reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

perelka- różnie. Raz, max dwa razy dziennie. Ale w zalezności od potrzeb ileś ich tam można zjeść.

niuniaa- Gratulacje!!! :-):-) kiedy kolejna wizyta?

stazi - betka piękna:tak:

reklama
niuniaa ale super wiadomosc!!! :-):-):-) Podwojne GRATKI kochana!!!!! Ja mam wizyte za 2 h...zobaczymy co mi tam zrobia ;-)

Perelka ja tez sie strasznie przejmowalam tymi bolami podbrzusza,ale jak widze ze wiekszosc dziewczyn tutaj ma takie same objawy, to mnie to uspakaja! Nie stresuj sie kochana! Stres szkodzi bebiko i Tobie!!:no:

Straciatella zmienilam Wam rok przy dacie porodu bo byl 2013 ;-)
L.p.

Nick

OM

Termin porodu wg OM

Termin porodu wg USG

Imię dziecka

1.

Straciatella
26.07.2013
03.05.2014
2.
stazi24
3.

Szuszunia
4.
perelka86
5.
martuskubus
20.07.201303.05.2014
6.
alxa
19.07.2013
02.05.2014
7.
niuniaa
24.07.2013
8.
nana7ma
9.
MsMickey
30.07.2013

Straciatella ja właśnie wzięłam dwie dzisiaj wczoraj żadnej.

martuskubus , ale może zależy jai ból mnie dzisiaj wzięło jak nigdy:szok: jakby mnie miało rozerwać dosłownie.

niuniaa gratki niech maleństwa się rozwijają:-)

Moja betka z poniedziałku 593 w wczwartek było 124 nie mogę znajsc tego calkulatora hcg, żeby sobie obliczyć

Radziłabym zwiększyć już o 50 %. Mam niedoczynność i Hashimoto i moja endo cały czas mi kładła do głowy, ze jak tylko zobaczę II kreski to mam zwiększyć lek o 50%, nie czekając do wizyty.
Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale zapotrzebowanie organizmu rośnie natychmiast.

zapisalam sie na wizyte na jutro, usg nie bede miec bo w irlandii robia po 12 tygodniu.
biore 100euthyroxu, chyba zwieksze, ale jeszcze zobacze co mi powie lekarka jutro. najwazniiejsze ze pobierze krew i zobacze wynik po kilku dniach. a potem zadzwonie do enykrynolog w polsce. to nie zarty.

reklama
*Bąbelek* tak bedzie, przytrzymamy Ci miejsce na koncu maja :) pasuje?? :DD

stazi24 ja tez dzis zrobilam i dzien i gruuube krechy, chociaz bardzo widoczne juz wychodzily od kilku dni, ale ciagle czekam na ta mega czerwona, i dzis byla :) 31dc, owu w 13dc najpozniej.

dni porodu wychodza wam roznie bo zalezy jak kalulator przyjal owulacje, pewnie ksiazkowo, jak wiecie kiedy byla to data bedzie pewna.

niuniaa nie wierze, blizniaki??

martuskubus bóle podbrzusza to normalna sprawa. ja nie mam juz, mialam pierwsze kilka dni i balam sie ale poki co ok,

kurde dziewczyny nie bylo mnie z 15 godzin i tyle stron napisalyscie :)) az strach nie czytac przed dwa dni :)

Do góry