reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
u mnie pobudka codziennie o 4:30:dry:
Chocby sie walilo i palilo zawsze muse wstac 1,5 h przed wyjsciem z domu:-p

Trinaesi to nie tak dlugo sie staracie. My staralismy sie caly rok i nic:no: Na Twoim miejscu udalabym sie do lekarza, bo to bardzo podejrzane, ze okres Ci sie 2 tygodnie spoznia. Zdarzalo Ci sie to wczesniej?

Lena_no - zdarzyło się raz, ale to było w dniu ślubu, więc i w sumie się cieszyłam. Do lekarza pójdę na pewno, trzeba sprawdzić co tam się tak rozregulowało. Może masz rację, mówią, że rok starań to norma. A testy Ci zawsze zgodnie z prawdą wychodziły?

Trinaesi no lepiej sprawdz u lekarza i to jak najszybciej, bo nigdy nic nie wiadomo. Jesli to nie ciaza to takie rozlegurowane okresy moga sprawic problem z zajsciem w ciaze. Co do testow to nigdy mnie nie oklamaly jesli pokazywaly ciaze:tak: w druga strone to nie wiem, bo ja zwykle nie zdazylam zatestowac, bo okres przylazl.

karmelowa no to widze, ze nie jestem sama z tak wczesnym wstawaniem;-)

Lena_no - tak to taki lekko zabarwiony na brazowawo sluz a bol jak na @ juz teraz bardzo rzadki, wlasciwie on sie zmienil na taki ciagnacy, rozciagajacy, co wiem ze jest jak najbardziej normalne. Troche mnie uspokoilas, dziekuje! Rozmawialam tez z pielegniarka, ona tez potwierdzila, ze poki nie sa to jasno czerwone uplawy i nie jest ich duzo i nie mam duzych boli, to wszystko normalne...ufff.
Strasznie sie stresuje, poprzednia ciaze stracilam w 22 tygodniu a teraz jeszcze doszly 2 chorobstwa, plus zastrzyki przeciw zakrzepicy...moze one powoduja lekkie zabarwienie sluzu?? Ojej,niedobrze ze mna bedzie przez te 8 mcy;-):szok::-D

Kiuik witaj!
Ja też potwierdzam zmęczenie i senność jako objaw, ponieważ dopiero teraz wstałam... po powrocie z pracy padłam i zasnęłam, jestem strasznie senna.. i jeszcze bym spała i spała... ;-)
a dziewczyny jaki macie apetyt?? ja zauważyłam, że jem mniej, nie mam na nic ochoty, nawet czuję czasem głód, ale sama myśl o jedzeniu mnie nie przekonuje:sorry2:

niunia - smutno mi z powodu Twojej drugiej fasolinki. Trzymaj sie!!

kiuik - witaj wsrod majowek:-)

no to niezle macie dziewczyny z tym wczesnym wstawaniem hehe! u mnie to tez sie zmienilo, bo zwykle potrafilam nawet spac do 11 w dni wolne a teraz 6-7 i nie ma zmiluj nie moge spac! leze w lozku z wybaluszonymi oczami o tak :szok::szok::szok:

Martynia - ja mam ostatnio bardzo ograniczony apetyt. na slodycze w ogole nie moge patrzec, ale jak mnie na cos najdzie to koniec kropka,musi byc:tak: Np mialam tak z awokado czy pieczonym ziemniakiem a nawet kilka razy musiala byc quesadilla :-D i byla!!:rofl2:

reklama
Lena_no, no mnie właśnie cena bardzo kusi :-)

Straciatella, widziałam to łóżeczko, ale cena mnie odstrasza :sorry2:

mam o tyle dobrze, że głęboki wózek po dziecku mojej siostry będę miała, a i tak max 4-6 miesięcy będzie z niego korzystać, a potem spacerówka :happy: no i mam zamiar chustę kupić :-)

Trinaesi, ja odstawiłam tabletki w maju i w czwartym cyklu się udało :tak: może test źle wyszedł? pójdź na betę to będziesz mieć 100% pewności :tak:

co do smaków to czasami mnie nachodzi, tak jak dzisiaj jak auto tankowałam to musiałam zjeść chipsy, bo normalnie aż mi ślinka ciekła. No i kupiłam paczkę i chrupałam w trasie :-)

jejku, jeszcze całe długie 11 dni do wizyty u gina... :no:

Do góry