Magda190487
Fanka BB :)
Zobacze jak jutro będzie.
Najlepsze wzięłam ta piers w rece lekko scisnełam a tutaj sutek mokry
Perelka86 na pewno wszystko bedzie dobrze ! Badz dobrej mysli, bo tak jak pisza dziewczyny stres nie pomaga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacze jak jutro będzie.
Najlepsze wzięłam ta piers w rece lekko scisnełam a tutaj sutek mokry
Witam koleżanki ;-)
Czy przjmiecie mnie do swojego grona?
U mnie wszystko ok. Jestem u rodziców - powiedziałam im o ciąży, ale zastrzegłam aby nikomu nie mówili i nie cieszyli się jeszcze zbytnio. Były łzy mamy, radość taty. Widać gołym okiem, że bardzo by już chcieli zostać dziadkami... Zobaczymy jak to będzie...
Ale nie wiem czy opowiadałam Wam jak zareagowała rok temu moja teściowa jak powiedzieliśmy jej w wielkiej podniecie, że jesteśmy w ciąży. A zbliżało się wtedy wesele kuzynki M. I moja teściowa: "Ale nie wypijesz nawet jednego???"
Ja mam cudowna teściową, bo cudownie dzieli nas 350 km :-)
nadzieja a to wyznacznik te sutki że po uszczypnięciu powinny boleć?
lawendowy tak jedyne.
pysia w poprzednią środę miałam 9.10