witam
Ze względu na bóle napisałam do mojego lekarza kazał brać nospe 2x1 i asmag forte 3x2 ale jak zobaczyłam te tabletki podziękowałam i znalazłam *spam* magnez plus kwasy omega 3 dla kobiet w ciąży i karmiących piersią na jutro będe miała jest to w syropie podobno dobre... U mnie ten ból od wczoraj był tępy na dole z niewielkimi przerwami póki co chwilowy spokój. Nie wiem może to wina tego że w sobote na ogordzie porobiłam potem niedziela 5 km syzbkim tempem szłam? Bo na drugi dzień bolało mnie.
Dzisiaj cos mnie w glowie kuje na środku dziwne uczucie osłabienia do tego
Dziewczyny ja miałam koleżanke w ciązy, kótre prcowała w restauracji codziennie miała po kilka razy wymioty co zjadła musiała sie położyc bo by wylądowało w wc takiej osobie ciężko pracowac.
A ja dzisiaj na obiad zrobiłam kalafiorową, którą niedawno dopiero zjadłam no ale niestety późno wróciłam i nie dałam rady jeść na wieczór niera mam ciut lepiej.
Dziewczyny po załatwieniu się chodzi o siku znów zaczęłam czuć tą ciężkość jakby pełny pęcherz na nowo:-(
aesthete ja nie miałam az takich mocnych bóli podczas okresu i to nie jest ból okresowy tylko taki dziwny nie umiem określić jakby ktoś siadnął na mnie ...
applecrumble mi gin tez powoli mówił, żeby odstawić ale w tej sytuacji jak mam bóle nie zrobie tego trudno powiem mu że się boje...
nadzieja jak ty je łykasz ja nie umiem bo czuje przez gardło jak przechodzi i praktycznie zaraz wymiotuje wtedy, a folik to daje troche w banana i przechodzi
Tylko przy badaniu ginekologicznym zauważy luteine dopochwowa...
Żyrafka dobrze, że juz lepiej
Kiuik powodzenia
kasiek moja ciąża przestala się rozwijać gdzieś w okolicach 8t3d tak wynikało z usg, a 10t4d dowiedziałam sie mnie znikły objawy tzn nagle przeszły i nie wracały tylko tyle...
olpalo to jest najgorsze co może byc narzucać swoim dzieciom. Mój tata też chciał, żebym ukończyła studia po których wielkie g.... mam ech
stazi oby szybko Ci mineły dolgliwości...
patusia witaj
pat&mom spokojnie to tylko jakieś wróżki pewnie kiedys posyłałaś bo mnie tez przychodza
natuszka mój M tez wstawałam przed 6 do pracy potem ciężko mi zasnać bo jeszcze rozmyślałam o tych bólach brzucha masakra...
beatriź witaj
widzę, że już chyba szczęśliwa mama
Bąbelek zdrówka dla Was wszystkich...smecte sobie bierz i elektrolity
akita witaj
lotos gratulacje z udanej wizyty
Chyba wszystko nadrobiłam troche mi to zajęło bo w miedzy czasie jedzonko