołączyć ale jakoś tak czas leciał i nie zrobiłam tego:crazy: nie miałam odwagi, nigdy nie pisałam na żadnym forum :-D tak więc, termin mam na 3 maja, jest to moja pierwsza ciąża, udało się za 1 razem:-) mam 28 lat i połowy września jestem na L4:-(

Gratuluję zatem pierwszego podejścia, pierwszej ciąży i pierwszego posta :-D

Ejj, dodajcie mnie do tej grupy na FB

Ostatnia edycja:
Ekona witaj!:-)

Jaka pogoda, masakra-zimno i wieje, tylko czekam aż mnie coś rozbierze :crazy:
Odebrałam dzis zamówienie z apteki i wzięłam 1 tab DHA więc zaczynamy dbać o oczka i o ewentualny brak Baby Blues:-)
Dziś naleśniki, lub omlet na słodko-po wczorajszym pęczaku myślałam że mi wątrobę rozsadzi i chodziłam obolała
Jutro wizyta u gina i jak zwykle chodzę poddenerwowana z tego powodu:shocked2:

reklama
Witam.
Caly wczorajszy dzien bylam zabiegana wiec nie mialam zbytnio czasu zeby do was zajrzec wiec mam nadzieje, ze mi wybaczycie ;)
Poszalalam sobie wczoraj na zakupach i sie obkupilam :D Niestety stanikow w moim rozmiarze co mnie az zdzwilo nie mieli :/

Maz mnie dzisiaj nad ranem budzi i mowi "Bedziemy mieli drugiego syna!". Ja jeszcze w szoku, bo ledwo oczy otowrzylam (to byla 2 w nocy). Mowie mu, ze przeciez jeszcze nie wiadomo do usg, a on, ze wlasnie mu sie przysnil nasz drugi syn :p Prorok jeden. Mi z kolei kilka tygodni wczesniej snila sie coreczka :D Zobaczymy, ktore z nas ma prorocze sny ;)

diabliczka wspolczuje takiego bolu glowy :(
gwiazdeczka my obie dzisiaj w pracy wiec zycze Ci zeby dzien Ci zlecial ;)
KPe007 to zazdroszcze, ze Twoj maz wesolo reaguje na Twoje wrzaski :p Moj to zaraz do siebie wszystko bierze :/

Mój M któregoś wieczoru usnął standardowo na kanapie, ja oglądałam cos w tv. Budze go ze idziemy do sypialni a on "daj te nożyczki niech twoja mama przetnie, bo ja sie brzydzę"
Jak zobaczył ze sie trzęsę ze śmiechu, to przyznał ze mu sie poród śnił :D

Do góry