reklama
wichurka moja kolezanka ma psa buldoga francuskiego i ona jak zostawala sama z dzieckiem (ur. maj 2012) to dziecko wkladala do nosidelka a pies na smycz bo z wozkiem porazka pies w jedna strone a ona z wozkiem w druga moze u was tez sie sprawdzi ??
Wichurka też myślałam o adopcji pieska, tym bardziej że naszego Tymona ktoś ukradł 4 lata temu (albo po prostu sam gdzieś poszedł i nie wrócił). :-(
Zaskoczyłaś mnie troszkę, myślałam że psiaki z takich miejsc nie lubią oddalać się od właściciela z obawy o ponowną "bezdomność"...
Kotki super, moja córa to kociara jakich mało Oj bardzo by chciała kota, ja jednak jakoś nie moge się przekonać... Ja tez lubię koty ale przeraża mnie fakt że załatwiają się w kuwecie, zagrzebują to łapami a potem wskakują nimi na stół i w inne miejsca... Psiakowi po każdym spacerze można umyć jednak łapki...
Edit:
Wichurka ja od siebie polecam chustę Zawiązujesz na sobie maluszka i w drogę ;-)
Zaskoczyłaś mnie troszkę, myślałam że psiaki z takich miejsc nie lubią oddalać się od właściciela z obawy o ponowną "bezdomność"...
Kotki super, moja córa to kociara jakich mało Oj bardzo by chciała kota, ja jednak jakoś nie moge się przekonać... Ja tez lubię koty ale przeraża mnie fakt że załatwiają się w kuwecie, zagrzebują to łapami a potem wskakują nimi na stół i w inne miejsca... Psiakowi po każdym spacerze można umyć jednak łapki...
Edit:
Wichurka ja od siebie polecam chustę Zawiązujesz na sobie maluszka i w drogę ;-)
mialam na mysli nosidlo ergonomiczne np. Nosidło Bondolino - BLACK-SAND | Zielona Mama Wrocław ja mam takie i bardzo sobie chwale
perelka86
Fanka BB :)
witam
Ja dzisiaj tak z grubsza sorki.
Co do książek hmm nie lubie czytać przyznaje się bez bicia:-)jest pare książek, które przeczytałam ale można je policzyć na palcach
Co do zwierzaczków my mamy dwa pieski jeden kundelek mój kochany, który nie widzisz świata poza mna i drugi mieszaniec labrador z dogiem;-)Tak to mamy króliczka i mąż rybki wiem zwierzyniec
Z tym większym mamy problem otwiera sobie sam drzwi co jest bardzo denerwujące nie wiem jak oduczyć tego aty aty nie pomagaMoże jakies rady.
A wasze kotki super;-)
A miałam się spytać Was mierzycie sobie ciśnienie?
Ja dzisiaj tak z grubsza sorki.
Co do książek hmm nie lubie czytać przyznaje się bez bicia:-)jest pare książek, które przeczytałam ale można je policzyć na palcach
Co do zwierzaczków my mamy dwa pieski jeden kundelek mój kochany, który nie widzisz świata poza mna i drugi mieszaniec labrador z dogiem;-)Tak to mamy króliczka i mąż rybki wiem zwierzyniec
Z tym większym mamy problem otwiera sobie sam drzwi co jest bardzo denerwujące nie wiem jak oduczyć tego aty aty nie pomagaMoże jakies rady.
A wasze kotki super;-)
A miałam się spytać Was mierzycie sobie ciśnienie?
Karoli4
Witam wieczornie, Ja mam Gray'a w kolejece do czytania. Heh, to podobno seks ksiazka dla mamusiek:-) Ja niestety albo stety nie lubie kotow, wrecz ich nie znosze od momentu jak musialam ich kupy sprzatac spod wanny w moim mieszkaniu po lokatorach, ktorzy tego nie zrobili. Ja mam nosidelko praktycznie nieuzywane. U mnie przy pierwszym dzieciaczku sie nie sprawdzilo totalnie. A chusty widzialam, ze dziewczyny nosza. Pomysle, moze sobie taka sprawie. Bozszeee, moj maly ma takiego gila od 2 tygodni, ze juz nie moge. Rozpoczal przedszkole od pazdziernika, byl tam doslownie 6 godzin. Pierwszego dnia 4 godziny, drugiego 2 (dluzej nie chcial), a trzeciego o 7 rano mial goraczke 39 stopni i juz tak sie bujamy z tym przeziebieniem dwa tygodnie. Ja tez podlapalam od niego:-(
o mamo, ale te wasze koty mają niesamowite oczy
to ja też pochwalę się moim słodziakiem, miłością moją M to się denerwuje że za niego za mąż mogłam wyjść ale sam go kocha bez opamiętania oczko w głowie z tym, że to pies co do spacerów to ja mam zamiar kupić chustę i tak chodzić na spacerki bo z 4 piętra iść z wózkiem, dzieckiem i psem to sobie nie wyobrażam
to ja też pochwalę się moim słodziakiem, miłością moją M to się denerwuje że za niego za mąż mogłam wyjść ale sam go kocha bez opamiętania oczko w głowie z tym, że to pies co do spacerów to ja mam zamiar kupić chustę i tak chodzić na spacerki bo z 4 piętra iść z wózkiem, dzieckiem i psem to sobie nie wyobrażam
Załączniki
iwonaimaja
chwile mnie nie było i tyle czytania
super dziewczyny macie te koty ale ja jakos bym się na kota do domu nie zdecydowala mam psa z którym się dzisiaj pogryzłam :-)
co do wychodzenia na dwor to mam już wprawe będę wyskakiwać jak dzidziuś będzie spal mam tez maje do pomocy a jak się nie da wyskoczyć to zostało mi nosidełko po majce wiec pewnie będę wykorzystywać jakos będę musiala sobie radzic
moja majka miała dzisiaj fitness i wzielam sobie greya do poczytania i wierzycie ze w pewnym momencie chciało mi się plakac porpsti masakra jakas
super dziewczyny macie te koty ale ja jakos bym się na kota do domu nie zdecydowala mam psa z którym się dzisiaj pogryzłam :-)
co do wychodzenia na dwor to mam już wprawe będę wyskakiwać jak dzidziuś będzie spal mam tez maje do pomocy a jak się nie da wyskoczyć to zostało mi nosidełko po majce wiec pewnie będę wykorzystywać jakos będę musiala sobie radzic
moja majka miała dzisiaj fitness i wzielam sobie greya do poczytania i wierzycie ze w pewnym momencie chciało mi się plakac porpsti masakra jakas
Ostatnia edycja:
reklama
będziesz dziecko zostawiać samo? ja bym się bała nawet na 10 min zostawić pod nieobecność kogoś dorosłego takiego maluszka...co do wychodzenia na dwor to mam już wprawe będę wyskakiwać jak dzidziuś będzie spal
Podziel się: