reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
I ja sie witam:)
Perelka nie zamartwiaj sie mnie od tygodnia nawet sutki robia sie normalne tylko co jakis czas robia sie twarde i bolesne a tak sa normalne. Brzuch mnie ciagnie jak sue nachodze i naschylam sie. A tak to nawet z sikaniem jest juz lepiej w dziene w nocy dalej dwa razy wstaje. Ja jestem zdania ze to wszystko dla tego bo to 2 try sie zaraz zaczyna. Spokojnie i zycze wam milej niedzieli.

Witam koleżanki ;-)
Czy przjmiecie mnie do swojego grona?

Witaj :-D

U mnie wszystko ok. Jestem u rodziców - powiedziałam im o ciąży, ale zastrzegłam aby nikomu nie mówili i nie cieszyli się jeszcze zbytnio. Były łzy mamy, radość taty. Widać gołym okiem, że bardzo by już chcieli zostać dziadkami... Zobaczymy jak to będzie...

Fajnie, że zareagowali pozytywnie :-D

Ale nie wiem czy opowiadałam Wam jak zareagowała rok temu moja teściowa jak powiedzieliśmy jej w wielkiej podniecie, że jesteśmy w ciąży. A zbliżało się wtedy wesele kuzynki M. I moja teściowa: "Ale nie wypijesz nawet jednego???"

:szok:
Ja mam cudowna teściową, bo cudownie dzieli nas 350 km :-)

Mnie do mojej dzieli 30 km, a niedługo będzie 100 km :-D

nadzieja a to wyznacznik te sutki że po uszczypnięciu powinny boleć?

Mnie sutki bolą od początku - bardzo nieprzyjemne jest dotykanie ich. Piersi jako takie są miękkie cały czas.

Witam niedzielnie,
perelka i jak dzis rano sie czujesz?
dziewczyny maja racje,kazda z nas jest inna i ma inne objawy, czucia, odczucia i co tam jeszcze.
Nie nakrecaj sie. Mialas niedawno usg, bylo wszystko ok, i na pewno teraz tez jest.
Zajmij sie czym i sie tak sobie nie przygladaj, bo jesli kazda z nas wypatrywalaby szczegolow to bysmy wszystkie powariowaly z niepewnosci i obaw.
Takze glowa do gory. A dyskomfort, ciagniecie i boliki w podbrzuszu to w ciazy normalna sprawa:-)

pysia dobrze, ze sie tak ucieszyli.

Heh, mnie od mojej tesciowej dzieli polowa Wloch, a jak jestem w Wawie to wiele wiele km i to najbardziej lubie:-)

A mnie od tesciowej dzieli 5 km a wolala bym wiecej. A i powiedzialam mojej mamie o dzidzi i sie bardzo ucieszyla ale moj M ma chyba cykora zeby powiedziec swojej ja tam nalegac nie bede jak bedzie juz gotowy to powie;) A mnie glowa od rana boli:(

Hej:tak:
Melduje sie, że żyje:-D
Niestety nie nadrobie was bo internet tu mam strasznie wolny:no:
Ledwie to forum mi sie otwiera:no:

Ten lot samolotem to chyba nie byl dobry pomysl bo wieczorem zlapal mnie taki okropny bol krzyza na kilka godzin, ze myslalam, ze cos sie zlego dzieje:no:
Naszczescie bol przeszedl i wszystko jest ok. Za duzo wczoraj bylo tego podrozowania. Auto, samolot, auto..

Pozdrawiam was

Witam sie niedzielnie...:-)
Martuska prosze wpisz mi daty kolejnych wizyt 6 listopada prenatralne, 12 litopada normlana wizyta :D

Perełka poleciała Ci siara tzw.. jak sie martwiz jedz na IP

Pysia rowniez sie ciesze ze rodzice pozytywnie zareagowlai:-)Tesciowa wymiotla tekstem :szok::-D

Ewe1985 ja tez mecze sie z rzygołkami dzien w dzien;/ jedyny plus ze nie tyje;D

Babelek
wspolczuje i zdroweczka....

Nadzieja fajnie ze jestescie zadowoleni po targach:D;-)gratuluje wizyty udanej:D zazdroszcze przerpowadzki....:p

Czesc Antosia i Melly;-)

no Wichurka masz racje co do alko i belkotu haha:D dobrze z małżem lepiej..

Pat&mam zacikam kciuki dawaj znac czy wszystko ok??

Karmelowa no troche przegial tez bym ie wqrzyla;p zycze Ci tej dziewuchy;D

Apple prosze mniej mniej schizowania;-)

Lena jak w PL??jak Lot:-)

Straciatella mysle ze ruchy juz mozesz czuc..:-). a co do twojego hmm no nie nie dalabym se tak, ze chodzi do mamy sie uczyc spac a zostawia Ciebie i dzieciaka dla mnie to dziwne, wybacz szczerosc ale moj maz tez sie uczy i robi to wieczorami po swoich obowiazkach domowych, my musimy wszytko ogarniac wiec facet tez moglby sie postarac skoro zdecydowal sie na rodzine dzieci i nauke jednoczesnie....ale to tylko moje zdanie i podejcie jestem charakterna i stanowcza wiec u mnie takie zdarzenia nie maja miejsca, mam nadzieje ze po tym egzaminie rozum wkocz mu na odpowiedni tor...

to chyba tyle u na bez zmian rzganie meczenie sie, do tego od rana mam biegaczke ;/

Poranno-niedzielne pozdrowienia prosto z pracy :D Także możecie zazdrościć, dziś tylko 10 godzin ;)

Dziewczyny, które powiedziały już rodzicom - fajnie, że miło zareagowali. Myślę, że u mnie też tak będzie, ale i tak lekki stres jest. W krótkim odstępie będą mieli dwoje wnuków (pierwszych zresztą).

Mnie sutki chyba tylko z tydzień bolały i przestały, mdłości też trochę mniejsze. Ale wczoraj koleżanka z pracy zapytala mnie żartem, czy w ciąży nie jestem, bo taki mam apetyt (muszę coś jeść lub podjadac, bo inaczej mi niedobrze). Zrobiłam głupią minę i odpowiedzialam "taaa, pewnie ;)". Nie chce mówić wcześniej niż przed końcem miesiąca.

Nadzieja ja jestem zakochana w tych sesjach noworodkowych, na pewno taką chcę. Ostatnio w dzień dobry tvn pokazywali, a mi od razu łzy w oczach stanęły. Chcialabym też sesję ciazowa, ale to może kolegę poprosze.

Ostatnia edycja:
reklama
karoli a psychicznie tak sobie...może przejdzie z czasem, albo jak organizm pokaże mi jakieś znaki.

Szuszunia a o co teraz chodzi z tym czy chłopiec czy dziewczynka bo sie pogubiłam ;)

Lena ważne, że jesteście cali i zdrowi, a wiem że długie siedzenie daje w kośc mnie też nie wygodnie bo krzyże bola i kośc ogonowa.

Do góry