reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

musze się cieszyc kazndym dniem bo już więcej nie planuje być w tym stanie :-) się nie obejzymy a już będziemy do porodu się szykować :-)
oj, ja też nie planuję :tak: gdybym jakoś rewelacyjnie znosiła te pierwsze tygodnie, to może może ... ale obie ciąże są wymiotujące, więc podziękuję ;-) raczej nie zamierzam sprawdzać działania powiedzenia do trzech razy sztuka :-D
ale moja kumpela planowała 2, max 3 :tak: i niedawno urodziła 4 dziecko ;-) tak więc nigdy nie należy mówić nigdy :-D

BAJKA u nas też nikt nie wie ;-) oprócz nas wygadałam się jedynie koleżance, ona swojemu mężowi ... tak więc 4 osoby wiedzą ;-) i śmiać mi się chciało, bo wczoraj byłam z ich najmłodszym synkiem na wizcie u mojej teściowej ;-) i teście tak siedzieli i na małego się patrzyli, wzdychali och i ach ;-) i oczywiście do mnie z tekstami wyskoczyli, że oni też chcą takiego :-D a kumpela z mężem :-D w temat poszli, że od patrzenia to nie zrobimy itp. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
może za jakies 10lat mi się zachce :-) żeby się odmlodzic:-)

tak trochę z innej strony chciałam to dodac do poprzedniej wiadomości ale jak napisałam nie dalam rady zapisac wiec pisze nowego posta

jestem osoba wierzaca i jak nie mogłam zajść w ciaze prawie 2lata poszlam w czerwcu z siostra na wieczor uwielbienia do kościoła w sumie to tak żeby siostrze dotrzymać towarzystwa bo ona się sama krepowala nie wiem czy ktoras z was kojarzy może co to jest ale wyszłam z tamtad szczesliwa modliłam się wlasnie o to żeby zajść w ciaze no i minelo dwa miesiące i pokazaly się dwie piękne kreski na teście
wiem ze jak się mocno wierzy to wkoncu się nasze marzenia spelnia
a naprawdę bylam już na etapie takim ze traciłam wiare ze będę jeszcze w tym stanie
nawet mój lekarz dal nam skierowanie do kliniki nieplodnosci brałam tez tabletki na wywolanie owulacji i nic nie pomagalo

Witam wszystkie nowe majóweczki! Powiedzcie coś więcej o sobie. Która to Wasza ciąża, jak długo się staraliście i co tam jeszcze chcecie:)

Czekam również na nowe terminy wizyt majóweczek u lekarzy:D

U nas bardzo zwariowany dzień. Rano notariusz i podpisanie umowu deweloperskiej a później zadzwonili kupcy zdecydowani na nasze mieszkanie::D Więc dzień baaardzo bardzo udany. Do tego jeszcze długi spacerek z psem, drzemka w ciągu dnia i jest pięknie:D

MARTUŚKA gratki udanego dnia :tak:

zbieram się do łóżeczka ;-) mecz się już skończył, więc za kilka chwil powinien zawitać ślubny ;-)

przyjemności, spokojnych nocy i przyjemnych poranków :tak:
oby prognoza się spełniła, jutro ma być u mnie pięknie!

Kurde ja jednak nie chce ziemniakow i jajek, wiec zrobie nalesniki z mussem jablkowym :-D

Ja chcę ziemniaki, jajka, bigos, śledzie i te naleśniki z jabłkiem też.
Wlaśnie wchłonęłam sushi.
za 10 lat to ja już będę śmierdziała patologią :-D

IWONKO czasami wiara nie przeskoczy pewnych przeciwności ...

Aśku, za 10 to i ja :-p
Co do wiary, to ja wierzę w jedno - KARMĘ, czyli w skrócie: co dajesz, wraca. Cała reszta... No jak tam kto chce.

Witam wszystkie nowe majóweczki! Powiedzcie coś więcej o sobie. Która to Wasza ciąża, jak długo się staraliście i co tam jeszcze chcecie:)

Czekam również na nowe terminy wizyt majóweczek u lekarzy:D

U nas bardzo zwariowany dzień. Rano notariusz i podpisanie umowu deweloperskiej a później zadzwonili kupcy zdecydowani na nasze mieszkanie::D Więc dzień baaardzo bardzo udany. Do tego jeszcze długi spacerek z psem, drzemka w ciągu dnia i jest pięknie:D

Ooo, ktoś tu miał dobry dzień :-)
------
6/11 - prenatalne

Iwonaimaja, a co maja powiedzieć dziewczyny, które mimo wielkiej wiary i modlitwy nie zachodzą w ciążę?
Niepłodność, to taka sama choroba, jak każda inna, którą się leczy.

Tak ja kiedyś yeż wierzyłam i niestety...teraz to wierze tylko w los...
Martusia 7.11 mam wizyte u gina ze standardowwym usg :o

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, przed chwila dołączylam ale juz potrzebuje pomocy. od czwartku mam plamienia/upławy lekko rdzawe, w piątek ginekolog stwierdził , że wszytko jest ok. serduszko bije ale martwię się. dziewiąty tydzień nam leci.

Do góry