reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
I ja sie witam:)
Perelka nie zamartwiaj sie mnie od tygodnia nawet sutki robia sie normalne tylko co jakis czas robia sie twarde i bolesne a tak sa normalne. Brzuch mnie ciagnie jak sue nachodze i naschylam sie. A tak to nawet z sikaniem jest juz lepiej w dziene w nocy dalej dwa razy wstaje. Ja jestem zdania ze to wszystko dla tego bo to 2 try sie zaraz zaczyna. Spokojnie i zycze wam milej niedzieli.

Witam koleżanki ;-)
Czy przjmiecie mnie do swojego grona?

Witaj :-D

U mnie wszystko ok. Jestem u rodziców - powiedziałam im o ciąży, ale zastrzegłam aby nikomu nie mówili i nie cieszyli się jeszcze zbytnio. Były łzy mamy, radość taty. Widać gołym okiem, że bardzo by już chcieli zostać dziadkami... Zobaczymy jak to będzie...

Fajnie, że zareagowali pozytywnie :-D

Ale nie wiem czy opowiadałam Wam jak zareagowała rok temu moja teściowa jak powiedzieliśmy jej w wielkiej podniecie, że jesteśmy w ciąży. A zbliżało się wtedy wesele kuzynki M. I moja teściowa: "Ale nie wypijesz nawet jednego???"

:szok:
Ja mam cudowna teściową, bo cudownie dzieli nas 350 km :-)

Mnie do mojej dzieli 30 km, a niedługo będzie 100 km :-D

nadzieja a to wyznacznik te sutki że po uszczypnięciu powinny boleć?

Mnie sutki bolą od początku - bardzo nieprzyjemne jest dotykanie ich. Piersi jako takie są miękkie cały czas.

Witam niedzielnie,
perelka i jak dzis rano sie czujesz?
dziewczyny maja racje,kazda z nas jest inna i ma inne objawy, czucia, odczucia i co tam jeszcze.
Nie nakrecaj sie. Mialas niedawno usg, bylo wszystko ok, i na pewno teraz tez jest.
Zajmij sie czym i sie tak sobie nie przygladaj, bo jesli kazda z nas wypatrywalaby szczegolow to bysmy wszystkie powariowaly z niepewnosci i obaw.
Takze glowa do gory. A dyskomfort, ciagniecie i boliki w podbrzuszu to w ciazy normalna sprawa:-)

pysia dobrze, ze sie tak ucieszyli.

Heh, mnie od mojej tesciowej dzieli polowa Wloch, a jak jestem w Wawie to wiele wiele km i to najbardziej lubie:-)

A mnie od tesciowej dzieli 5 km a wolala bym wiecej. A i powiedzialam mojej mamie o dzidzi i sie bardzo ucieszyla ale moj M ma chyba cykora zeby powiedziec swojej ja tam nalegac nie bede jak bedzie juz gotowy to powie;) A mnie glowa od rana boli:(

Hej:tak:
Melduje sie, że żyje:-D
Niestety nie nadrobie was bo internet tu mam strasznie wolny:no:
Ledwie to forum mi sie otwiera:no:

Ten lot samolotem to chyba nie byl dobry pomysl bo wieczorem zlapal mnie taki okropny bol krzyza na kilka godzin, ze myslalam, ze cos sie zlego dzieje:no:
Naszczescie bol przeszedl i wszystko jest ok. Za duzo wczoraj bylo tego podrozowania. Auto, samolot, auto..

Pozdrawiam was

Witam sie niedzielnie...:-)
Martuska prosze wpisz mi daty kolejnych wizyt 6 listopada prenatralne, 12 litopada normlana wizyta :D

Perełka poleciała Ci siara tzw.. jak sie martwiz jedz na IP

Pysia rowniez sie ciesze ze rodzice pozytywnie zareagowlai:-)Tesciowa wymiotla tekstem :szok::-D

Ewe1985 ja tez mecze sie z rzygołkami dzien w dzien;/ jedyny plus ze nie tyje;D

Babelek
wspolczuje i zdroweczka....

Nadzieja fajnie ze jestescie zadowoleni po targach:D;-)gratuluje wizyty udanej:D zazdroszcze przerpowadzki....:p

Czesc Antosia i Melly;-)

no Wichurka masz racje co do alko i belkotu haha:D dobrze z małżem lepiej..

Pat&mam zacikam kciuki dawaj znac czy wszystko ok??

Karmelowa no troche przegial tez bym ie wqrzyla;p zycze Ci tej dziewuchy;D

Apple prosze mniej mniej schizowania;-)

Lena jak w PL??jak Lot:-)

Straciatella mysle ze ruchy juz mozesz czuc..:-). a co do twojego hmm no nie nie dalabym se tak, ze chodzi do mamy sie uczyc spac a zostawia Ciebie i dzieciaka dla mnie to dziwne, wybacz szczerosc ale moj maz tez sie uczy i robi to wieczorami po swoich obowiazkach domowych, my musimy wszytko ogarniac wiec facet tez moglby sie postarac skoro zdecydowal sie na rodzine dzieci i nauke jednoczesnie....ale to tylko moje zdanie i podejcie jestem charakterna i stanowcza wiec u mnie takie zdarzenia nie maja miejsca, mam nadzieje ze po tym egzaminie rozum wkocz mu na odpowiedni tor...

to chyba tyle u na bez zmian rzganie meczenie sie, do tego od rana mam biegaczke ;/

Poranno-niedzielne pozdrowienia prosto z pracy :D Także możecie zazdrościć, dziś tylko 10 godzin ;)

Dziewczyny, które powiedziały już rodzicom - fajnie, że miło zareagowali. Myślę, że u mnie też tak będzie, ale i tak lekki stres jest. W krótkim odstępie będą mieli dwoje wnuków (pierwszych zresztą).

Mnie sutki chyba tylko z tydzień bolały i przestały, mdłości też trochę mniejsze. Ale wczoraj koleżanka z pracy zapytala mnie żartem, czy w ciąży nie jestem, bo taki mam apetyt (muszę coś jeść lub podjadac, bo inaczej mi niedobrze). Zrobiłam głupią minę i odpowiedzialam "taaa, pewnie ;)". Nie chce mówić wcześniej niż przed końcem miesiąca.

Nadzieja ja jestem zakochana w tych sesjach noworodkowych, na pewno taką chcę. Ostatnio w dzień dobry tvn pokazywali, a mi od razu łzy w oczach stanęły. Chcialabym też sesję ciazowa, ale to może kolegę poprosze.

Ostatnia edycja:
reklama
karoli a psychicznie tak sobie...może przejdzie z czasem, albo jak organizm pokaże mi jakieś znaki.

Szuszunia a o co teraz chodzi z tym czy chłopiec czy dziewczynka bo sie pogubiłam ;)

Lena ważne, że jesteście cali i zdrowi, a wiem że długie siedzenie daje w kośc mnie też nie wygodnie bo krzyże bola i kośc ogonowa.

Do góry