reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

dostałam taki zestaw dwa razy i za pierwszym było ok, za to za drugim plułam sobie w brodę. Trzeba tam podac numer telefonu i się zaczęło - ubezpieczać chciał mnie z każdej firmy 2 razy dziennie z różnych firm przez 1 rok, chciałam już numer zmieniać.
wystarczy źle wpisać nr telefonu ;-) albo nie podawać :tak: ja mam spokój ;-)

reklama
Witajcie poniedziałkowo majóweczki:-)

Aesthete, gratuluję udanej wizyty;-) mężem się nie martw, od czegoś chyba pochodzi sformułowanie "córeczka tatusia". Na pewno się w niej zakocha od razu.

Nadzieja, jak tam u Ciebie?

Karmelowa, trzymam za Was cały czas kciuki. Mam nadzieję, że wszystko się w końcu ułoży. Dobrze, że rozsądnie podchodzisz do sprawy:tak:

Straciatella, nie ma to jak skruszony mąż;-) nadrabiajcie zaległości! Miłego wieczoru i nocki;-)

A ja mam badania już za tydzień. Też pewnie będę w takim stresie, ale z drugiej strony chciałabym mieć to już za sobą. Mnie męczy wieczorna zgaga własnie... chyba coś zjem, żeby na chwilkę się jej pozbyć:rofl2:

a ja dzisiaj na obiad zrobiłam potrawę z czasów studenckich :-D makaron, do tego sos pomidorowy i masa żółtego sera :-D:-D:-D powspominaliśmy sobie ze ślubnym te wspaniałe czasy ;-) a Mrówek, mimo że nie był głodny :eek: zjadł wielgaśny talerz tej "nowej" dla niego potrawy i zażyczył sobie częstych powtórek :laugh2::laugh2: :laugh2:mój makaroniarz (po mamusi) kochany ;-)

na bigos też mam ochotę :eek: o taaaaakąąąą mam ochotę ;-) ze dwa tygodnie marzę o bigosie mamusi ;-) jak powiemy o ciąży, to sobie zażyczę :-p

udało mi się wyskoczyć i skserować wyniki :tak: tak więc jutro do ginki mogę iść :tak: :tak: wyniki ok, ok ;-) aczkolwiek w kilku miejscach mam przekroczone wyniki :sorry: przewertowałam neta i się uspokoiłam ;-) bo to po jelitówce raczej mi pozostało ;-)

co do próbek darmowych ... nie wiem jak jest teraz, ale za czasów Mrówka w szpitalu dostawało się takie pudełka z gratisami ;-) i można było podać dane, to później np. próbki deserków sie dostawało (chyba hipp przysłał jagódki i coś tam jeszcze) ... mam nadzieję, że nic się nie zmieniło :-D marzy mi się próbka Musteli do kąpieli dla niemowląt :-D pachniała ... ;-) ach, jak bosko pachniała :laugh2:

szykuję młodego do kąpieli ;-) wspólną kolacyjkę sobie zjemy ;-) Ślubny na kosza pojechał ;-) ach, ten mój kibic ;-)

Zazdroszczę Wam apetytu.
Ja znów po paru dniach przerwy wymiotuje codziennie. Wczoraj nie poszło jajko dziś pyzy.
Pocieszenie ze odebrałam dziś wyniki badań i wszystko dobrze oczywiście oprócz TSH, które jest oczywiście za niskie...

Zazdroszczę Wam apetytu.
Ja znów po paru dniach przerwy wymiotuje codziennie. Wczoraj nie poszło jajko dziś pyzy.
Pocieszenie ze odebrałam dziś wyniki badań i wszystko dobrze oczywiście oprócz TSH, które jest oczywiście za niskie...
szczerze współczuję :sorry: ja też wymiotuję :tak: rano ;-) wzięłam się na sposób i nic nie jem/nic nie piję ;-) i po 30 minutach od wstania wymiotuję "niczym" ;-) więc się aż tak nie męczę :-D ale jaką mam ulgę!

witam nowe majóweczki :-D

mrówek śpi :-D cisza przyjemna ;-) szykowanko do pracy i luzik wieczorny :laugh2:

reklama
I kolejna próba podjęcia rozmowy zakończona kłótnią:wściekła/y:
Mam dość, ani prośby ani groźby nie skutkują.. Ciche dni tez do d**y, nie trafiają. :-(

Aż się dziwie ze w tym wszystkim moja dzidzia się tak spokojnie i dobrze rozwija :-:)-(

Tak sobie rozmyślam i płakać się chce..
M pojechał na zakupy. Skończyły mi się witaminy ale postanowiłam go nie prosić.. Jutro sobie wylece i kupie a tu tel.. M dzwoni czy wziąć mi opakowanie 30 sztuk czy może lepiej się opłaca 90 ? Miło mi się tak jakoś zrobiło :zawstydzona/y:

Jak piszecie o jakiś potrawach to ja od razu mam na nie ochote!! Już się nigdy nie zapytam co gotujecie:-D

Do góry