reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
ewelinka - Bez odzewu, bo nie będę narzucać dziewczynom :-p
To teraz ta, która się tym zajmie musiała by od nowa wątek założyć, żeby móc edytować tabelke. Masz jakies propozycje?

Dziewczyny, któraś chętna?

chyba brak chętnych. ja jestem nowa więc się nie nadaję :) ja dziś noc też miałam średnią. Wstawałam 2 razy siusiu a oprócz tego przekręcałam się z boku na bok. Dziś rano już nie miałam mdłości i nawet mnie brzuch nie bolał. trochę się przestraszyłam, że coś nie tak... poczekam do końca dnia może wrócą... ech ta ciągła niepewność... :(

Dziewczyny, ale piszecie, jak szalone. produkcja pełna parą.
A mnie nie było tylko jeden dzień na forum, bo wczoraj całe popołudnie, wieczór i część nocy spędziłam na warsztatach
"Bezpieczny Maluch". Warsztaty zaczęły się o 16:30, a skończyły przed 22:00. Trochę za długo, ale generalnie było warto.
Polecam wszystkim :-)

hej hej :-)
ja noc miałam dobrą, tylko jedno sikanko :-D ale pobudka moja to masakra :wściekła/y: drzemkę przesuwałam cały czas, nie mogłam się podnieść :wściekła/y: całe szczęście jutro już czwartek (a może dopiero ;-) ), a w weekend zmiana czasu :-D chyba lepiej będzie mi się wstawać ;-)

spanie do 7 :szok::szok: najbliższa opcja w niedzielę ;-) i nawet zmiana czasu mi nie zaszkodzi :zawstydzona/y: o 7 to ja już w pracy kompa odpalonego mam ;-) Mrówek koło 6:35 w przedszkolu, mąż wyrzucony z auta 5 minut przed Mrówkiem ;-) na troszkę dłuższy sen będę mogła pozwolić sobie jak otworzą ulicę przy której jest przedszkole Mrówka ;-) bo teraz auto porzucam i spacerkiem biegnę, 15 minut mam więcej przez to ;-)

L4 w ciąży planuję kwiecień ... a macierzyński?? ustawowy i nie dłuższy niż 26 tygodni ;-) później żłobek :tak:

głowa mnie pobolewa ... eeee ... a niby tak piękna pogoda ;-) pytałam wczoraj ginki, co mam robić w razie migreny ;-) no więc dwa apapy mogę wziąć, bo przecież po jednym ból nie minie ;-) a następną dawkę (gdy poprzednia nie pomoże) można po 8 godzinach ... do tego mówiła, że niektórym pomaga posmarowanie szyi maścią rozgrzewającą i opatulenie jej szalikiem :eek:

dzisiejszy obiad jest znakiem zapytania :-D jedno jest pewne - musi być szybki, bo mam na jego ugotowanie i zjedzenie max 25 minut ;-) trening Mrówka ;-)

no i niech mnie ... czuję motylki tam gdzie kosmita siedzi :tak:

Cześć:)
A ja miałam w miarę udaną noc tylko rano jak budzik zadzwonił to sie nie chciało mi wstać. A tak to raz na siku sie obudziłam:) Odebrałam wynik moczu i jest ok:)
Co do libido to na poziomie zero choć jest już coraz lepiej ale mamy zakaz bo kosmówka była cienka czy jakoś tak. A jutro mam już wizytę jupi:-)
Ja na obiadek dzisiaj robię zupę kalafiorową ze śmietanką. A jutro będę robić królika w sosie śmietanowym z ziemniaczkami i buraczkami:)
Mnie dzisiaj napadła chęć kanapek z masłem i pomidorem i to było to co mi mega zasmakowało:) A i oczywiście pomelo jest nr 1.

reklama
Struss, a jutro są właśnie warsztaty w Manhattanie :-)

szczegóły na stronie mama pyta pl

Chciałam wkleić link, ale jest założony filtr.

Ostatnia edycja:
Do góry