reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

musze się cieszyc kazndym dniem bo już więcej nie planuje być w tym stanie :-) się nie obejzymy a już będziemy do porodu się szykować :-)
oj, ja też nie planuję :tak: gdybym jakoś rewelacyjnie znosiła te pierwsze tygodnie, to może może ... ale obie ciąże są wymiotujące, więc podziękuję ;-) raczej nie zamierzam sprawdzać działania powiedzenia do trzech razy sztuka :-D
ale moja kumpela planowała 2, max 3 :tak: i niedawno urodziła 4 dziecko ;-) tak więc nigdy nie należy mówić nigdy :-D

BAJKA u nas też nikt nie wie ;-) oprócz nas wygadałam się jedynie koleżance, ona swojemu mężowi ... tak więc 4 osoby wiedzą ;-) i śmiać mi się chciało, bo wczoraj byłam z ich najmłodszym synkiem na wizcie u mojej teściowej ;-) i teście tak siedzieli i na małego się patrzyli, wzdychali och i ach ;-) i oczywiście do mnie z tekstami wyskoczyli, że oni też chcą takiego :-D a kumpela z mężem :-D w temat poszli, że od patrzenia to nie zrobimy itp. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
może za jakies 10lat mi się zachce :-) żeby się odmlodzic:-)

tak trochę z innej strony chciałam to dodac do poprzedniej wiadomości ale jak napisałam nie dalam rady zapisac wiec pisze nowego posta

jestem osoba wierzaca i jak nie mogłam zajść w ciaze prawie 2lata poszlam w czerwcu z siostra na wieczor uwielbienia do kościoła w sumie to tak żeby siostrze dotrzymać towarzystwa bo ona się sama krepowala nie wiem czy ktoras z was kojarzy może co to jest ale wyszłam z tamtad szczesliwa modliłam się wlasnie o to żeby zajść w ciaze no i minelo dwa miesiące i pokazaly się dwie piękne kreski na teście
wiem ze jak się mocno wierzy to wkoncu się nasze marzenia spelnia
a naprawdę bylam już na etapie takim ze traciłam wiare ze będę jeszcze w tym stanie
nawet mój lekarz dal nam skierowanie do kliniki nieplodnosci brałam tez tabletki na wywolanie owulacji i nic nie pomagalo

Witam wszystkie nowe majóweczki! Powiedzcie coś więcej o sobie. Która to Wasza ciąża, jak długo się staraliście i co tam jeszcze chcecie:)

Czekam również na nowe terminy wizyt majóweczek u lekarzy:D

U nas bardzo zwariowany dzień. Rano notariusz i podpisanie umowu deweloperskiej a później zadzwonili kupcy zdecydowani na nasze mieszkanie::D Więc dzień baaardzo bardzo udany. Do tego jeszcze długi spacerek z psem, drzemka w ciągu dnia i jest pięknie:D

MARTUŚKA gratki udanego dnia :tak:

zbieram się do łóżeczka ;-) mecz się już skończył, więc za kilka chwil powinien zawitać ślubny ;-)

przyjemności, spokojnych nocy i przyjemnych poranków :tak:
oby prognoza się spełniła, jutro ma być u mnie pięknie!

Kurde ja jednak nie chce ziemniakow i jajek, wiec zrobie nalesniki z mussem jablkowym :-D

Ja chcę ziemniaki, jajka, bigos, śledzie i te naleśniki z jabłkiem też.
Wlaśnie wchłonęłam sushi.
za 10 lat to ja już będę śmierdziała patologią :-D

IWONKO czasami wiara nie przeskoczy pewnych przeciwności ...

Aśku, za 10 to i ja :-p
Co do wiary, to ja wierzę w jedno - KARMĘ, czyli w skrócie: co dajesz, wraca. Cała reszta... No jak tam kto chce.

Witam wszystkie nowe majóweczki! Powiedzcie coś więcej o sobie. Która to Wasza ciąża, jak długo się staraliście i co tam jeszcze chcecie:)

Czekam również na nowe terminy wizyt majóweczek u lekarzy:D

U nas bardzo zwariowany dzień. Rano notariusz i podpisanie umowu deweloperskiej a później zadzwonili kupcy zdecydowani na nasze mieszkanie::D Więc dzień baaardzo bardzo udany. Do tego jeszcze długi spacerek z psem, drzemka w ciągu dnia i jest pięknie:D

Ooo, ktoś tu miał dobry dzień :-)
------
6/11 - prenatalne

Iwonaimaja, a co maja powiedzieć dziewczyny, które mimo wielkiej wiary i modlitwy nie zachodzą w ciążę?
Niepłodność, to taka sama choroba, jak każda inna, którą się leczy.

Tak ja kiedyś yeż wierzyłam i niestety...teraz to wierze tylko w los...
Martusia 7.11 mam wizyte u gina ze standardowwym usg :o

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, przed chwila dołączylam ale juz potrzebuje pomocy. od czwartku mam plamienia/upławy lekko rdzawe, w piątek ginekolog stwierdził , że wszytko jest ok. serduszko bije ale martwię się. dziewiąty tydzień nam leci.

Do góry