reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Karmelowa sto lat dla malego przystojniaka :* a z tymi rodzicami co wysylaja chore dzieci do szkoly/ przedszkola to masakra.. biedne dziecko zamiast zdrowiec to sie gorzej meczy :/

Lena no ja tylko (albo az) 8 godzin pracuje.

Bajka mnie tez sie nic nie chce :/ najchetniej to bym przelezala caly dzien pod kolderka i zajadala sie kwasnymi haribo i mandarynkami na zmiane :D

reklama
No.. Dogodziłam sobie iście po królewsku :D

Fasolka po bretońsku za mną od miesiąca chodziła a dziś w końcu się za to wzięłam...

Klusce chyba też smakowało...albo już fasolka do jelit dotarła:eek: w każdym razie rewolucja :-)

Pierworodny dziękuje e-cioteczkom za życzenia i uściski i zaprasza na herbatkę i racuszki :) za godzinę będę smażyć :-D

Jej jak ja chce juz do domu.. nie chce mi sie tu dzisiaj w ogole siedziec.

gwiazdeczka
ja jestem 9 godzin w pracy, ale wliczona w to jest 1,5 godzinna przerwa ;) 15min rano, godzina na lunch i 15 po poludniu. Ale przewaznie jem przy biurko wiec od komputera nie odchodze :p

gwiazdeczka - ja ostatnio jadłam mandarynki bez przerwy, :-) a na kwaśne Haribo to dopiero zrobiłaś mi ochotę ;-)

Dwa podstawowe produkty mojej diety ostatnio ! ;D

Wróciłam od lekarza właśnie, smutno mi bo nie miałam usg i kolejne 4 tygodnie czekania na płeć :( Ale przynajmniej wiem że wszystko w porządku. ;)
waga +2 od ostatniej wizyty, a +3 wogole od początku ciąży, wiec super ;)

reklama
a ja 0 kg, najpierw chudłam a teraz od 3 tygodni stoję w miejscu- obtłuszczone boczki mi zniknęły, jem jak szalona, brzucho rośnie więc jest dobrze- widać niepotrzebnie się kiedyś na Dukanie męczyłam, bo trzeba było w ciążę zajść i schudnąć :-)

Do góry