Straciatella
Fanka BB :)
A u mnie pomelo
A później pizza.. w pracy już robią zrzutke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Huhu, ale naskrobałyście.
Dziewczyny,
Odnośnie GRUPY - starałam się dodać każdego ot tak z pamięci, ale dużo Was tutaj jest więc byłoby łatwiej i szybciej gdybyście wyraziły chęć dodania do grupy, wtedy ja was zaakceptuję :-)
ewwe - robisz morfologię/mocz czy co tam chcesz w medicoverze (do 12) i wyniki masz do 19 tego samego dnia w bazie ;-) Chyba, że są to jakieś dodatkowe badania, nietypowe.. to może trochę dłużej. Ale ja hiv, różyczke, cytomegalie, toxo i inne miałam tego samego dnia, a nie są to takie standardowe badania.
Kiuik - trzymaj się kochana. Żadne słowa nie wyrażą tego jak bardzo mi przykro...
Pamiętaj, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Jeszcze i Wy doczekacie się maleństw a(i to nie jednego).
Karoli4 - mój nick wziął się z nazwy takiego cukierka Straciatella - a tam było pisane przez jedno "c" :-). Jeśli cię to razi, możesz pisać przez "c". Mnie to wsio jedno :-)
wichurka - wysłałam ci zaproszenie z tydzień temu
a ja dzis obiad chyba jakiś na słodko.. makaraon ze śmietana i jagodami, truskawkami.. zobaczymy
Teraz na tapecie jest kisiel słodka chwila :-)
A u mnie pomelo
Karoli4- a jak wrócisz do Włoch to mysle ze nadal będziesz się udzielać na forum :-)