reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam wtorkowo ,ja już dopijam kawusię,a potem pranie ,sprzątanie,zakupy,obiad.W niedziele mój starszy syn ma 15 urodziny,niestety w pieczeniu nie jestem najlepsza,ale obie Babcie podzieliły się wypiekami.Niestety starszy choruje na cukrzycę typu 1 i trzeba wszystko dobrze policzyć.(rozchorował się w wakacje ,jak byliśmy nad morzem)Trafiliśmy do Gdańska w stanie ciężkim,ale lekarze dali radę(było strasznie ciężko)Teraz jest na penach,ale chcę go przerzucić na pompę.Niestety ciężko przekonać Młodego Człowieka.Miłego dnia.

reklama
witam wtorkowo;-)
Pysia piekne torty moja frend tez takie robi;-)
Lawendowy sen te rzeczy sa cudowne;-)
Struss ciesze sie ze wizyta udana a o te tsh pytalas??
Lena myslalam ze Ty starsza:p ah zazdroszcze wam tego wieku:-)
Funia straszne wspolczuje cukrzyca to zlo;/ dobrze ze dajecie rade !
Straciatelli jak nie bylo tak nie ;/
Nancyy zdroweczka...
Aesthete tez mialam nacinane zszywane i zawsze tzw suchodol porazka ;/
ja szykuje sie na wizyte powoli musze zabrac mojego szkraba, ale na szczescie kumpela ma razem ze mna bierze swoje dziecie i popilnujemy na zmiane;D

Kurde upatrzyłam sobie wózeczek z dodatkami na allegro i chy nie spoczne póki go nie kupię:-DJest nawet możliwość wysłania go na wyspę:tak:
Wózki dziecięce 4w1 Matti 13kg wys 0zł + GRATISY (3669948500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ewwe "Walking Dead", uwielbiam go :D Mój hicior. Zdrówka :*

gwaizdeczka fajnie masz, że rodzinka na miejscu. Też tak miałam jak wszyscy razem w Norwegii mieszkaliśmy, ale teraz nie mamy tak dobrze :( Teściowa mieszka jakieś 100 km od nas, ale rozważa wcześniejsze przejście na emeryturę i przeprowadzkę bliżej nas by nam pomóc z maleństwem jak będe wracać do pracy :)

lawendowy_sen widzę, że mamy kolejną zdolną forumowiczkę :)

Pampuszek witaj i napisz nam coś więcej o sobie :) Ile masz lat? To Twoje pierwsze maleństwo?

uwielbiam "the walking dead" to jest takie super wciągające i trzymające w napięciu z moim M w kilka dni obejrzeliśmy 3 sezony teraz niestety trzeba czekać a to jest takie ciekawe po jednym odcinku mam niedosyt:eek: wkręciłam się też w grę o tron też rewelacja polecam:happy:

Ptysia, lawendowy_sen tworzycie prawdziwe cuda podziwiam i gratuluje zdolności:tak:
ja jem śniadanko wczoraj byłam u mamy i przywiozłam bigos i flaczki mmmm tak mi się chciało :laugh2:

2dni do wizyty

jaki ten wózek tani i fajny też właśnie szukam takiego i ceny od 2.500

witam nową majóweczkę:)

Ja już w pracy. Kolejną herbatkę popijam :)

szkola13 powodzenia na wizycie :)

funia współczuje tej cukrzycy u syna.

saga a czemy myślałaś, że starsza? :) Ja jak to się mówi "młoda dupa" jestem:-D

mi_lva widzę, że więcej fanek "Walking Dead" mamy na forum :) A Foxa nie macie? Tam teraz co poniedziałek leci nowy odcinek 4 sezonu.

nie mamy :( czekamy na świąteczne promocje bo w styczniu kończy się nam umowa i chcemy jakiś fajny pakiet bo teraz to kiepsko:baffled:
ale z neta oglądamy tylko jeden odc na tydz to dla nas za mało;-)

Witam,
Dziewczynki, dajmy spokoj juz Stracciatelli. Wazne, ze wiemy, ze u niej i z dzidzia wszystko ok. Jak bedzie gotowa i miala czas to sie odezwie. Przeciez Dziewczyna pracuje i ma rodzine, a kilka dni nieobecnosci w domu i w pracy na pewno ja wybilo z rytmu.

lena, gwiazdeczka Wasi rodzice wyjechali do UK i Norwegii razem z Wami? Fajnie. Ja ubolewam, ze nie mam mamy blisko. Bardzo by mi sie przydala. Zwlaszcza teraz. Jak bylam w pierwszej ciazy to bylo zdecydowanie latwiej, bo nie mialam kogos, kim musialam sie opiekowac. I nie ma teraz, ze nie mam sily, czy kiepsko sie czuje. Musze sie zwlec i juz.

Funia przykro mi z powodu tej cukrzycy. Byl jakis powod dlaczego sie rozchorowal?
Rozumiem Twojego syna. On wchodzi dopiero w zycie, znajomi, imprezy, wyjazdy. Taka choroba niestety zmienia styl zycia.

miłego wtorku po długim weekendzie majóweczki :)

Funia- mysle ze z czasem syn przywyknie..z tym da się zyc :) to najwazniejsze

Aesthete, mam nadzieję, że bez nacinania działa się obejdzie. Jedna próba już była w sobotę. Dentysta rozchwiał mi ząb, ale nie poradził sobie z wyrwaniem. Trwało to godzinę. Dlatego musi to wyrwać chirurg szczękowy. Znieczulenie dla kobiet w ciąży jest inne, czysta forma i podawać można, a nawet trzeba.A muszę ją wyrwać, żeby uniknąć zapalenia okostnej.
Jedną ósemkę miałam wyrywaną 2 lata temu i wspominam to bardzo dobrze. Dwie sekundy i po krzyku. A na drugi dzień byłam już w pracy.
No to masz trochę łatwiej, bo Ci wyszły ósemki a ja mam w dziąsłach schowane :/ no ja muszę czekać do końca ciąży na pewno :p

saga, koniecznie daj znać po wizycie :)

Dziewczyny, mam nadzieję że mi wybaczcie, ale chwilowo przejęłam naszą grupę majoweczek żeby dodać dziewczyny, które czekają na dodanie do grupy... Jak Straciatella wróci to jej przekażę grupę z powrotem :) nie macie nic przeciwko?

Lena nie wiem dlaczego tak mi sie ubzduralo;-);p;-)

Aesthete lepiej jak sa dwie bo zawsze jedna moze zastapic druga jak najbardziej jestem za...:-D

reklama
Witam dziewczynki:)

Lena ja tez myslalam że jesteś nieco starsza:) ale moze dlatego ze odnoszę wrazenie, że jesteś bardzo stonowana i odpowiedzialana i mądra, no taka jakie zazwyczaj nie bywają dwudziestokilkulatki ( nie urażając żadnej - porównuję do swojego przykładu ) :) przynajmniej mnie było daleko chociażby do spokoju a gdzie tam dopiero odpowiedzialnosci, rodziny? stałej pracy?:))

Funia, faktycznie taka cukrzyca u młodej osoby to zmiana stylu zycia niestety, i sprawa jest jakby jeszcze "świeża" - dorośnie synek do pewnych decyzji na pewno:) mocno Wam współczuję sytuacji...

Brownagula, rety ja to tez czekam zawsze na pierwszy snieg, bo dnia kiedy urodzilam synka 3 lata temu, wlasnie pierwszy raz spadł śnieg tamtej zimy, i jest dla mnie od tamtej pory mocno sentymentalny:) ciekawe co teraz bedzie? kasztany??:D a co do zalatwiania urzedowych spraw, to ja osobiscie naet nie to ze nie lubię. Po prostu nienawidzę:)

Aesthete ja tez jestem za oczywiście:) współćzuję problemów z ząbkami.

szkoła kciuki za wizytkę:))

Ja dziś wlazłam na wagę:) nadal zero na plusie i zero na minusie. mam nadzieje że mi ta waga się nie zaciela:)

Do góry