Witajcie dziewczyny! Jestem przeszczesliwa Wczoraj bylam u mojego gina doslownie 5 minut w jego gabinecie. Nie lubi sie rozdrabniac tylko odrazu zaprasza na fotel Powiedzial,ze wszystko perfekt. Dzidzia ma 7 cm a ja przytylam 10 g wciagu msca Kolejna wizyte mam na 28.11. Ucieszylam sie jak na koncu lekarz uscisnal mi dlon i powiedzial po polsku ''bardzo dobrze '' Fotke wstawie w innym watku Jeju az mi sie lezka zakrecila w oku jak dostalam u lekarza taka kosmetyczke (smieje sie pakiet startowy) balsamy herbatki, ksiazeczki no i moja pierwsza w zyciu butelka dla dzidzi http://www.kiddies24.de/shop/images/product_images/big_images/1011835_1.jpg
Dzisiaj jade na zakupy i do kolezanki na obiad, bo jest sama w domu a jej maz wyjechal. Moj bedzie w pracy,to tym bardziej...kobiecy wieczor.
Dziewczyny powiedzcie mi na ktorej stronie tutaj na forum jest przepis na te babke Tak zachwalacie,ze musze sama ja zrobic
Dzisiaj jade na zakupy i do kolezanki na obiad, bo jest sama w domu a jej maz wyjechal. Moj bedzie w pracy,to tym bardziej...kobiecy wieczor.
Dziewczyny powiedzcie mi na ktorej stronie tutaj na forum jest przepis na te babke Tak zachwalacie,ze musze sama ja zrobic