reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Magda na duomox to ja nawet nie w ciąży uczulona jestem i nie przelkne. Jak mi lekarz próbuje przypisać to odmawiam odkąd pół opakowania zuzylam jednego dnia bo nie dało sie połknąć!

Perelka po kąpieli pójdę do gin, a ma mi usg przez brzuch robić więc przejdzie ;-) luteiny nie odstawie choćby sie miał obrazić ;-)

reklama
Sympatyczna trzymaj sie kochana! Brak słów na to co przezylas. Od razu przypomina mi sie moje poronienie i ciąża pozamaciczna... Płakać sie chce...

Dobrze ze masz wsparcie w mężu i synka... Sciskam mocno!

Sympatyczna - jeszcze raz wielkie uściski i trzymaj się, strasznie mi przykro z powodu Twojego aniołka. Ciarki mam jak czytam to co napisałaś, dokładnie pamiętam te bóle zwiastujące najgorsze. Trzymaj się i mamy nadzieje, ze jeszcze zajrzysz do nas i pochwalisz sie dwoma kreseczkami :):*

aesthete - dzięki za linki! uśmiałam się ! :D ale nie pamietam, zebym korzystała z wrózki ;/ chyba, że mi ktoś kiedyś telefon podkorbił do tego celu. mniejsza, mucha ubita, temat zamknięty :D

nadzieja gorzej jak weźmie na koziołka zbadać szyjke a tu już pies pogrzebany bo tak miałam...

Jeśli chodzi u duomoź można go rozpuścić we wodzie nawet pisze ;-)

Ja już w łóżku powoli do snu się szykuje.
Dobranoc majóweczki!

nadzieja o rafaello to nawt ja bym sobie nie odmówiła :D Ale mi smaka narobiłaś.

sympatyczna kochana przykro się czyta Twoją historię :( Przywołuje wspomnienia.. Pamiętam moje poronienie rok temu jakby to było wczoraj :( Wiem przez co przechodzisz i łącze się z Tobą w bólu! Myślę, że tak miało być. Nasze dzieciątka miały jakąś wrodzoną wadę i nie byłyśmy w stanie temu zapobiec. To przykre i bolesne, ale tak jak powiedział Ci lekarz to selekcja naturalna. Wierze, że znów Ci się uda i następnym razem urodzisz zdrową dzidzię. Mi się udało i za Ciebie będe trzymać mocno kciuki! A teraz odpoczywaj i trzymaj się!

reklama
Hej dziewczyny :) Widzę że wątek urósł już straszliwie ale chętnie bym się dołączyła :)
To moja pierwsza ciąża obecnie jestem w 9 tyg i 2 dn a pierwsze konkretne USG mam w tym tygodniu. Konkretne bo miałam już co prawda 1 ale na początku 6 tyg i nic się nie dowiedziałam bo widać było tylko pęcherzyk. Wyniki morfo, moczu, wr, cyto, różyczki, tokso i grupy krwi zrobione więc czekam z niecierpliwością na ta wizytę. Narazie posiłkuje się tylko kwasem foliowym chodź hemoglobina u mnie marniutka a do tego od 7 tyg nudności i nie mogę zbytnio patrzeć na jedzenie.

Witaj!

do lekarza zapomniałam badan lekarskich:angry: szczyt roztargnienia:-D

Ja zapomniałam Książeczki Ciąży :sorry:

Sympatyczna, dużo siły Ci życzę. Ogromnie Ci współczuję!

Do góry