reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

pysia mdłości być może, ale czemu ta pierś prawa zrobiła się tak nagle miekka lewa jest dalej w srodku nabrzmiala. Co do wizyty to ja mam mieć prenatalne więc nie wiem czy tak przełożyć się da.
Jeszcze dzisiaj po prawej i lwej stronie u dołu mnie ciągło nie wiem czy to jajniki czy co

reklama
Nadzieja, widzę, że dzisiejszy dzień był pełen wrażeń. Dziękuje Ci za szczegółowa relację z targów i warsztatów. Ja wybieram się we wtorek i ciekawe, czy będę miała podobne odczucia do Twoich. A teraz odpoczywaj :tak:

Pysia, super, że rodzice się ucieszyli i to naturalna rzecz, że nie mogą się doczekać. Czy to ich pierwszy wnuk/wnuczka?

Perelka, jak masz się zamartwiać do środy, to lepiej pojedź dzisiaj do szpitala na IP.
Niech dr Cię zbada.
Czy to są jedyne obawy, o których piszesz?

perełka - też mnie dzisiaj strasznie ciągnęło po bokach, ale to chyba te więzadła się rozciągają (z tego co wiem przynajmniej)
Z tą piersią, to nie mam pojęcia co jest... Może inne dziewczyny wiedzą coś więcej?
A przypomnij mi - kiedy miałaś ostatnie usg?

lawendowy sen - tak, jak się uda, to będzie ich pierwszy wnuk/wnuczka...
Ale nie wiem czy opowiadałam Wam jak zareagowała rok temu moja teściowa jak powiedzieliśmy jej w wielkiej podniecie, że jesteśmy w ciąży. A zbliżało się wtedy wesele kuzynki M. I moja teściowa: "Ale nie wypijesz nawet jednego???"

perełka - to nie wydaje mi się aby cokolwiek złego mogło się stać (inaczej jakbyś miała usg przed 8tc i dopiero teraz - taka moja obserwacja), ale jak masz się stresować bardzo mocno, to zrób tak jak pisze lawendowy sen - jedź i uspokój siebie samą.

Siedze sama w domu po nocy nie będę chodziła teraz sama.

nadzieja to mnie też bolą jak je uszczypne chodzi mi o sutki, ale nie wiem czy poza ciążą tak miałam bo nie sprawdzałam. Nagle ci piersi zrobiły się miękkie?

pysia a czemu tak sądzisz?

Dziewczyny naprawdę mam wielki strach o to czy jest ok dobrze, że wy rozumiecie mnie.

reklama
Perelka nie wiem czy nagle, nie obserwuje ich tak szczegolowo, ale jak mi przyjdzie do głowy czy coś jest nie tak sprawdzam sutki, bolą więc sie uspokajam... Naprawdę stresem możesz sobie teraz najwięcej szkody narobic. Ciagniecia w brzuchu to normalne. Jak cię nachodza takie myśli to zajmij sie czymś, poczytaj, pomodl jak jesteś wierzaca, oddaj w opiekę... Zawsze może sie coś złego stać, ale nic na to nie możesz poradzić i czy pójdziesz na usg dziś, jutro czy w środę też nic to nie zmieni. Pomysl o czymś innym, wkrec sie w fajny serial - polecam rodzinke.pl na ipla masz 104 odcinki. Do srody starczy ... Trzymaj sie :-*

Do góry