reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

no dobra, nie będę oszukiwać :sorry:nie chce mi się szykować do pracy :zawstydzona/y: jeszcze chwilkę się polenię ;-)

Dziewczyny jak dodać ten suwaczek? jakoś to zrobiłam, ale chyba nie tak to powinno wyglądać...
górny pasek forum - TWÓJ PROFIL
wchodzich po lewej w EDYTUJ SYGNATURĘ
i w wolne pole wklejasz link, który poprzednio wkleiłaś w poście ;-)

reklama
Dziewczyny co Wy tak teraz z tymi badaniami? Ja juz dawno wszystkie zrobiłam teraz tylko morfologia i mocz co miesiąc. A wlasnie, doczytalam wlasnie resztę wyników i mocz wyszedł beznadziejnie. Bakterie, śluzy i szczawiany brrr

trochę czytania bylam

popołudniu pojechałam do siostry na kawke była tam jej znajoma babka w wieku mojej mamy i powiedziała ze będę miała syna ale mi się mordka ucieszyla oby się sprawdzilo:-)

jak ktoś ma ochote na bigos to ja mam moja tesciowa zawsze jak robi to mi daje a ja do zamrażarki chowam w razie "w" wiec jakbyście chciały to zapraszam

Witam nowe majowki

musze się cieszyc kazndym dniem bo już więcej nie planuje być w tym stanie :-) się nie obejzymy a już będziemy do porodu się szykować :-)

Lepiej myśleć "tylko" :-) Pozytywnie :)

iwonaimaja- dokładnie! ja w pierwszej ciąży zaraz po zrobieniu testu chciałam iść na porodówkę :D I pewnie dlatego mi się strasznie ciągło. Teraz podchodzę do tego spokojnie.. Do maja czekam i nie sprawia mi ta "odległośc" problemu. Musimy korzystać choć z chwili wolnego czasu.. Później będzie on dużo skrócony :)

Ostatnia edycja:
ja jestem trochę ostrożna w słowach i większość mojej rodziny nie wie, że jestem w ciąży. Poprzednim razem w 13 tc dowiedziałam się że to ciąża obumarła a w 9 tc serduszko pięknie biło. Teraz jestem ostrożna, chociaż mam wielką nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. Od 4 tc leze w domu i mi się trochę nudzi. Może bym wyszła na spotkanie z jakąś koleżanką, czy nawet pojechała do dziadków, ale wtedy wszyscy się dowiedzą, że jestem na zwolnieniu i zaczną się pytanie itd... ale 200 dnie to nie 365 :)

reklama
ja wierze ze będzie wszystko ok
jak bylam z majka w ciąży to tylko zrobiłam test od razu do wszystkich dzwoniłam teraz czekaliśmy az lekarz potwierdzi

Do góry