reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

no dobra, nie będę oszukiwać :sorry:nie chce mi się szykować do pracy :zawstydzona/y: jeszcze chwilkę się polenię ;-)

Dziewczyny jak dodać ten suwaczek? jakoś to zrobiłam, ale chyba nie tak to powinno wyglądać...
górny pasek forum - TWÓJ PROFIL
wchodzich po lewej w EDYTUJ SYGNATURĘ
i w wolne pole wklejasz link, który poprzednio wkleiłaś w poście ;-)

reklama
Dziewczyny co Wy tak teraz z tymi badaniami? Ja juz dawno wszystkie zrobiłam teraz tylko morfologia i mocz co miesiąc. A wlasnie, doczytalam wlasnie resztę wyników i mocz wyszedł beznadziejnie. Bakterie, śluzy i szczawiany brrr

trochę czytania bylam

popołudniu pojechałam do siostry na kawke była tam jej znajoma babka w wieku mojej mamy i powiedziała ze będę miała syna ale mi się mordka ucieszyla oby się sprawdzilo:-)

jak ktoś ma ochote na bigos to ja mam moja tesciowa zawsze jak robi to mi daje a ja do zamrażarki chowam w razie "w" wiec jakbyście chciały to zapraszam

Witam nowe majowki

musze się cieszyc kazndym dniem bo już więcej nie planuje być w tym stanie :-) się nie obejzymy a już będziemy do porodu się szykować :-)

Lepiej myśleć "tylko" :-) Pozytywnie :)

iwonaimaja- dokładnie! ja w pierwszej ciąży zaraz po zrobieniu testu chciałam iść na porodówkę :D I pewnie dlatego mi się strasznie ciągło. Teraz podchodzę do tego spokojnie.. Do maja czekam i nie sprawia mi ta "odległośc" problemu. Musimy korzystać choć z chwili wolnego czasu.. Później będzie on dużo skrócony :)

Ostatnia edycja:
ja jestem trochę ostrożna w słowach i większość mojej rodziny nie wie, że jestem w ciąży. Poprzednim razem w 13 tc dowiedziałam się że to ciąża obumarła a w 9 tc serduszko pięknie biło. Teraz jestem ostrożna, chociaż mam wielką nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. Od 4 tc leze w domu i mi się trochę nudzi. Może bym wyszła na spotkanie z jakąś koleżanką, czy nawet pojechała do dziadków, ale wtedy wszyscy się dowiedzą, że jestem na zwolnieniu i zaczną się pytanie itd... ale 200 dnie to nie 365 :)

reklama
ja wierze ze będzie wszystko ok
jak bylam z majka w ciąży to tylko zrobiłam test od razu do wszystkich dzwoniłam teraz czekaliśmy az lekarz potwierdzi

Do góry