ewelinka, obiad to dobre pytanie
ja póki co mogę non stop jeść żurek :-) w jeden dzień (a raczej wieczór
)zjadłam 2 litry żuru. Teraz mam ugotowany kolejny wielki gar żuru, który już jadłam na śniadanie
a po żurku opakowanie kinder czekolady
iwonaimaja polecam ten artykuł
Pies rywalizuje z dzieckiem. Jak przygotować psa na pojawienie się dziecka? Pies zazdrosny o dziecko? my też już po mału wdrażamy, żeby nie był zazdrosny jak przyjdzie dziecko. Bo póki co jest oczkiem w głowie rodziny i strasznie rozpieszczony ;-)
Lena, co piszesz, że pijesz kakao to mi robisz smak na nie
i za każdym razem sobie uświadamiam, że
znowu nie kupiłam
marteczka, to tak jak ty masz z pomidorową, to ja mam tak z żurem
mogę jeść na śniadanie, drugie śniadanie, przystawkę, obiad, deser i kolację :-)
sagaa, koniecznie daj znać! ja też chcę już wizytę, a muszę jeszcze 10 dni czekać :-(
co do objawów - doszedł mi nowy. teraz bolą mnie całe piersi, że nawet lekko ich dotknąć nie mogę
brzuch dalej boli, ale moja mama mówiła, że jak na @ to ją przez 3 miesiące brzuch bolał, więc nie martwię się już tym bólem tak bardzo...
no i dzisiaj w ZUSie byłam. Termin płacenia składek jest do 10go dnia każdego miesiąca. Ja zapłaciłam 11go i mnie wykluczli z chorobowego. Musiałam wniosek napisać żeby mi przywrócili możliwość, bo tak to bym musiała 90dni znowu regularnie opłacać żeby mieć to chorobowe... No wg mnie chore zasady, zawsze opłacam regularnie, jeden dzień spóźnienia i już cię wykluczają... w ciągu 30dni mają mi dać odpowiedź