reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
nadzieja a to wyznacznik te sutki że po uszczypnięciu powinny boleć? Co do tych piersi to umnie tak nagle się prawa zrobiła miekka ale to bardzo też zależy jak miękkie są.Modle się to codziennie ukojenie przychodzi na chwile.

Perelka, pamiętaj, że każda z nas jest inna i inaczej reaguje jej organizm.
Ja bym nie czekała, tylko podjechała do szpitala. Jak nie dzisiaj, to na pewno jutro. Po co masz się zamartwiać?!
Lepiej sprawdzić, że wszystko jest ok. Trzymam kciuki &&&

lawendowy sen ja wiem, że każda z nas jest inna. Ja wiem że objawy mogą zanikać, ale mi chodzi nie o dwie piersi tylko jedna czemu jedna tak się nagle zrobiła miekka a druga jest dalej nabrzmiala tego nie rozumiem ale chyba nie ma takie przypadku.

Perelka, nie mam pojęcia, czemu się tak stało. Rozumiem Cię doskonale, bo pewnie każdą z nas by to zaniepokoiło.
Szczerze mówiąc nie słyszałam jeszcze o czymś takim i nigdy tak nie miałam.
Powiedz mi, czy coś postanowiłaś? Działasz, czy czekasz cierpliwie do środy?

pysia a czemu tak sądzisz?

Bo jak się tak wczytać w te wszystkie przypadki, to wygląda to tak, że nawet jak następują poronienia w 10-12tc, to okazuje się, że dziecko przestało się rozwijać ok 8tc, więc jeżeli teraz jesteś w 12tc, a ostatnie usg mialas 2 tyg temu i wszystko bylo ok, to myślę (i mam nadzieję do cholerki, że mam rację), że powinno być wszystko ok.

Czy myślicie podobnie jak ja, czy ja czytam tylko to co chcę czytać?

reklama
Czesc dziewczyny, dawno nie pisalam, bo troszke u mnie ostatnio duzo sie dzieje- siostra przyjechala ;) troszke pisalam co czytacie, ale nie nadazam :) co do waszych obaw, to ja tez mam czasem chwile, ze strasznie "schizuje". Chyba pojde na usg w przyszlym tyg, bo te prenatalne dopiero 7 listopada...

Do góry