reklama
perelka86
Fanka BB :)
Ja bym sie bała takie maluszka samego zostawić nawet na 5 minut, ale to ja...
brandy dasz rade funkcjonować? ja mam taki lekkie ponad 100 na 60 cos ale nieraz mi słabo przy taim ciśnieniu...
Ja nie mam problemu bo psy wypuszczam na ogródek
Ja dzisiaj rybke robiłam
Gratulacje udanych wizyt
Witam nowe majóweczki
Lena no to teraz wypoczywaj chomik uroczy
brandy dasz rade funkcjonować? ja mam taki lekkie ponad 100 na 60 cos ale nieraz mi słabo przy taim ciśnieniu...
Ja nie mam problemu bo psy wypuszczam na ogródek
Ja dzisiaj rybke robiłam
Gratulacje udanych wizyt
Witam nowe majóweczki
Lena no to teraz wypoczywaj chomik uroczy
Dziewczynki, mam do Was pytanie - czy Was też kłuje w podbrzuszu/pochwie kiedy macie pełny pęcherz? Jak mnie na mieście złapie ochota na siku, to zaraz mam takie ostre kłucia i tylko się rozglądam gdzie jest wc - po opróżnieniu pęcherza wszystko od razu mija.
Raczej nie, przecież wiele z nas w ogóle nie bierze żadnych witamin, bo gin nie widzą sensu
Witaj!
Gratuluję urlopu i chomika - przynajmniej przy chomiku nie namęczysz się z wyprowadzaniem
mi sie skonczyl wczoraj Femibion 1 i juz nie bede kupowac kolejnego opakowania bo w przyszlym tygodniu powinnam juz zaczac Femibion 2
i chyba nic sie nie stanie jak do tej pory bede brala podwojny folik, nie?
Raczej nie, przecież wiele z nas w ogóle nie bierze żadnych witamin, bo gin nie widzą sensu
Witam wszystkie majóweczki
Witaj!
No w końcu doczkełam się uropu
A ja kurde mam chomika
Gratuluję urlopu i chomika - przynajmniej przy chomiku nie namęczysz się z wyprowadzaniem
olapalo mnie czasem kluje przy pełnym pęcherzu szczególnie jak szybko się poruszę albo wstane
Mnie kłuje jak idę - więc może to jest u Ciebie odpowiednik 'szybko się poruszę albo wstanę'? Jak leżę w łóżku albo siedzę, to faktycznie nie kłuje nawet, jeśli czuję, że dość mocno mi się chce do wc
mnie nic nie kluje w pecherzu
dziewczyny, jak macie problem z nawracającymi infekcjami dróg moczowych to żeby nie rozpisywać się dwa razy, na temacie metod rozpoznawania płci napisałam jak może pomóc metoda z sodą, może się przyda...
To nie jest kłucie w pęcherzu, tylko macica, pochwa i okolice ;-)
reklama
Szuszunia
Fanka BB :)
To nie jest kłucie w pęcherzu, tylko macica, pochwa i okolice ;-)
ja tylko tak ogólnie napisałam na przyszłość może się komuś przyda...
no i niestety obala mit z płcią na podstawie pienienia sody :/
Podziel się: