reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Huhu, ale naskrobałyście.

Dziewczyny,

Odnośnie GRUPY - starałam się dodać każdego ot tak z pamięci, ale dużo Was tutaj jest więc byłoby łatwiej i szybciej gdybyście wyraziły chęć dodania do grupy, wtedy ja was zaakceptuję :-)

ewwe - robisz morfologię/mocz czy co tam chcesz w medicoverze (do 12) i wyniki masz do 19 tego samego dnia w bazie ;-) Chyba, że są to jakieś dodatkowe badania, nietypowe.. to może trochę dłużej. Ale ja hiv, różyczke, cytomegalie, toxo i inne miałam tego samego dnia, a nie są to takie standardowe badania.

Kiuik - trzymaj się kochana. Żadne słowa nie wyrażą tego jak bardzo mi przykro...
Pamiętaj, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Jeszcze i Wy doczekacie się maleństw a(i to nie jednego).

Karoli4 - mój nick wziął się z nazwy takiego cukierka Straciatella - a tam było pisane przez jedno "c" :-). Jeśli cię to razi, możesz pisać przez "c". Mnie to wsio jedno :-)

wichurka - wysłałam ci zaproszenie z tydzień temu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Kiuk bardzo współczuję przeżyc. Dobrze, że najgorsze już minęło i poszło tak jak sobie wymodliłaś .
Teraz życzę , żeby szybko się udało, najszybciej jak to możliwe :-)

Co do libido chyba jednak mi spadło i strasznie się boje... Miałam zapytać gina czy u mnie nie ma przeciwskazać - ale zapomniałam- myślałam że mąż mnie zabije :-)

Moja księżniczka urządza ostatnio pobudke ok 6;30 a ja nieprzytomna :( I jeszcze zaczęły się nocne wędrówki na siku

hello:)
Ja dzis spalam jak zabita, to było cudne, że nawet budzik mnie nie obudzil, a dzwonił przez godzinę:D

Straciatella sorry że tak Cię męczę ale co to znaczy że są w bazie? bede je widziala na medicover online? czy jak?:) sorry ale tepa pala jestem i nic tego nie zmieni - a juz napewno nie ciąża:D

Jakie macie plany na dziś? Co planujecie na obiad??

Miłego dnia życzę:)

u nas dzisiaj na obiadek zapiekanka ziemniaczana z mielonym mięskiem. wczoraj były żeberka w coli. (tej coli to 50ml, żeby nie było. że tak niezdrowo jemy:pPP)

Witam majóweczki w te w dalszym ciągu piękną i słoneczną pogodę.:-)

Ja dzisiaj wstałam wyjątkowo wcześnie jak na mnie, czyli o 7 rano :szok:, zjadłam całą puszkę przepysznych ananasów ;-), ale dostałam po niej zgagę :cool:, masakra jakaś.. Któraś z dziewczyn zrobiła mi smaka na arbuza ;-) Będę dzisiaj sprzątać, bo mam jakąś taką fazę od wczoraj ;-), czuję, że trochę bez sensu piszę, więc poczekam aż będę miała jakąś wenę.;-)

Aha i u mnie na obiadek na razie tylko krupnik, ale pyszny.. ;-)

Pysia - mam identycznie,:cool: najgorsze, wszyscy w okól mnie
obrywają za nic:crazy:. A potem płaczę, że jestem taka wredna.:-(
Ehh, te hormony..

Kiuk - to samo przeżywałam, rozumiem, trzymaj się cieplutko
światełko dla Twojego aniołka (*)

pat - mój M to samo i się nabija z tego co piszę :-p

u mnie dzisiaj na obiad bigos nie chce mi się gotowac a mam w zamrażarce wiec pewnie do piątku będzie bigos bo ile można go zjeść na raz

wogole to zrobiłam sobie pyszne kanapeczki na śniadanko serek smietankowy z ziolami z pomidorkiem i cebulka pyszne byly

reklama
Do góry