reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Dziewczyny, dzwoniła w końcu któraś do Straciatelli?

Ewwe muszę, po prostu muszę u Ciebie zamówić takie cudeńko szydełkowe na sesję noworodkową :-)

Kotka dobrze, że już w domu jesteś! Odpoczywaj teraz

Agusimama fajnie masz, że już po prenatalnych. Może wrzucisz foteczkę na wątku wizytowym, bo my tu łase nawet na cudze zdjęcia ;-) Teraz popatrzyłam na Twój suwaczek, że Ty już masz spore pociechy :happy2:

reklama
Witam was jeszcze raz brzuchatki , jeśli pozwolicie to dołączę do was na dobre pojawiłam się u Was we wrześniu po teście ale jakoś nie chciałam zarazić żadnej z was moją histerią , bo 2 maja straciłam Antosia w było 11t6d a mały nie żył od 8 . Teraz mam 12 za sobą i prenatalne też wczoraj zrobiłam . Oczywiście bez histerii ani rusz wiec zanim weszłam wylałam morze łez . to chyba tyle o mnie i dlaczego dopiero teraz.

Agusimama Wow ale masz liczna rodzinke. Witamy wsrod majowek. Wszystko bedzie dobrze!:tak:

Bo moja umowa o prace wygasla i niby sie juz nie nalezy maciezynski tylko teraz przez okres ciazy beda placic dalej tak jak bym pracowala. Ja juz sie w tym motam bo raz mowia tak raz inaczej ze nie wiadomo. A jeszcze za 1 miesiac nie wyplacili:-(
kurcze, no ale kiedy Ci wygasła umowa? bo jak byłaś w ciąży a pracowałaś to powinni Ci przedłużyć do dnia porodu.
nie fajnie :/

kotka, cieszę się że jest lepiej :) dbaj o siebie i uważaj :* teraz będzie z górki i tylko lepiej :)

Agusimama, spokojnie, teraz na pewno będzie dobrze :) a niepotrzebnie zwlekałaś, tutaj wspieramy się nawzajem ;)

Witam was jeszcze raz brzuchatki , jeśli pozwolicie to dołączę do was na dobre pojawiłam się u Was we wrześniu po teście ale jakoś nie chciałam zarazić żadnej z was moją histerią , bo 2 maja straciłam Antosia w było 11t6d a mały nie żył od 8 . Teraz mam 12 za sobą i prenatalne też wczoraj zrobiłam . Oczywiście bez histerii ani rusz wiec zanim weszłam wylałam morze łez . to chyba tyle o mnie i dlaczego dopiero teraz.

to takie straszne :( nikt mi nie powie , ze ciaża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety. do trzeciego miesiąca, kiedy jest największe ryzyko straty Maluszka, trzeba pracować i funkcjonować normalnie bo ''ciąża to nie choroba''.

Zobacz załącznik 591441Zobacz załącznik 591442Zobacz załącznik 591443Zobacz załącznik 591444Zobacz załącznik 591445Zobacz załącznik 591446Zobacz załącznik 591447

sorry ze tak duzo:) pierwsze to ten kocyk - w sumie nawet moj pierwszy jaki uszylam, dalej imionka na ścianę - tez kiedys szylam na zamowienie, no i szydelko, moja coziomowa pasja:)

ewwe slicznosci. Sama tak ladnie zrobilas, az nie moge uwierzyc, bo mi by na pewno nic nie wyszlo. echhh ten kocyk mi sie bardzo podoba. Chcialabym taki...:-) chyba, ze mi napiszesz krok po kroku jak to zrobilas, co kupilas, gdzie i w jakich wymiarach i poprosze mame, zebysmy razem zrobily.

agusimama witaj. Ale masz duze dzieciaki:-)

Moj m dzis lacznie zarobil dwa mandaty. Ponad 50 euro bedzie jak zaplaci w ciagu 7 dni, a jak nie, to dwa razy tyle.
Jeden mandat za wjechanie do strefy ograniczonego ruchu w centrum, a drugi dzis jak ogladalismy to przeklete mieszkanie. 20 min i jakis debil sasiad doniosl, ze ktos zaparkowal na ulicy przed budynkiem. Scyzoryk sie w kieszeni otwiera.

Spróbuję jakoś się "wytłumaczyć" z ilości i wielkości moich dzieci :-) a wiec tak ja sama mam 38 lat zawsze chciałam mieć dzieci . Wiec ta trójkę była wywalczona i udało się . moja najstarsza córa miała by dziś dwadzieścia lat ale byłyśmy ze sobą 25 tygodni ciąży , potem miedzy Dominiką a Jasiem ciąża pozamaciczna omal nie przypłaciłam tego życiem . ale moje małżeństwo tego nie wytrzymało zostawiłam męża jestem w związku . wychowujemy moją trójkę i jego córkę ma dwie ale jedna jest już dorosła mieszka z chłopakiem na ich mieszkaniu. od początku marzyliśmy o naszym synu w maju straciliśmy Antosia teraz czekamy że się uda. :szok:a i mamy owczarka niemieckiego . mieścimy się :shocked2:ale wam nawkładałam....kiedyś od klientki usłyszałam że dwoje dzieci to norma ale troje ma już tylko patologia:szok::szok: a jestem taksówkarzem. dzięki za przyjęcie , podglądałam was i wasze cudne fasolki . dość bo wszystkich uśpie

reklama
troje ma już tylko patologia:szok::szok: a jestem taksówkarzem. dzięki za przyjęcie , podglądałam was i wasze cudne fasolki . dość bo wszystkich uśpie

No niezle... co za podejscie. Ja tez jestem z wielodzietnej rodziny (wcale nie patologii:szok:) i nie podobaja mi sie takie polskie stereotypy. Bo np w Irlandii czworka dzieci to norma. No ale polacy lubia sobie zycie nawzajem uprzykrzac no coz...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry