reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

dziewczyny właśnie wróciłam z tych zajęć "Po prostu położna"
polecam!!! mimo, że mam za sobą już jeden poród, jako żona prawnika mam jakieś zboczenie co do przysługujących nam praw w czasie porodu itp. i karmiłam piersią 18 miesięcy to dowiedziałam się duuuuuuuużo nowych rzeczy...
dla tych co nie będą miały okazji w tym uczestniczyć pozwolicie że jak coś mi się przypomni to będę się tu tą wiedzą dzielić :)

p.s. i potwierdziło się to co kiedyś pisałam o nospie...
osłabia napięcie mięśniowe twarzo-czaszki noworodka jeżeli mama w ciąży dużo jej zażywała, trwa to ok 3-4 dni po porodzie i "puszcza" ale to są często kluczowe dni przy przystawianiu małego do piersi i stabilizacji laktacji. nie u każdego malca ale bardzo często to się zdarza. więc uważajcie i nie przedobrzcie...

dostałam dwie torby gratisów, karnet dla mojego dwulatka na zajęcia fitness mama + dziecko :), książkę o ciąży.
widziałam że inne dziewczyny dostawały też darmowe sesje niemowlęce lub brzuszkowe, karnety do szkoły pływania dla niemowląt, zestawy medeli do karmienia i wiele innych fajnych nagród :)

Ostatnia edycja:
reklama
Szuszunia kurcze też bym sie przeszła na coś takiego ale najbliżej to pewnie Katowice:baffled: namówiłam mojego M na deser lodowy (długo namawiać go nie musiałam:laugh2:) i mieliśmy wejść do Biedronki TYLKO po frytki (teraz jest promocja) i co nakupiłam rzeczy za prawie 100zł :szok: i tak jest zawsze:confused2: chyba muszę zacząć wysyłać M do sklepu z kartką ale ja tak lubię zakupy:tak:

hej dziewczyny jak Wam wieczor mija?

Ja zajadam zelki haribo te z kwasna posypka mniam chyba zjem cala paczke zaraz :o ale mam dzis dzien do placzu o byle co.. te hormony:)

Kasiek jak chcesz sie posmiac to Jeszcze Wieksze Dzieci albo Jak Urodzic i Nie Zwariowac, jak wolisz cos romantycznego to Listy do Julii a jak kino thiller to Zaginiona. To tak co moge wymyslec od reki :)

reklama
gwiazdeczka88
widzę że mamy te same smaki:D....ja od tygodnia każdego dnia prawie paczkę opierniczam:D....ale tylko wężyki hihi:p....
co do filmów to czekam na Kevina będzie na polsacie...za każdym razem mam ubaw po pachy:D...

Do góry