reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Dziewczyny, dzwoniła w końcu któraś do Straciatelli?

Ewwe muszę, po prostu muszę u Ciebie zamówić takie cudeńko szydełkowe na sesję noworodkową :-)

Kotka dobrze, że już w domu jesteś! Odpoczywaj teraz

Agusimama fajnie masz, że już po prenatalnych. Może wrzucisz foteczkę na wątku wizytowym, bo my tu łase nawet na cudze zdjęcia ;-) Teraz popatrzyłam na Twój suwaczek, że Ty już masz spore pociechy :happy2:

reklama
Witam was jeszcze raz brzuchatki , jeśli pozwolicie to dołączę do was na dobre pojawiłam się u Was we wrześniu po teście ale jakoś nie chciałam zarazić żadnej z was moją histerią , bo 2 maja straciłam Antosia w było 11t6d a mały nie żył od 8 . Teraz mam 12 za sobą i prenatalne też wczoraj zrobiłam . Oczywiście bez histerii ani rusz wiec zanim weszłam wylałam morze łez . to chyba tyle o mnie i dlaczego dopiero teraz.

Agusimama Wow ale masz liczna rodzinke. Witamy wsrod majowek. Wszystko bedzie dobrze!:tak:

Bo moja umowa o prace wygasla i niby sie juz nie nalezy maciezynski tylko teraz przez okres ciazy beda placic dalej tak jak bym pracowala. Ja juz sie w tym motam bo raz mowia tak raz inaczej ze nie wiadomo. A jeszcze za 1 miesiac nie wyplacili:-(
kurcze, no ale kiedy Ci wygasła umowa? bo jak byłaś w ciąży a pracowałaś to powinni Ci przedłużyć do dnia porodu.
nie fajnie :/

kotka, cieszę się że jest lepiej :) dbaj o siebie i uważaj :* teraz będzie z górki i tylko lepiej :)

Agusimama, spokojnie, teraz na pewno będzie dobrze :) a niepotrzebnie zwlekałaś, tutaj wspieramy się nawzajem ;)

Witam was jeszcze raz brzuchatki , jeśli pozwolicie to dołączę do was na dobre pojawiłam się u Was we wrześniu po teście ale jakoś nie chciałam zarazić żadnej z was moją histerią , bo 2 maja straciłam Antosia w było 11t6d a mały nie żył od 8 . Teraz mam 12 za sobą i prenatalne też wczoraj zrobiłam . Oczywiście bez histerii ani rusz wiec zanim weszłam wylałam morze łez . to chyba tyle o mnie i dlaczego dopiero teraz.

to takie straszne :( nikt mi nie powie , ze ciaża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety. do trzeciego miesiąca, kiedy jest największe ryzyko straty Maluszka, trzeba pracować i funkcjonować normalnie bo ''ciąża to nie choroba''.

Zobacz załącznik 591441Zobacz załącznik 591442Zobacz załącznik 591443Zobacz załącznik 591444Zobacz załącznik 591445Zobacz załącznik 591446Zobacz załącznik 591447

sorry ze tak duzo:) pierwsze to ten kocyk - w sumie nawet moj pierwszy jaki uszylam, dalej imionka na ścianę - tez kiedys szylam na zamowienie, no i szydelko, moja coziomowa pasja:)

ewwe slicznosci. Sama tak ladnie zrobilas, az nie moge uwierzyc, bo mi by na pewno nic nie wyszlo. echhh ten kocyk mi sie bardzo podoba. Chcialabym taki...:-) chyba, ze mi napiszesz krok po kroku jak to zrobilas, co kupilas, gdzie i w jakich wymiarach i poprosze mame, zebysmy razem zrobily.

agusimama witaj. Ale masz duze dzieciaki:-)

Moj m dzis lacznie zarobil dwa mandaty. Ponad 50 euro bedzie jak zaplaci w ciagu 7 dni, a jak nie, to dwa razy tyle.
Jeden mandat za wjechanie do strefy ograniczonego ruchu w centrum, a drugi dzis jak ogladalismy to przeklete mieszkanie. 20 min i jakis debil sasiad doniosl, ze ktos zaparkowal na ulicy przed budynkiem. Scyzoryk sie w kieszeni otwiera.

Spróbuję jakoś się "wytłumaczyć" z ilości i wielkości moich dzieci :-) a wiec tak ja sama mam 38 lat zawsze chciałam mieć dzieci . Wiec ta trójkę była wywalczona i udało się . moja najstarsza córa miała by dziś dwadzieścia lat ale byłyśmy ze sobą 25 tygodni ciąży , potem miedzy Dominiką a Jasiem ciąża pozamaciczna omal nie przypłaciłam tego życiem . ale moje małżeństwo tego nie wytrzymało zostawiłam męża jestem w związku . wychowujemy moją trójkę i jego córkę ma dwie ale jedna jest już dorosła mieszka z chłopakiem na ich mieszkaniu. od początku marzyliśmy o naszym synu w maju straciliśmy Antosia teraz czekamy że się uda. :szok:a i mamy owczarka niemieckiego . mieścimy się :shocked2:ale wam nawkładałam....kiedyś od klientki usłyszałam że dwoje dzieci to norma ale troje ma już tylko patologia:szok::szok: a jestem taksówkarzem. dzięki za przyjęcie , podglądałam was i wasze cudne fasolki . dość bo wszystkich uśpie

reklama
troje ma już tylko patologia:szok::szok: a jestem taksówkarzem. dzięki za przyjęcie , podglądałam was i wasze cudne fasolki . dość bo wszystkich uśpie

No niezle... co za podejscie. Ja tez jestem z wielodzietnej rodziny (wcale nie patologii:szok:) i nie podobaja mi sie takie polskie stereotypy. Bo np w Irlandii czworka dzieci to norma. No ale polacy lubia sobie zycie nawzajem uprzykrzac no coz...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry