reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Huhu, ale naskrobałyście.

Dziewczyny,

Odnośnie GRUPY - starałam się dodać każdego ot tak z pamięci, ale dużo Was tutaj jest więc byłoby łatwiej i szybciej gdybyście wyraziły chęć dodania do grupy, wtedy ja was zaakceptuję :-)

ewwe - robisz morfologię/mocz czy co tam chcesz w medicoverze (do 12) i wyniki masz do 19 tego samego dnia w bazie ;-) Chyba, że są to jakieś dodatkowe badania, nietypowe.. to może trochę dłużej. Ale ja hiv, różyczke, cytomegalie, toxo i inne miałam tego samego dnia, a nie są to takie standardowe badania.

Kiuik - trzymaj się kochana. Żadne słowa nie wyrażą tego jak bardzo mi przykro...
Pamiętaj, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Jeszcze i Wy doczekacie się maleństw a(i to nie jednego).

Karoli4 - mój nick wziął się z nazwy takiego cukierka Straciatella - a tam było pisane przez jedno "c" :-). Jeśli cię to razi, możesz pisać przez "c". Mnie to wsio jedno :-)

wichurka - wysłałam ci zaproszenie z tydzień temu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Kiuk bardzo współczuję przeżyc. Dobrze, że najgorsze już minęło i poszło tak jak sobie wymodliłaś .
Teraz życzę , żeby szybko się udało, najszybciej jak to możliwe :-)

Co do libido chyba jednak mi spadło i strasznie się boje... Miałam zapytać gina czy u mnie nie ma przeciwskazać - ale zapomniałam- myślałam że mąż mnie zabije :-)

Moja księżniczka urządza ostatnio pobudke ok 6;30 a ja nieprzytomna :( I jeszcze zaczęły się nocne wędrówki na siku

hello:)
Ja dzis spalam jak zabita, to było cudne, że nawet budzik mnie nie obudzil, a dzwonił przez godzinę:D

Straciatella sorry że tak Cię męczę ale co to znaczy że są w bazie? bede je widziala na medicover online? czy jak?:) sorry ale tepa pala jestem i nic tego nie zmieni - a juz napewno nie ciąża:D

Jakie macie plany na dziś? Co planujecie na obiad??

Miłego dnia życzę:)

u nas dzisiaj na obiadek zapiekanka ziemniaczana z mielonym mięskiem. wczoraj były żeberka w coli. (tej coli to 50ml, żeby nie było. że tak niezdrowo jemy:pPP)

Witam majóweczki w te w dalszym ciągu piękną i słoneczną pogodę.:-)

Ja dzisiaj wstałam wyjątkowo wcześnie jak na mnie, czyli o 7 rano :szok:, zjadłam całą puszkę przepysznych ananasów ;-), ale dostałam po niej zgagę :cool:, masakra jakaś.. Któraś z dziewczyn zrobiła mi smaka na arbuza ;-) Będę dzisiaj sprzątać, bo mam jakąś taką fazę od wczoraj ;-), czuję, że trochę bez sensu piszę, więc poczekam aż będę miała jakąś wenę.;-)

Aha i u mnie na obiadek na razie tylko krupnik, ale pyszny.. ;-)

Pysia - mam identycznie,:cool: najgorsze, wszyscy w okól mnie
obrywają za nic:crazy:. A potem płaczę, że jestem taka wredna.:-(
Ehh, te hormony..

Kiuk - to samo przeżywałam, rozumiem, trzymaj się cieplutko
światełko dla Twojego aniołka (*)

pat - mój M to samo i się nabija z tego co piszę :-p

u mnie dzisiaj na obiad bigos nie chce mi się gotowac a mam w zamrażarce wiec pewnie do piątku będzie bigos bo ile można go zjeść na raz

wogole to zrobiłam sobie pyszne kanapeczki na śniadanko serek smietankowy z ziolami z pomidorkiem i cebulka pyszne byly

reklama
Do góry