reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
wichurka moja kolezanka ma psa buldoga francuskiego i ona jak zostawala sama z dzieckiem (ur. maj 2012) to dziecko wkladala do nosidelka a pies na smycz bo z wozkiem porazka pies w jedna strone a ona z wozkiem w druga moze u was tez sie sprawdzi ??

Wichurka też myślałam o adopcji pieska, tym bardziej że naszego Tymona ktoś ukradł 4 lata temu (albo po prostu sam gdzieś poszedł i nie wrócił). :-(

Zaskoczyłaś mnie troszkę, myślałam że psiaki z takich miejsc nie lubią oddalać się od właściciela z obawy o ponowną "bezdomność"...

Kotki super, moja córa to kociara jakich mało :-D Oj bardzo by chciała kota, ja jednak jakoś nie moge się przekonać... Ja tez lubię koty ale przeraża mnie fakt że załatwiają się w kuwecie, zagrzebują to łapami a potem wskakują nimi na stół i w inne miejsca... :sorry: Psiakowi po każdym spacerze można umyć jednak łapki...

Edit:

Wichurka ja od siebie polecam chustę :tak: Zawiązujesz na sobie maluszka i w drogę ;-)

witam :)

Ja dzisiaj tak z grubsza sorki.

Co do książek hmm nie lubie czytać przyznaje się bez bicia:-)jest pare książek, które przeczytałam ale można je policzyć na palcach :tak:

Co do zwierzaczków my mamy dwa pieski jeden kundelek mój kochany, który nie widzisz świata poza mna i drugi mieszaniec labrador z dogiem;-)Tak to mamy króliczka i mąż rybki wiem zwierzyniec:-D

Z tym większym mamy problem otwiera sobie sam drzwi co jest bardzo denerwujące nie wiem jak oduczyć tego aty aty nie pomaga:no:Może jakies rady.

A wasze kotki super;-)

A miałam się spytać Was mierzycie sobie ciśnienie?

Witam wieczornie, Ja mam Gray'a w kolejece do czytania. Heh, to podobno seks ksiazka dla mamusiek:-) Ja niestety albo stety nie lubie kotow, wrecz ich nie znosze od momentu jak musialam ich kupy sprzatac spod wanny w moim mieszkaniu po lokatorach, ktorzy tego nie zrobili. Ja mam nosidelko praktycznie nieuzywane. U mnie przy pierwszym dzieciaczku sie nie sprawdzilo totalnie. A chusty widzialam, ze dziewczyny nosza. Pomysle, moze sobie taka sprawie. Bozszeee, moj maly ma takiego gila od 2 tygodni, ze juz nie moge. Rozpoczal przedszkole od pazdziernika, byl tam doslownie 6 godzin. Pierwszego dnia 4 godziny, drugiego 2 (dluzej nie chcial), a trzeciego o 7 rano mial goraczke 39 stopni i juz tak sie bujamy z tym przeziebieniem dwa tygodnie. Ja tez podlapalam od niego:-(

o mamo, ale te wasze koty mają niesamowite oczy :szok:

to ja też pochwalę się moim słodziakiem, miłością moją :D M to się denerwuje że za niego za mąż mogłam wyjść :p ale sam go kocha bez opamiętania ;) oczko w głowie :D z tym, że to pies ;) co do spacerów to ja mam zamiar kupić chustę i tak chodzić na spacerki :D bo z 4 piętra iść z wózkiem, dzieckiem i psem to sobie nie wyobrażam :p

P1010407.jpg

Załączniki

• P1010407.jpg
    P1010407.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 64
chwile mnie nie było i tyle czytania

super dziewczyny macie te koty ale ja jakos bym się na kota do domu nie zdecydowala mam psa z którym się dzisiaj pogryzłam :-)

co do wychodzenia na dwor to mam już wprawe będę wyskakiwać jak dzidziuś będzie spal mam tez maje do pomocy a jak się nie da wyskoczyć to zostało mi nosidełko po majce wiec pewnie będę wykorzystywać jakos będę musiala sobie radzic

moja majka miała dzisiaj fitness i wzielam sobie greya do poczytania i wierzycie ze w pewnym momencie chciało mi się plakac porpsti masakra jakas

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry