reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

hej dzeiwczyny u mnie strasznie cala noc migrene mialam a dzis od samego rana na kiblu siedzialam i wymiotowalam :( taka zmeczona jestem chcialbym cos zjesc ale mi nie dobrze :( :(:(

no i witaj Ptysia :D

wiecie co te nasze teminy na podstawie naszych @ to jakies dziwne :D ehhh u mnie ciaza wogole o tydzien mlodsza ze wzgledu na pozniejsza owulacje :)

reklama
niunia gratuluję:) a terminy powinnyśmy ustalać po dacie owulacji :) bo każda z nas ma innej długości cykl... mi po @ pokazało 26.04 a jak wpisałam owulację to 02.05 więc lepiej jest sprawdzać po owulacji jeśli wiemy kiedy była... :)

Ja bety nie robiłam, bo wolałam iść do lekarza (nie lubię igieł) i lekarka znalazła pęcherzyk i kazała przyjść za dwa tygodnie i wtedy już powinno być widać serducho :) więc kolejna wizyta 11.09 dzień po urodzinach mojej córki i dwa dni przed moimi urodzinami :D
Mała wraca w sobote z wakacji to się będzie cieszyć i skakać pod sam sufit, że mamusia ma w brzuszku dzidziusia:D
niby ma 5 latek ale jest bardzo "dojrzała" jak na swój wiek... siadła kiedyś obok mnie i mówi "mamusiu ja chcę siostrzyczkę albo braciszka bo braciszka też będę kochać i będę Ci pomagać, będę z dzidziusiem spać i przykrywać go w nocy i jeść dam. I będę grzeczna, nie będę chciała na rączki już bo dzidziuś będzie w brzuszku" także dzieci mamy kochane <3

alxa to gratuluje takiej corunii :) ja tez bety nie robilam wczoraj u gina oddalam krew teraz mam na 05 wrzesnia to za tydzien termin do poloznej zalozyc karte ciazy :) i tak jak ty 11 wrzesnia termin na usg do ginekologa zeby zobaczyc bijace serdusza :) bo w sumie jestem w o tydzien mlodszej ciazy niz na podstwie ostatniej @ powinnam byc :) bo mialam pozniejsza owulacje i zagniedzenie dopiero 10 dni po owu :) hehe pewnie moje dzidzie takie powolne po tatusiu heheh :)

Niunia mnie tylko dziwi dlaczego mi nie zrobiła badań krwi i nie założyła karty ciąży:/ może coś jest nie tak jak powinno a nie chciała mi powiedzieć po prostu?
Czemu ja się tak denerwuje.. chyba teraz powinnam być spokojna i odpoczywać?

My chyba obie mamy późne owulacje;)

alxa, może dlatego, że większość lekarzy ciąże uważa po 8/9 tygodniu. Mój ginekolog nie zakłada karty ciążowej wcześniej niż 8 tydzień, bo różnie bywa.

alxa- ja mialam 19 dnia cyklu owu a zagniedzenie 10 dnia po owu :) ja bylam u ginekologa wczoraj to oddlam mocz i kriw mi tez nie robili dopiero w czwartek za tydzien i kata ciazy tez w czwartek dopiero u poloznej :) odpoczywaj i sie nie stresuj :d wszytsko bedzie okej :) widzisz ja tez nie dostalam jeszcze karty ciazy :p mi poiwedziala co moge czego nie i wogole :)

jakie tabletki mozecie brac przeciwbolowe wiecie moze? ja niby tylko paracetamol :(

mi tylko powiedziała, że jest pęcherzyk ciążowy ale jeszcze serducha nie widać i że mam przyjść za dwa tygodnie i zachowaywać się jak w ciąży... tyle...

reklama
Do góry